Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok geçmiş olsun tatlım

karatayı ben denedim daha önce yapamadım canım

hadi bakalım herkes spora o zaman

kestirmeee pişman olursun canım ben de hiç kestirmiyorum hiç de uzamıyor anlamadım gitti

burdayım kaptancım yatmaya gidiyordum tam sen geldin bende tam karatay yapmıycam ama beslenme düzenimde yeniliklere gidiyorum araştırmalarım sürüyor hala bende kıyamıyorum zaten saçımı kestirmeye zor uzattım zaten ama biraz kestirip kırıklarını aldırmam şart

Sagol kuzum
Tatlim hastA oldugun icin cok yiyosun portakal sanirim simdi ye ama normal zamanda cok yeme derimm killo aldiriyor cunku ablam hamileyken yemek yemeyim diye bole portakala mandaline dayandi 1 ayda 6 kilo alinca dr ne yaptin demis o da solemis dr kizmis asil o kilo aldirir diye..
çok geçmiş olsun tatlım

karatayı ben denedim daha önce yapamadım canım

hadi bakalım herkes spora o zaman

kestirmeee pişman olursun canım ben de hiç kestirmiyorum hiç de uzamıyor anlamadım gitti
sagol canm

İşlerimi henüz bitebildim ( Tarifi okudum deadline teşekkür ederim.

Ben gecen kış gittim öğrendim..Yazında tatil falan derken geliştirdim..Ama mikrop kapmısım ve yara oldu malum yerde yaktırdım haliyle korkuyorum..

cook geçmiş olsuun. ay ben sürekli gidiyordum son 2 aya kadar. Yılbasından sonra işler hafiflerse devam etme fikrim vardı ama simdi g
özüm korktu.

meyvelerde seker miktarı cok oldugu için cok miktarda yenirse kilo yapabilir haklısın. ama bir tanesi normal sartlarda 70 kalori

deadline dunku menum
Sabah kahvalti edemedim
Oglen kahvaltilik yedim yum haric

Aksam bi kase corba ictim
Bi diim ekmek yedim
Cay ictim sekersiz icerim hep..
1lt su ictim sporumu yapamadim icime hic sinmedi adetmm de bugun daha azaldi sporumu yapicam dunu de telafi edicemm .
Esimi ise kaldirdim kizlar gun icinde nerde olurum ne yaparim firsatim olur mu bilmem yazdim menumu firsat buldukca yazicam dagatesi deadline :)

Günaydın kızlar...
Biraz uzun bir ara verdim ama bundan sonra yine günbegün yanınızda olacağım.. :)
dün endokrin doktoruna gittim.. adet düzensizliği + pko + kilo verememe + insülin direncindeki yükseklikten dolayı bana bir ilaç verdi .. Sonrasında da beni diyetisyene yönlendirdi.. Şimdi bir elimde listem, diğer elimde ilacım öncelikle 1 ay sonraki diyetisyen kontrolünü, sonrasında da şubatın 3.haftasındaki endokrin kontrolümü beklemekteyim..
eşimin ise halen bir böbrek taşı var.. Anlayacağınız biz ailecek nanayız bu aralar Hayırlısı

Dünkü menümü paylaşarak tekrar aranıza katılıyorum:
geç kahvaltı : tost ekmeğınde 1 peynirli domatesli tost, 1 çay
akşam: 20 tane hamsi, toplamda küçük bir çay bardağı kadar turşu, 2 dilim ekmek.

su: 1 lt
spor : 1 buçuk saat

pazartesi ve salı izinli olduğum için, hepinizze güzel haftalar dileriimm :)

Tekrar paylastim menumu gece paylasmistim da karismasin dedim
Kefir ve yaş maya maskesi kaptan..Dün yapptim ama bakalimm..Bide lavanta kürüne basladım en kolayi..Dü de havuc dediler maya kokuyo havuc yapcam

günaydınlaarr
yeniden hoş geldin canımmm..çok iyi yapmışsın dr gitmekle..artık kilolar korksun sendeeeenn

Hoşgeldin canim cok gecmis olsun..Esinde sende bi an once toparlanirsiniz insallah...bu arada menun guzel ama tursudan uzak dur bence..Spor ne yapiyosun yuruyusmu

dünkü menüm
sabah: 2 yumurtalı omlet, 1 dilim ekmek, 1 kaşık lor, 1 domates, derotu, 5 zeytin, 1 tk nutella
öğle:1 kase yoğurt içine 1 yk pekmez, 2 kuru erik, 2 kuru kayısı, 10 fındık koyup yedim
akşam: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 kaşık pırasa, 3 kaşık karnabahar
ara: 1 minik ekler
su 4 lt
spor: 45 dk leslie
3 xaat dans dans dans

afiyet olsun canım menü cok iyi sporda toplamda iyi bugün spor günün vaktin olursa aklında olsun yine yarım saat en az yürüyüş bekliyorum senden

afiyet olsun canım menunu not aldım kendini iyi hissediyorsan spor yapablilrsin kaçamak yapma bugün yeter

afiyet olsun ayrıca hem sana hem eşine gecmis olsun diyetisyene ve endokrine gitmenin cok iyi olmuş sporla da desteklersen artık cok iyi kilolar vereceksin eminim bu arada geçmişi okumaya vaktin oldu mu bilmiyorum sıkı yönetime girdik artık haftada 3gun spor yapıyoruz spor günlerini sen belirleyip bana haber veriyorsun ben bir liste hazirladim menü paylasimlari ve sporları kontrol ediyorum perşembe aksam da grubun durumunu rapor edeceğim aklında olsun

1minik ekleri aksam olan gormezden geliyorum ıspanyol 3saat dans ettiğin icin yani bugün kaçamak yapmamaya dikkat et yarın tartı günü ve bugün spor günün yine

dün gece çok eğlendim kızlar.. ilaç gibi geldi bana ..
bende gittiğin cok iyi oldu ortam değişti kafanı dagittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…