bende geçici ev hanimligi modundayim yemek yapmayı cok seviyorum ama cok çeşit deneyemem malesef şu aralarSelam kizlaryazdiklarinizi okudum ama yine alinti yapamiyorum.
loyalty88 bence incir kuru yapmak cok etkilemez. Sogankurunu denemis miydin? Onun icinde cok etkili demislerdi. Bir arkadasim yapmisti ve sogan kokmadigini soylwmisti. Ben nedense hep kokacagini dusunup tiksinirdim.
ispanyol benim dolap da ayni. Giyecek bisey bulamiyorum. Bu arada profil foton bir harika!
deadline bu haftaki basarimizda payin cok yuksek. 200 300 gram vermis olmamiz bile baslangic icin super bence. bu arada genelin aksine ben kerevizi cok severim. Tarifini verir misin bana da ?
Uef ben cok sıkıldım ve hala islerim bitmedi. Bazen ev kadini olsam hastayken rahatca yatabilsem diyorum) ruhumda gizli bir tembellik var.
kaptan bu menunu cok begendim spor falan cok iyiDunku menum
Sabah
1 kase corn flakes sutlu
Ogle
1 latte
Aksam
1 tabak kisir
2 bardak ayran
1 sutlac
1 nescafe
Su 2 lt
Spor 50 adet kol revoflex
100 adet bacak revoflex
20 dk tempolu yuruyus
iyi dinlenmeler kaptan bekleriz yine gelKizlar hepinizi okudum yorgunum biraz dinleneyim doncem ben size opuldunuz cosmaya devam
Selam kizlaryazdiklarinizi okudum ama yine alinti yapamiyorum.
loyalty88 bence incir kuru yapmak cok etkilemez. Sogankurunu denemis miydin? Onun icinde cok etkili demislerdi. Bir arkadasim yapmisti ve sogan kokmadigini soylwmisti. Ben nedense hep kokacagini dusunup tiksinirdim.
ispanyol benim dolap da ayni. Giyecek bisey bulamiyorum. Bu arada profil foton bir harika!
deadline bu haftaki basarimizda payin cok yuksek. 200 300 gram vermis olmamiz bile baslangic icin super bence. bu arada genelin aksine ben kerevizi cok severim. Tarifini verir misin bana da ?
Uef ben cok sıkıldım ve hala islerim bitmedi. Bazen ev kadini olsam hastayken rahatca yatabilsem diyorum) ruhumda gizli bir tembellik var.
eşin evdeyse ne istiyorsun aklın kalmaz git bencede biraz kafan dağılır gerçekten eğlenirsin hazır fırsatın varkenselam kızlar.. birazdan çıkıcam.. bir uğrayayım dedim
deadline canım dünkü sporumu yaptım bugün.. 45 dk leslie ile 3 mil yaptım.. ee bu akşam dans da var..bol aklori harcayacağım yani.. kzıımı bırakıp gitmek de istemiyorum aslında ama eşim çok ısrar ediyor git kafan dağılsın diye..
bende olsam kesinlikle kaçırmazdım eğlenceye gidilmez mi süperrreşin evdeyse ne istiyorsun aklın kalmaz git bencede biraz kafan dağılır gerçekten eğlenirsin hazır fırsatın varkenkızını düşündüğünü biliyorum ama zaten bir kaç saat dışarda olacaksın sonuçta bakan birisi varsa sıkıntı yapma yani spor harika oh birde dans varmış sana iyi eğlenceler
ay yanlış söylemişim ben çok değil canım menü gerçekten az ben supangle ve ekmeği aynı öğünde yemene demiştim onu aradan bir iki saat geçince yeseydin daha iyi olurdu yemekte tatlı yiyince kan şekerini aniden yükseltiyor sonra aniden düşürüyor yemek yediğin halde çabuk acıkırsın yemekle birlikte yemeyip ayrı öğün olarak alman daha iyi olabilirİş yoğunluğundan ve tabii tel uyuzluğundan yine yazışamadım bugün neyse hepsini okudum tabiii çok iyi gidiyoruzz kızlar:))))
deadline canım valla ben o menüyle aç geziyorum nerdeyse sen daha az ye demişsin gözüm korktu ))@dagatesi canım çokkkk geçmiş olsunn hastalık çok kötü bişey sağlık çokk önemli çok... loyalty88 ah canım evet az o menü ama işte mecburen katlanıozzz ((( sosyestetik canımmm sende varmı bi düşme ? Gram falan nasıl gidiyor ?
