Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende geçici ev hanimligi modundayim yemek yapmayı cok seviyorum ama cok çeşit deneyemem malesef şu aralar tarifini aksam bilgisayardan yazsam olur demi suan telefondan yazamadim

Dunku menum
Sabah
1 kase corn flakes sutlu

Ogle
1 latte

Aksam
1 tabak kisir
2 bardak ayran
1 sutlac

1 nescafe

Su 2 lt
Spor 50 adet kol revoflex
100 adet bacak revoflex
20 dk tempolu yuruyus
kaptan bu menunu cok begendim spor falan cok iyi

Kizlar hepinizi okudum yorgunum biraz dinleneyim doncem ben size opuldunuz cosmaya devam
iyi dinlenmeler kaptan bekleriz yine gel

selam kızlar.. birazdan çıkıcam.. bir uğrayayım dedim
deadline canım dünkü sporumu yaptım bugün.. 45 dk leslie ile 3 mil yaptım.. ee bu akşam dans da var..bol aklori harcayacağım yani.. kzıımı bırakıp gitmek de istemiyorum aslında ama eşim çok ısrar ediyor git kafan dağılsın diye..

dagatesi tarifi senin için kopyalıyorum buraya aynen yalnız benim tarif çok tatlı oldu neden dersen ben 1 portakal suyunu 1 bardak portakal suyu anladığımdan ve şekerde kattığımdan hafif tatlı oldu özellikle ayvaları ayva zaten tatlı ya ondan herhalde bende kerevizlerini ve havuçlarını yedim babamada güzel olmuş ama tatlı olmuş dedi sen 1 büyük portakal suyu koysan iyi olur eminim bir dahaki sefere tarife dikkat edicem

Zeytinyağlı ayvalı portakallı kereviz Malzemeler: 4 adet orta boy kereviz , 1 adet orta boy kuru soğan, 1/2 adet orta boy ayva, 2 havuç, 3 yk zeytinyağı ,1 adet büyük boy portakalın suyu (portakal küçükse 2 portakal ) ,2 çay kaşığı dolusu un ,1 çay kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, karabiber ,1.5 su bardağı su

Kerevizler ,ayva ve havuç soyulup kuşbaşı et ya da 1 santim kalınlığında elma dilimi formunda doğranır. Kararmaması için içine limon suyu eklenmiş bol suyun içinde bekletilir. Sosun hazırlanması için, portakal suyu, ve un derin bir kaba koyulup iyice çırpılır. Tuz, tozşeker ve karabiber serpilip su eklenerek malzemeler iyice karıştırılır. Soğan yemeklik doğranır. Zeytinyağıyla geniş bir tencerede soğanlar 1-2 dakika kavrulur. Üzerine kereviz ayva havuç karışımı eklenir. Hazırlanan sos kerevizin üzerine gezdirilip tencere orta ısılı ateşte kaynayıncaya kadar pişirilir. Kaynamaya başladıktan sonra ocağın altı kısılıp ayva ve kereviz yumuşayıncaya kadar pişirilir.

eşin evdeyse ne istiyorsun aklın kalmaz git bencede biraz kafan dağılır gerçekten eğlenirsin hazır fırsatın varken kızını düşündüğünü biliyorum ama zaten bir kaç saat dışarda olacaksın sonuçta bakan birisi varsa sıkıntı yapma yani spor harika oh birde dans varmış sana iyi eğlenceler

İş yoğunluğundan ve tabii tel uyuzluğundan yine yazışamadım bugün neyse hepsini okudum tabiii çok iyi gidiyoruzz kızlar:))))
deadline canım valla ben o menüyle aç geziyorum nerdeyse sen daha az ye demişsin gözüm korktu ))@dagatesi canım çokkkk geçmiş olsunn hastalık çok kötü bişey sağlık çokk önemli çok... loyalty88 ah canım evet az o menü ama işte mecburen katlanıozzz ((( sosyestetik canımmm sende varmı bi düşme ? Gram falan nasıl gidiyor ?

bende olsam kesinlikle kaçırmazdım eğlenceye gidilmez mi süperrr ispanyol fırsatını buldun mu kaçıcaksın

ay yanlış söylemişim ben çok değil canım menü gerçekten az ben supangle ve ekmeği aynı öğünde yemene demiştim onu aradan bir iki saat geçince yeseydin daha iyi olurdu yemekte tatlı yiyince kan şekerini aniden yükseltiyor sonra aniden düşürüyor yemek yediğin halde çabuk acıkırsın yemekle birlikte yemeyip ayrı öğün olarak alman daha iyi olabilir zaten kalori olarak iyi menün sabahları niye birşey yemiyorsun doğru dürüst aşşamdan sandviç hazırla peynirli biberli maydonozlu hiç olmadı hem enerji verir mis gibi menünün geri kalan kısmı çok güzel

