Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nasıl bir maske loyalty bende bazen yapıyorum benimki zeytin yağı bal badem yağı benmari üsülü ılıtıp iyice karştırıyorsun sonra saçına sürüp en az 1 saat bekliyorsun bende ortada inek yalamış gibi dolaşıyorum o zaman:KK70:
ablam dedi bana..Yarım su bardağı kefir,bi küp yaş maya köpürünce sürüp 1 saat durdum..Sonra duruladım..Saraçoğlunun lavanta kürüne başladım:D onla da duruladım..Ama kokuyu lavanta da bastırmadı..

örnek karatay menü kendinize göre düzenleyebilirsiniz:KK49:
kahvaltı : 2 yumurtalı peynirli omlet 10 zeytin
domates salatalık yeşil biber maydonoz dereotu vb 1 cay bardağı çiğ badem yada çiğ fıstık
ara: 1 çay bardağı çiğ badem yada fıstık cevizde yiyebilirsiniz
öğle: 2 lahmacun 1 sb ayran
ara: 1 armut- elma yada yukardaki meyvelerden biri
akşam:bol sebze yemeği , bol salata ,1 sb ayran yada 1 kase çorba:KK19:

afrodit bugün hiç uğramadın sanırım canım tartıldın mı sabah dün browni yedin bugün fazla çıktın ondan mı gelmiyorsun bakayım:kk77: şaka bir yana umarım iyisindir artı çıkıyorsanda umarım fazla değildir canım gelirsen bir ses ver:KK25:
Geldim canm butun gun hastanedeydim kv ameliyat old 1 de 5 te cikti hep yanindaydim daha da eve gdemedim sporumu da yapamadim buraya da gelemedim.. Yarin ikikati spor yapicam kizlar ozur dilerim valla tartidim 200 gr fazlam var ama gidecek yarin

ablam dedi bana..Yarım su bardağı kefir,bi küp yaş maya köpürünce sürüp 1 saat durdum..Sonra duruladım..Saraçoğlunun lavanta kürüne başladım:D onla da duruladım..Ama kokuyu lavanta da bastırmadı..
evet seninki bildiğin mayalı hamurmuş gerçekten:KK53: ben bu aralar zeytinyağlı argan yağlı şampuan ve defne özlü duş jeline sardım yağlı yağlı takılıyorum benim cildim saçlarım falan kuru olduğu için kışın fana oluyor o nedenle:KK53: senin bu yaptığın kürün amacı ne :KK49:

Geldim canm butun gun hastanedeydim kv ameliyat old 1 de 5 te cikti hep yanindaydim daha da eve gdemedim sporumu da yapamadim buraya da gelemedim.. Yarin ikikati spor yapicam kizlar ozur dilerim valla tartidim 200 gr fazlam var ama gidecek yarin
geçmiş olsun canım bu hafta zaten reglden dolayı fazlasındır ama 20 grdan kurtulsan süper olur tabi sabit kalırsan daha iyi :( bu arada sporu düşünme canım sonuçta hastane falan yorulmuşsundur ve zaten hastasın sadece yediklerine dikkat et 200 gr cığından kurtul kv le ilgilen ben merak ettiğim için sordum normalde uğruyorsun çünkü :KK51:

loyalty kısmi karataya başlayalım mı ne dersin belki senin duran kilolarına da iyi gelir ama ben sabah badem yerine yine ekmek yiycem 1 yada 2 dilim bırakmak istemiyorum sabahı onun için kısmi karatay:KK49: yukarıda örnek menü buldum onu paylaştım sabah zaten biz bunun gibi yapıyoruz ya ondan dedim:KK54:

geçmiş olsun canım bu hafta zaten reglden dolayı fazlasındır ama 20 grdan kurtulsan süper olur tabi sabit kalırsan daha iyi :KK43: bu arada sporu düşünme canım sonuçta hastane falan yorulmuşsundur ve zaten hastasın sadece yediklerine dikkat et 200 gr cığından kurtul kv le ilgilen ben merak ettiğim için sordum normalde uğruyorsun çünkü :KK51:
Evet canm aklim da sizde kaldihaber edemedim diye fazla da yemedim yarin da yemicem sporu da yaptm mi gider fazlalik ..

Evet canm aklim da sizde kaldihaber edemedim diye fazla da yemedim yarin da yemicem sporu da yaptm mi gider fazlalik ..
afroditcim sana da söylüyorum benimle kısmi karataya varmısın yukarda örnek menü paylaştım ben yumurtayı 1 tane yiyip sabah badem yerine 2 dilim ekmek yiycem ama onun dışında listeye uyayım diyorum birde böyle deneyelim dedim denmek istersen bak öğlenide sebze yemeği falan yerim lahmacun neymiş canım çekerse yiyebilirim ama:KK49:

afroditcim sana da söylüyorum benimle kısmi karataya varmısın yukarda örnek menü paylaştım ben yumurtayı 1 tane yiyip sabah badem yerine 2 dilim ekmek yiycem ama onun dışında listeye uyayım diyorum birde böyle deneyelim dedim denmek istersen bak öğlenide sebze yemeği falan yerim lahmacun neymiş canım çekerse yiyebilirim ama:KK49:
Yok canm karatayi cok bilmiyorum ama sadik kalamam sanirim kv cikinca bana gelecek dikkat etmekte bile zorlanabilirim yogun iki hafta beni bekliyor