Dunku menum
Sabah
1 kase corn flakes sutlu
Ogle
1 latte
Aksam
1 tabak kisir
2 bardak ayran
1 sutlac
1 nescafe
Su 2 lt
Spor 50 adet kol revoflex
100 adet bacak revoflex
20 dk tempolu yuruyus
bu arada april kaptanın menüsüde az değil mi dün kısır yiycem diye aç gezmiş resmen neyseki sütlaç var nescafe var enerji verecek yoksa aç aç gezmişİş yoğunluğundan ve tabii tel uyuzluğundan yine yazışamadım bugün neyse hepsini okudum tabiii çok iyi gidiyoruzz kızlar:))))
deadline canım valla ben o menüyle aç geziyorum nerdeyse sen daha az ye demişsin gözüm korktu ))@dagatesi canım çokkkk geçmiş olsunn hastalık çok kötü bişey sağlık çokk önemli çok... loyalty88 ah canım evet az o menü ama işte mecburen katlanıozzz ((( sosyestetik canımmm sende varmı bi düşme ? Gram falan nasıl gidiyor ?
afrodit bugün hiç uğramadın sanırım canım tartıldın mı sabah dün browni yedin bugün fazla çıktın ondan mı gelmiyorsun bakayımtamam kızlar koca yanımda hormuyor onu yatırayım ben de yatayım bari iyi geceler öptüm siziiii:)
sen yine ortada yoksun ama zaten senin menünde iyileştirme gereği görmüyorum çünkü zaten ortalamamızı sen yükseltiyorsun o yüzden eğlenmene bakabilirsin bu hafta
Canım aslında dünlük bişeydi o yoksa kahvaltıyı çok sağlam yaparım en sevdiğim öğündür :)))))))ay yanlış söylemişim ben çok değil canım menü gerçekten az ben supangle ve ekmeği aynı öğünde yemene demiştim onu aradan bir iki saat geçince yeseydin daha iyi olurdu yemekte tatlı yiyince kan şekerini aniden yükseltiyor sonra aniden düşürüyor yemek yediğin halde çabuk acıkırsın yemekle birlikte yemeyip ayrı öğün olarak alman daha iyi olabilirzaten kalori olarak iyi menün sabahları niye birşey yemiyorsun doğru dürüst aşşamdan sandviç hazırla peynirli biberli maydonozlu hiç olmadı hem enerji verir mis gibi menünün geri kalan kısmı çok güzel
tamam o zaman çok aç gezme öyle yorgun düşersinCanım aslında dünlük bişeydi o yoksa kahvaltıyı çok sağlam yaparım en sevdiğim öğündür :)))))))
Aynenn cnm onunkisi benden de az aç gezmiş resmen gördüm şok oldumbu arada april kaptanın menüsüde az değil mi dün kısır yiycem diye aç gezmiş resmen neyseki sütlaç var nescafe var enerji verecek yoksa aç aç gezmişkısır yedi diye kızmıştım kaptan sözümü geri aldım
sıkıntı yok kaptan sabit saydım seni bir 200 gr bile vermiş olsan süper olacak hatta 100 de olurBen sabah zor yetistim canim artida oldugumu sanmiyorum ama sabitte olabilirim
nasıl bir maske loyalty bende bazen yapıyorum benimki zeytin yağı bal badem yağı benmari üsülü ılıtıp iyice karştırıyorsun sonra saçına sürüp en az 1 saat bekliyorsun bende ortada inek yalamış gibi dolaşıyorum o zamanKızlar selaam..Maske yaptım saçlarıma..Şuan mayalı hamur gibi dolanıyorum ortalıkta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?