Dunku menum
Sabah
1 kase corn flakes sutlu

Ogle
1 latte

Aksam
1 tabak kisir
2 bardak ayran
1 sutlac

1 nescafe

Su 2 lt
Spor 50 adet kol revoflex
100 adet bacak revoflex
20 dk tempolu yuruyus

bu arada april kaptanın menüsüde az değil mi dün kısır yiycem diye aç gezmiş resmen neyseki sütlaç var nescafe var enerji verecek yoksa aç aç gezmiş kısır yedi diye kızmıştım kaptan sözümü geri aldım

tamam kızlar koca yanımda hormuyor onu yatırayım ben de yatayım bari iyi geceler öptüm siziiii:)
afrodit bugün hiç uğramadın sanırım canım tartıldın mı sabah dün browni yedin bugün fazla çıktın ondan mı gelmiyorsun bakayım şaka bir yana umarım iyisindir artı çıkıyorsanda umarım fazla değildir canım gelirsen bir ses ver

***1.TAKIM ***

sosyestetik(58.4///%) -----
ApriL_2007(92///%) %0,21
jasmine53(76////%) -----
ispanyol(76.1////%) 0,78
dagatesi(63.5///%) 0,31
loyalty88(55.6///%) sabit
afrodit26 (63///%) -----
deadline(/66.3///%) sabit sayıyorum şu an 100 gr artıdayım
şimdi kızlar bu listeyi kabaca hesapladım bugünkü verilere göre şimdi kaptan jasmine ve afroditi bilmiyoruz jasmine ve afrodit artı çıkmazsa ki jasmine ne durumda bilmediğimden ve afrodit regl döneminde olduğundan artı çıkabilir diye özellikle onları belirttim kaptan umarım sen artıda değilsindir tabi neyse işte onları da sabit olarak alırsak
şu an ortalamamız yaklaşık %16 yani hala %32 nin altında olduğumuza göre ortalamayı eğer perşembe 0.32 nin üstüne yükseltememiş olursak biz yüzdesi düşük olanlara ceza verelim diyorum ki bende onlardan biriyim menüde iyileştirme olarak yeme düzenimizi değiştirip basit bile olsa sıfır kaçamak olayına giriyoruz bir kaç gün hazır olun çok deli fikirlerim ve cezalarım olacak bende etkilensem bile

benim bu deli fikirlerimi görüp kaçmayınız zira toplantıya bekliyorum burda olanları
sen yine ortada yoksun ama zaten senin menünde iyileştirme gereği görmüyorum çünkü zaten ortalamamızı sen yükseltiyorsun o yüzden eğlenmene bakabilirsin bu hafta evet ben buralardayım fikirleri bekliyorum herkes için tek tek araştırma yapıp ona göre liste bile hazırlayabilirim ona göre

Canım aslında dünlük bişeydi o yoksa kahvaltıyı çok sağlam yaparım en sevdiğim öğündür :)))))))

Canım aslında dünlük bişeydi o yoksa kahvaltıyı çok sağlam yaparım en sevdiğim öğündür :)))))))
tamam o zaman çok aç gezme öyle yorgun düşersin bende bugün baya az yemişim kaptanın menüye benzemiş nescafeli içecekli kendime liste ayarlıyorum şu an yeme düzenime göre yoksa ya çok az yiyorum ya da çok fazla

Aynenn cnm onunkisi benden de az aç gezmiş resmen gördüm şok oldum

Ben sabah zor yetistim canim artida oldugumu sanmiyorum ama sabitte olabilirim
sıkıntı yok kaptan sabit saydım seni bir 200 gr bile vermiş olsan süper olacak hatta 100 de olur ama yüzdemiz düşük olursa liste hazırlıyorum takım olarak kiloya göre yemek miktarı değişecek sadece 1 2 yk eksik yada fazla diye ve ekmek miktarı tabi birşeyler yapmamız lazım dedim birde bunu deneriz ne dersin fikre farklı önerilerin varsa da bekleriz böyle olmuyor ceza gelecek yoksa

Kızlar selaam..Maske yaptım saçlarıma..Şuan mayalı hamur gibi dolanıyorum ortalıkta :)
nasıl bir maske loyalty bende bazen yapıyorum benimki zeytin yağı bal badem yağı benmari üsülü ılıtıp iyice karştırıyorsun sonra saçına sürüp en az 1 saat bekliyorsun bende ortada inek yalamış gibi dolaşıyorum o zaman

kızlar örnek bir karatay menüsü buldum yeni başlayanlar için ara öğünlü öncelikle serbest gıdalardan ve yapılacaklardan başlıyorum:
  • Bulgur, çiğ havuç
  • Glisemik indeksi düşük olan kuru meyveler, kuru erik, kayısı, gün kurusu
  • Armut, elma, ayva, mandalina, çilek, erik, kiraz, portakal vb.
  • Doğal tavuk, işlenmemiş doğal ürünler, pastırma, yumurta
  • Evde mayalanmış yoğurt, ev yoğurdu ile hazırlanmış ayran, soda, gün içinde en az 2 litre su, türk kahvesi ve filtre kahve
  • Fındık yağı, zeytinyağı ve tereyağı
  • Salata, sebze, bakliyat, et ve balık
  • Akşam 19:00-20:00’den sonra yalnızca çay, bitki çayı, maden suyu ve ayran içmek
  • Sofradan doyduktan sonra kalkmak, tercihen ara öğün yapmamak ya da ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yemek
  • Günlük en az 30-45 dakika yürüyüş yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…