çok geçmiş olsun tatlım
karatayı ben denedim daha önce yapamadım canım
hadi bakalım herkes spora o zaman
kestirmeee pişman olursun canım ben de hiç kestirmiyorum hiç de uzamıyor anlamadım gitti
burdayım kaptancım yatmaya gidiyordum tam sen geldindeadline nerdesin tatlım?
kaptan bak ben geldim sen kayboldun sen nerdesin asıldeadline nerdesin tatlım?
Sagol kuzumtamam canım ben senin menüyü paylaşmış saymışım browniden sonrası önemli gelmemiş demek dün akşam notumu da düşmüşüm kaçamak diyeonun dışında iyiymiş ama afiyet olsun çok çok kolay gelsin sana
Tatlim hastA oldugun icin cok yiyosun portakal sanirim simdi ye ama normal zamanda cok yeme derimm killo aldiriyor cunku ablam hamileyken yemek yemeyim diye bole portakala mandaline dayandi 1 ayda 6 kilo alinca dr ne yaptin demis o da solemis dr kizmis asil o kilo aldirir diye..Bugunku menum soyle.
Sabah 8.30
1 portakal
10.30
1 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek
16.30
1 portakal
19.30
1 tabak menemen(ya da melemen miydi hep karistiriyorm)
4 dilim ekmek
gun icinde iki sebepten yiyemedim. Birincisi atesim coktu bulantim da vardi. Ikincisi is yerine gitsem daha az yogun olabilirdim
sagol canmçok geçmiş olsun tatlım
karatayı ben denedim daha önce yapamadım canım
hadi bakalım herkes spora o zaman
kestirmeee pişman olursun canım ben de hiç kestirmiyorum hiç de uzamıyor anlamadım gitti
Ben gecen kış gittim öğrendim..Yazında tatil falan derken geliştirdim..Ama mikrop kapmısım ve yara oldu malum yerde yaktırdım haliyle korkuyorum..
Sagol kuzum
Tatlim hastA oldugun icin cok yiyosun portakal sanirim simdi ye ama normal zamanda cok yeme derimm killo aldiriyor cunku ablam hamileyken yemek yemeyim diye bole portakala mandaline dayandi 1 ayda 6 kilo alinca dr ne yaptin demis o da solemis dr kizmis asil o kilo aldirir diye..
sagol canm
Gunaydin canm:)Günaydınn arkadaşlar güzel günler dilerim hepimize:)
Dolu doLu bi menu olmus canm afiyet olsunDünkü menümdeadline
Sabah07:15
Bir açma az yağlı
Bir çay
Ara 10:00
5 fındık
Öğle12:30
Dört kş sebze sote
Salata
Bir dilim ekmek
Ara15:00
Bir etigong
Aksam20:30
Bir kase ezogelin
10hamsi
Salata
3 ltsu
35 dk yürüyüs
Tekrar paylastim menumu gece paylasmistim da karismasin dedimDünkü menüm kızlar :)
saat 11:00
1 haslanmıs yumurta-4 zeytin-bikaç lokma peynir-yarım kepek ekmek-sekersiz çay
öğlen saat 14:30
1 bardak polenli süt-2 dilim buğday ekmek-3 zyetin-kk peynir
aksam saat 20:00
1 kase mercimek çorbası-4 kaşık yoğurt
ara saat 21:30
4 tane glutensiz kurabiye minik (bunun tadına bakmak için aksam bişi yemedim)
1 bardak yeşilçay
1,5 lt su
öğlen 1 saat yürüdüm dısarda
aksam 1 saat tempolu koşu bandı
Kefir ve yaş maya maskesi kaptan..Dün yapptim ama bakalimm..Bide lavanta kürüne basladım en kolayi..Dü de havuc dediler maya kokuyo havuc yapcamsorun değil tatlım
afroditttt
verelim canım bana uyar hiç sorun değil
kapatanınız çay içmedigi için bol nescafeli oluyor menusu
Kaptan nescafe de kiloyu sabit tutuyomus..
veririm diye umuyorum canım bakalım
hangi maskeymiş oo ben de hevesliyim hemen yapayım
yeniden hoş geldin canımmm..çok iyi yapmışsın dr gitmekle..artık kilolar korksun sendeeeennGünaydın kızlar...
