Benim gözüm aç ona çare bulamıyorum..Kahvaltı da peynir hastasıyım..Yavas yavas sindire sindire yiycem gözüm midem doyacak :) gerisini çok önemsemiyorum.Yani yeme alıskanlığımı değiştiremiyorum bi türlü..tamam kısmi karatay işte bizimki yulaf ezmesi öğlen menüsü yerine yiyebilirsin mesela aralardan birini de yapmazsın ilk başlayanlar için glisemik indeksi düşük meyvelerle ara öneriliyormuş sitenin yalancısıyımyada kahvaltıda yersin öğlen ve aralara dikkat edersin sana bir yazı okumuştum ilk sayfalarda bulup kopyalıyım bak neden duraksama yapıyoruz gibi birşeydi
tamam canım afiyet olsun ama bir çorba salata yeseymişsin daha iyi olurmuş az geldi deBugünkü menüm kızlar :)
saat 11:00
1 haslanmıs yumurta-4 zeytin-bikaç lokma peynir-yarım kepek ekmek-sekersiz çay
öğlen saat 14:30
1 bardak polenli süt-2 dilim buğday ekmek-3 zyetin-kk peynir
aksam saat 20:00
1 kase mercimek çorbası-4 kaşık yoğurt
ara saat 21:30
4 tane glutensiz kurabiye minik (bunun tadına bakmak için aksam bişi yemedim)
1 bardak yeşilçay
1,5 lt su
öğlen 1 saat yürüdüm dısarda
aksam 1 saat tempolu koşu bandı
bende aynen herşeyi değiştirebilirim kahvaltı olmuyor peynir olacak kesin bencedeBenim gözüm aç ona çare bulamıyorum..Kahvaltı da peynir hastasıyım..Yavas yavas sindire sindire yiycem gözüm midem doyacak :) gerisini çok önemsemiyorum.Yani yeme alıskanlığımı değiştiremiyorum bi türlü..
okudum da canım aralara meyve mi koysam hem kolay yanımda tasıması dısarda falan..Ceviz içi,elma,kuru kayısı vs.. bunları ara yapsam..Sabah ta bi gün erken bi gün geç yapmaya calıscam aynı sekilde aksamları da..Öğlen evde olursam tavuk falan yada sebze yemeyi düşünüyorum..Evde değilsem aksam yerim ona göre o günde yulafı sıkıstırırım araya..Zaten günde 100 gr yetiyomuş..Benim liste yapmam şart :)bende aynen herşeyi değiştirebilirim kahvaltı olmuyor peynir olacak kesin bencedeo zaman öğlen ye yulaf ezmesini hem tokta tutar yemek niyetine
tamam canım sen önce iyileş ayrıca kolay gelsin ben sana özet geçerim sayfaları bir ara istersen hepsinde burdaydım zatenKizlar pek bakamadim bugun. Yazdiklarinizi da tam okuyamadim. Cunku hala calisiyorum!!! Hasta hasta yatak keyfi yapayim diye izin aldim, bir yatabildim ki sormayin! Sporumu bildireyim diye geldim.
deadline 45 dakika yapamadim ama yarim saat spor yaptim. hastaliktan cok vaktim olmadi. Yarin telafi edecegim ve persembe de spor yapacagim bugun yerine.
evet canım bencede bir liste yap benim bir listem var tam uymasamda ne yiyip yemeyeceğimi kontrol ediyorum hemde saatli saatleri kayıp dursa da insan kontrol altında oluyor birde biliyorsun resmini çekiyorum bir küçük not defterim var yazıyorum unutmadan yediklerimi görmüş oluyorum aralarda meyve kuruyemiş taşıyabilirsin çok iyi fikir yemekler zaten belli tatlı vs şeyleri arada yersek çok iyi kilolar verebilliriz aslında ama ara öğun şart bence deokudum da canım aralara meyve mi koysam hem kolay yanımda tasıması dısarda falan..Ceviz içi,elma,kuru kayısı vs.. bunları ara yapsam..Sabah ta bi gün erken bi gün geç yapmaya calıscam aynı sekilde aksamları da..Öğlen evde olursam tavuk falan yada sebze yemeyi düşünüyorum..Evde değilsem aksam yerim ona göre o günde yulafı sıkıstırırım araya..Zaten günde 100 gr yetiyomuş..Benim liste yapmam şart :)
Pek bisey yiyemedim bugun hemen yazayim menuyutamam canım sen önce iyileş ayrıca kolay gelsin ben sana özet geçerim sayfaları bir ara istersen hepsinde burdaydım zatenkendine iyi bak yarın menünü yazmayı unutma
Benim en büyük hatam zaten belli aynı tarz seyleri aynı saatte yiyorum yemek seçiyorum..Ara öğün sevmiyorum vs..Off bebek yapmıcak olsam spor salonuna gidicem..Eşim kardeşimin yanına da izin vermedi yüzim dedim ama mikroptan korkuyo kadın olmak ne zor ya..evet canım bencede bir liste yap benim bir listem var tam uymasamda ne yiyip yemeyeceğimi kontrol ediyorum hemde saatli saatleri kayıp dursa da insan kontrol altında oluyor birde biliyorsun resmini çekiyorum bir küçük not defterim var yazıyorum unutmadan yediklerimi görmüş oluyorum aralarda meyve kuruyemiş taşıyabilirsin çok iyi fikir yemekler zaten belli tatlı vs şeyleri arada yersek çok iyi kilolar verebilliriz aslında ama ara öğun şart bence de
ay evet bende yüzmeye gitmek istiyorum korkuyorum babam gitme hastalık kaparsın falan dedi korktum çok iyi de yüzemiyorum öyle çat pat aslında öğrenmekte istiyodum kaldıBenim en büyük hatam zaten belli aynı tarz seyleri aynı saatte yiyorum yemek seçiyorum..Ara öğün sevmiyorum vs..Off bebek yapmıcak olsam spor salonuna gidicem..Eşim kardeşimin yanına da izin vermedi yüzim dedim ama mikroptan korkuyo kadın olmak ne zor ya..
bende nasıl yazılıyor bilmiyorum menemen di galiba neyseBugunku menum soyle.