Dunku menum
Sabah 1 yumurta
Bi bardak cay
Zeytin peynir
İki dilim ekmek kepekli

Oglen yemedim khvlti gec oldu
Arada
Nescfe

Aksam bi porsiyon turlu
Karisik salata
Cay
Birovni bi de :eek:

:KK11:
Bu simile yanlis oldu silemedim:)

Yok canm karatayi cok bilmiyorum ama sadik kalamam sanirim kv cikinca bana gelecek dikkat etmekte bile zorlanabilirim yogun iki hafta beni bekliyor
tamam canım ben senin menüyü paylaşmış saymışım browniden sonrası önemli gelmemiş demek dün akşam notumu da düşmüşüm kaçamak diye:KK22: onun dışında iyiymiş ama afiyet olsun çok çok kolay gelsin sana :KK66:

loyalty kısmi karataya başlayalım mı ne dersin belki senin duran kilolarına da iyi gelir ama ben sabah badem yerine yine ekmek yiycem 1 yada 2 dilim bırakmak istemiyorum sabahı onun için kısmi karatay:KK49: yukarıda örnek menü buldum onu paylaştım sabah zaten biz bunun gibi yapıyoruz ya ondan dedim:KK54:
zaten ben karatay yapıyorum sayılır günde bi dilim ekmek yiyorum :D yapalım

evet seninki bildiğin mayalı hamurmuş gerçekten:KK53: ben bu aralar zeytinyağlı argan yağlı şampuan ve defne özlü duş jeline sardım yağlı yağlı takılıyorum benim cildim saçlarım falan kuru olduğu için kışın fana oluyor o nedenle:KK53: senin bu yaptığın kürün amacı ne :KK49:
valla 2 hafta önce belimi geçen saçlarımı küt kestirdim üzüldüm ama sonra rahatladım..Yıllardır ne çekmişim ne kolay oluyo kurutması yıkaması :D

örnek menü paylaştım arka sayfada bir bakarsın bizim menüden çok farkı yok zaten :KK19: ama aralara falan dikkat edip deneyelim ayarla istersen:eek: bende kestircem saçlarımı ama çok kısa olsun istemiyorum gerçi o kadar kırık varki bir yılı geçti hiç kestirmedim kırıkları alsa zaten küt olur nerdeyse:cool:

bu arada 10 zeytin yemem zaten sevmiyorum 3 ü anca yiyorum onun dışında yumurtayı 1 tane yerim ekmek yiycem ya öğlen örnek olarak lahmacun ama sebze yemeği yenir akşamki gibi ya da çorba eğer öğün saatleri yakın olursa salata falan yiyebiliriz sabah geç yiyoruz ya ama ara öğunlerle dikkat edelim bence etkisini görcez inşallah:KK19:

örnek menü paylaştım arka sayfada bir bakarsın bizim menüden çok farkı yok zaten :KK19: ama aralara falan dikkat edip deneyelim ayarla istersen:eek: bende kestircem saçlarımı ama çok kısa olsun istemiyorum gerçi o kadar kırık varki bir yılı geçti hiç kestirmedim kırıkları alsa zaten küt olur nerdeyse:cool:
Tamam canım baktım..Aralara dikkat etmek gerekiyo gercekten..Neyse yarın spor var da ben menümü bugünden paylaşıyorum ya unutucam diye korkuyorum..Alında bi deftere yazmam gerek..

bu arada 10 zeytin yemem zaten sevmiyorum 3 ü anca yiyorum onun dışında yumurtayı 1 tane yerim ekmek yiycem ya öğlen örnek olarak lahmacun ama sebze yemeği yenir akşamki gibi ya da çorba eğer öğün saatleri yakın olursa salata falan yiyebiliriz sabah geç yiyoruz ya ama ara öğunlerle dikkat edelim bence etkisini görcez inşallah:KK19:
Ben karatay yapmıştım canım..Hiç acıkmıyodum..Ama kadın meyve falan koymuyo hiç..Bide yulaf ezmesi yicem ben 2 günde 1 falan artık ay kafam allak bullak oldu :D

Ben karatay yapmıştım canım..Hiç acıkmıyodum..Ama kadın meyve falan koymuyo hiç..Bide yulaf ezmesi yicem ben 2 günde 1 falan artık ay kafam allak bullak oldu :D
tamam kısmi karatay işte bizimki yulaf ezmesi öğlen menüsü yerine yiyebilirsin mesela aralardan birini de yapmazsın ilk başlayanlar için glisemik indeksi düşük meyvelerle ara öneriliyormuş sitenin yalancısıyım:KK49: yada kahvaltıda yersin öğlen ve aralara dikkat edersin sana bir yazı okumuştum ilk sayfalarda bulup kopyalıyım bak neden duraksama yapıyoruz gibi birşeydi:KK55:

Bugünkü menüm kızlar :)
saat 11:00
1 haslanmıs yumurta-4 zeytin-bikaç lokma peynir-yarım kepek ekmek-sekersiz çay
öğlen saat 14:30
1 bardak polenli süt-2 dilim buğday ekmek-3 zyetin-kk peynir
aksam saat 20:00
1 kase mercimek çorbası-4 kaşık yoğurt
ara saat 21:30
4 tane glutensiz kurabiye minik (bunun tadına bakmak için aksam bişi yemedim :D)
1 bardak yeşilçay
1,5 lt su
öğlen 1 saat yürüdüm dısarda
aksam 1 saat tempolu koşu bandı

Back