Biraz uzun bir ara verdim ama bundan sonra yine günbegün yanınızda olacağım.. :)
dün endokrin doktoruna gittim.. adet düzensizliği + pko + kilo verememe + insülin direncindeki yükseklikten dolayı bana bir ilaç verdi .. Sonrasında da beni diyetisyene yönlendirdi.. Şimdi bir elimde listem, diğer elimde ilacım öncelikle 1 ay sonraki diyetisyen kontrolünü, sonrasında da şubatın 3.haftasındaki endokrin kontrolümü beklemekteyim..
eşimin ise halen bir böbrek taşı var.. Anlayacağınız biz ailecek nanayız bu aralarHayırlısı
Dünkü menümü paylaşarak tekrar aranıza katılıyorum:
geç kahvaltı : tost ekmeğınde 1 peynirli domatesli tost, 1 çay
akşam: 20 tane hamsi, toplamda küçük bir çay bardağı kadar turşu, 2 dilim ekmek.
su: 1 lt
spor : 1 buçuk saat
pazartesi ve salı izinli olduğum için, hepinizze güzel haftalar dileriimm :)
Hoşgeldin canimGünaydın kızlar...
Biraz uzun bir ara verdim ama bundan sonra yine günbegün yanınızda olacağım.. :)
dün endokrin doktoruna gittim.. adet düzensizliği + pko + kilo verememe + insülin direncindeki yükseklikten dolayı bana bir ilaç verdi .. Sonrasında da beni diyetisyene yönlendirdi.. Şimdi bir elimde listem, diğer elimde ilacım öncelikle 1 ay sonraki diyetisyen kontrolünü, sonrasında da şubatın 3.haftasındaki endokrin kontrolümü beklemekteyim..
eşimin ise halen bir böbrek taşı var.. Anlayacağınız biz ailecek nanayız bu aralarHayırlısı
akşam: 20 tane hamsi, toplamda küçük bir çay bardağı kadar turşu, 2 dilim ekmek.
afiyet olsun canım menü cok iyi sporda toplamda iyi bugün spor günün vaktin olursa aklında olsun yine yarım saat en az yürüyüş bekliyorum sendenDünkü menümdeadline
Sabah07:15
Bir açma az yağlı
Bir çay
Ara 10:00
5 fındık
Öğle12:30
Dört kş sebze sote
Salata
Bir dilim ekmek
Ara15:00
Bir etigong
Aksam20:30
Bir kase ezogelin
10hamsi
Salata
3 ltsu
35 dk yürüyüs
afiyet olsun canım menunu not aldım kendini iyi hissediyorsan spor yapablilrsin kaçamak yapma bugün yeterdeadline dunku menum
Sabah kahvalti edemedim
Oglen kahvaltilik yedim yum haric
Aksam bi kase corba ictim
Bi diim ekmek yedim
Cay ictim sekersiz icerim hep..
1lt su ictim sporumu yapamadim icime hic sinmedi adetmm de bugun daha azaldi sporumu yapicam dunu de telafi edicemm .
Esimi ise kaldirdim kizlar gun icinde nerde olurum ne yaparim firsatim olur mu bilmem yazdim menumu firsat buldukca yazicamdagatesi deadline :)
afiyet olsun ayrıca hem sana hem eşine gecmis olsun diyetisyene ve endokrine gitmenin cok iyi olmuş sporla da desteklersen artık cok iyi kilolar vereceksin eminimGünaydın kızlar...
1minik ekleri aksam olan gormezden geliyorum ıspanyol 3saat dans ettiğin icin yani bugün kaçamak yapmamaya dikkat et yarın tartı günüdünkü menüm
sabah: 2 yumurtalı omlet, 1 dilim ekmek, 1 kaşık lor, 1 domates, derotu, 5 zeytin, 1 tk nutella
öğle:1 kase yoğurt içine 1 yk pekmez, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı, 10 fındık koyup yedim
akşam: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 kaşık pırasa, 3 kaşık karnabahar
ara: 1 minik ekler
su 4 lt
spor: 45 dk leslie
3 xaat dans dans dans
bende gittiğin cok iyi oldu ortam değişti kafanı dagittindün gece çok eğlendim kızlar.. ilaç gibi geldi bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?