Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menün cok güzel 4 lt su masallah Suleslie nsdi bisi bende bi bakim netten

dün gece çok eğlendim kızlar.. ilaç gibi geldi bana ..
ne güzel çocuklar kosturmaca insan bunaliyo dimi...Gecende ablam gitti ben kizina baktim.. 1 bucuk yildir ilk kez bebeksiz cikti.Geldiklerinde dediki otururken birden kalkip egildim yan sandalyeye sonra kendime geldim dedi:) bebek arabasina egiliyorum diye egilmis refleks olmus artik

Hoşgeldin canim cok gecmis olsun..Esinde sende bi an once toparlanirsiniz insallah...bu arada menun guzel ama tursudan uzak dur bence..Spor ne yapiyosun yuruyusmu
Hoşbuldum tatlım...
Çok sağol.. inşaAllah en yakın zamanda canım. salata yapmaya üşendim.. turşu kaçamağı yaptım.. suçluyum, kabul ediyorum
sadece kadınların gittiği bir salon var, adını vermek reklama girer mi bilmiyorum,portakalspor die.. oarada tam yarım saat süren , tempolu , aletli ve rastgele tempolu hareketlerden olusan bir spor var.. sonrasında da yine yarım saat yada 40 dk süren, yerde, topla, lastikle yapılan hareketler var.. Hareketler tüm vücudu çalıştırmaya yönelik.. ben ilk turda sucuk olmaya başlıyorum.. spor sonunda çalışan yerlerini fark edebiliyorsun

loyalty bize 1.5 lt su yeter ben 2 den fazla icemiyorum denedim bu arada bugün yine yine spor gerçi dün yaptın fazlaca yapmayabilirsin izin verdim sana her gun spor yapmışsın

Tursu su tutuyomus vucutta sanirim bende o yuzden yemiyorum artik..Salata yapmaya bende useniyorum bazen..Oyuzden yogurtla ayran ictigim bile oluyoSpor harikaymis..Saglik sorunlarini atlatirsiniz insallah takma kafana..

loyalty bize 1.5 lt su yeter ben 2 den fazla icemiyorum denedim bu arada bugün yine yine spor gerçi dün yaptın fazlaca yapmayabilirsin izin verdim sana her gun spor yapmışsın
Evet canim..Gecen dktor da dedi..Böbreklerin fazla bile calisiyo diye..fazlasi gitmiyo bende zaten..Yürüyüsü hergün yapmaya caliscam bu hafta bakalim nasi olacak..

Evet canim..Gecen dktor da dedi..Böbreklerin fazla bile calisiyo diye..fazlasi gitmiyo bende zaten..Yürüyüsü hergün yapmaya caliscam bu hafta bakalim nasi olacak..
bende bu hafta oyle düşünüyorum hergün yürüyüş bence cok iyi olacak suyu da 1.5 içtiğim halde tuvaletten çıkamıyorum cok çay içerim birde kahve yeşilçay falan derken 2yi buluyodur zaten o yüzden yetiyor bana

Cok güzel :)

ben yarin sabah tartikip profil yapicam:) tabi kilo verdiysem yaparim..
loyalty kilonun sabit olsa da yap ben perşembeden beri 500 gr artidaydim ona rağmen yaptım gördükçe hirslaniyorum resmi bence etkili oluyor kaçamak yapmıyorum hiç normalde kek falan yerdim bu sefer herşey hayır diyorum yemiyorum cislari arada minik yesene tadımlık aklima profil geliyor

haftanın 5 günü spor a gidiyorum ben canım.. İş çıkısı 1saat- 1buçuuk saat arasında değişiyor
hemen bir geri dönüş yapayım.. bakem neler olmuş

Bugun erken kalktim bende erken kahvalti yapim die ama yine uykum geldi..Uykumuda aliyorum ama erken kalkinca dayanamiyorum

haftanın 5 günü spor a gidiyorum ben canım.. İş çıkısı 1saat- 1buçuuk saat arasında değişiyor
hemen bir geri dönüş yapayım.. bakem neler olmuş
seninki supermis biz üç haftadır cok kötü durumdayiz takım olarak o yüzden ceza da yemeyelim dedik böyle bir sey yaptık dagatesi nin fikriydi bende bosum kontrol ediyorum menüleri falan oyle bende bu hafta hergün spor yapıyorum yapılan ekstra sporlarda ekstra siyer yaziyorum listede fazla kaçamak yapan ve spor yapmayan az 3 gun takımca kararlasyirip ceza vermeyi planlıyoruz özet olarak gecmis baya ilerledi bulamazsan böyle sanırım 1104. sayfada sikiyonetim şartları vardı

iyiyim canm bugun daha iyi hissediyorum kendimi çünkü bugun benm doğum günümmmmm

tamam kaptan afiyet olsun bu hafta cok kararlı gördüm seni menüler az geldi ama sandvicten kurtardin

iyiyim canm bugun daha iyi hissediyorum kendimi çünkü bugun benm doğum günümmmmm
gerçekten mi iyi ki dogdun o zaman yeni yaşında cok cok mutlu ol herşey gonlunce olsun
[/url]

A afrodit26 geçmiş olsun kvne.. ne ameliyatı oldu..
loyalty88 menün güzel sporum harika olmuş canım..
sağol canm dizine protez konumuştu iltihap yapmış protez kaymış cıkardılar dun temzilediler 15 gün sonra yeniden protez konacakmış..bir hafta hastanede muhtemelen bikaç günü ben kalıcam yanında..

menun güzel olmuş canm sevindim gününün güzel gecmesine :)

Dunku menum deadline
Sabah
1 sandvic domates ve beyaz peynirle yapilmis( uno sandvic ekmegi)

Ogle
1 sandvic aynisindan yine
1 bitki cayi

Aksam
1 cigkofte durum
1 ayran
Biraz patlamis misir
Yarim elma ve 1 portakal

Su 2 lt
Spor yok
canm günlük kaç kalori alıyosun..

4 lt + 1lt rezene çayı-kimyon çayı vs 5 lt buluyor.. susayarak içiyorum ama bazen yetmiyor bile.. zaten normalde 2-2.5 lt içerdim emzirdiğim için arttı..
valla dün gece dedimki millet hayatını yaşıyor.. ben zaten siirtteydim orda cafede oturursan iyi.. şimdi de hamilelikti doğumdu eve kapandım.. gelen gidenim de yok insan yüzüne hasretim yani..çok yakın ark aradı sana yeni yıl hediyesi ded süper oldu ..
aaa iyiki doğmuşsuunnnn nice güzel yılların olsun canımmm
off protez işi zor yaa.. benim annemim iki omzu ve iki kalçası protez.. ödüm kopuyo enf kapacak diye

teşekkür ederimmmm amin canm hepimizin olsunnn :)

ayy evet canm yaa cok zor dün direk odaya cıkardılar kadın inleye inleye ağladı içim acıdı resmen ağlayamadım da eşimi teselli etmekten.. kimseye vermesin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…