Sabah 8.30
1 portakal
10.30
1 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek
16.30
1 portakal
19.30
1 tabak menemen(ya da melemen miydi hep karistiriyorm)
4 dilim ekmek
gun icinde iki sebepten yiyemedim. Birincisi atesim coktu bulantim da vardi. Ikincisi is yerine gitsem daha az yogun olabilirdim
gerçekten mi geçmiş olsun korktum yaBen gecen kış gittim öğrendim..Yazında tatil falan derken geliştirdim..Ama mikrop kapmısım ve yara oldu malum yerde yaktırdım haliyle korkuyorum..
sorun değil tatlımbu arada april kaptanın menüsüde az değil mi dün kısır yiycem diye aç gezmiş resmen neyseki sütlaç var nescafe var enerji verecek yoksa aç aç gezmişkısır yedi diye kızmıştım kaptan sözümü geri aldım
afrodittttafrodit bugün hiç uğramadın sanırım canım tartıldın mı sabah dün browni yedin bugün fazla çıktın ondan mı gelmiyorsun bakayımşaka bir yana umarım iyisindir artı çıkıyorsanda umarım fazla değildir canım gelirsen bir ses ver
verelim canım bana uyar hiç sorun değil***1.TAKIM ***
sosyestetik(58.4///%) -----
ApriL_2007(92///%) %0,21
jasmine53(76////%) -----
ispanyol(76.1////%) 0,78
dagatesi(63.5///%) 0,31
loyalty88(55.6///%) sabit
afrodit26 (63///%) -----
deadline(/66.3///%) sabit sayıyorum şu an 100 gr artıdayım
şimdi kızlar bu listeyi kabaca hesapladım bugünkü verilere göre şimdi kaptan jasmine ve afroditi bilmiyoruz jasmine ve afrodit artı çıkmazsa ki jasmine ne durumda bilmediğimden ve afrodit regl döneminde olduğundan artı çıkabilir diye özellikle onları belirttimkaptan umarım sen artıda değilsindir tabi neyse işte onları da sabit olarak alırsak
şu an ortalamamız yaklaşık %16 yani hala %32 nin altında olduğumuza göre ortalamayı eğer perşembe 0.32 nin üstüne yükseltememiş olursak biz yüzdesi düşük olanlara ceza verelim diyorum ki bende onlardan biriyimmenüde iyileştirme olarak yeme düzenimizi değiştirip basit bile olsa sıfır kaçamak olayına giriyoruz bir kaç gün hazır olun çok deli fikirlerim ve cezalarım olacak bende etkilensem bile
kapatanınız çay içmedigi için bol nescafeli oluyor menusutamam o zaman çok aç gezme öyle yorgun düşersinbende bugün baya az yemişim kaptanın menüye benzemiş nescafeli içecekli kendime liste ayarlıyorum şu an yeme düzenime göre yoksa ya çok az yiyorum ya da çok fazla
veririm diye umuyorum canım bakalımsıkıntı yok kaptan sabit saydım seni bir 200 gr bile vermiş olsan süper olacak hatta 100 de olurama yüzdemiz düşük olursa liste hazırlıyorum takım olarak kiloya göre yemek miktarı değişecek sadece 1 2 yk eksik yada fazla diye ve ekmek miktarı tabi birşeyler yapmamız lazım dedim birde bunu deneriz ne dersin fikre farklı önerilerin varsa da bekleriz böyle olmuyor ceza gelecek yoksa
hangi maskeymiş oo ben de hevesliyim hemen yapayımKızlar selaam..Maske yaptım saçlarıma..Şuan mayalı hamur gibi dolanıyorum ortalıkta :)
çok geçmiş olsun tatlımGeldim canm butun gun hastanedeydim kv ameliyat old 1 de 5 te cikti hep yanindaydim daha da eve gdemedim sporumu da yapamadim buraya da gelemedim.. Yarin ikikati spor yapicam kizlar ozur dilerim valla tartidim 200 gr fazlam var ama gidecek yarin
karatayı ben denedim daha önce yapamadım canımafroditcim sana da söylüyorum benimle kısmi karataya varmısın yukarda örnek menü paylaştım ben yumurtayı 1 tane yiyip sabah badem yerine 2 dilim ekmek yiycem ama onun dışında listeye uyayım diyorum birde böyle deneyelim dedim denmek istersen bak öğlenide sebze yemeği falan yerim lahmacun neymiş canım çekerse yiyebilirim ama
hadi bakalım herkes spora o zamano zaman ben araştırmamı yaptım gelen gidiyor bu akşam ben hep burdayım nedense o zaman bende gideyim zaten uykum geldi yarın çoğumuzun spor günü isim yazmıyorum nerdeyse hepimizin afrodit hariç evet o zaman kolay gelsin kaçamak kesinlikle yok bu 2 gün bir lokma bişeycik belki
kestirmeee pişman olursun canım ben de hiç kestirmiyorum hiç de uzamıyor anlamadım gittiörnek menü paylaştım arka sayfada bir bakarsın bizim menüden çok farkı yok zatenama aralara falan dikkat edip deneyelim ayarla istersen bende kestircem saçlarımı ama çok kısa olsun istemiyorum gerçi o kadar kırık varki bir yılı geçti hiç kestirmedim kırıkları alsa zaten küt olur nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?