aferin sanaKizlar kv kebap ismarlicakmis esim aradi gel diye..Bende kızdım kapattım..Diyetimi ciddiye almiyolar.Esimde 90 kiloya yaklasti hala yiyo of..
bundan sonra öle canm..sağol canımm.. yapıcam inşallah sporumu bugün..
üzüleceğinizi düşünemiyorlar mı yaa.. alayamıyorum bu insnları..
cevap versen bir türlü vermesen bir türlü.. en güzeli kulaklarına tıkaç takacaksın.. ne söylerlerse hıı hıı diyeceksin..millete ne acaba .. konuşacak konu mu yok..
benimde aklima o geldi sorumlu loyalty ışte onu haftanın diyetcisi secelim ıspanyol kocaman tebrikleri haketti
aferin sana.. ben olsam atlardım bi de künefe isterdim üstüne..
cocuk küçük olunca o ev hep dagilir ama her tarafa birşeyler dokuluyor temizlemesrn icin rahat etmez iyi yapmışsın aslındakeşke kızım uyurken ben de uyusaydım ya da sporumu yapsaydım.. ev yine dağılacak ne h-gerek vardı temizliğe..öğle yemeğimi yedim b arada: soğuk hamsi (tava) ve portakal.. değişik oldu
Hic sinirlenme canim izgara biseyler ye sen diyetteyim vs dedikce millet bozmak icn ugrasacak ben dikkat ediyorum diyorum sadeceKizlar kv kebap ismarlicakmis esim aradi gel diye..Bende kızdım kapattım..Diyetimi ciddiye almiyolar.Esimde 90 kiloya yaklasti hala yiyo of..
Afiyet olsun ve cok gecmis olsun canimkeşke kızım uyurken ben de uyusaydım ya da sporumu yapsaydım.. ev yine dağılacak ne h-gerek vardı temizliğe..öğle yemeğimi yedim b arada: soğuk hamsi (tava) ve portakal.. değişik oldu
Gitmedim bile dün esime niye diyet yapmiyosun dedim..Evde yemek yapmiyosun ki dedi..Diyet yemek yap zayiflim dedi ben şok oldum sebze yemeklerini saymiyo evde sebze varsa tok geliyo,yada ariyo disarda yiyelimben salata yiyorum o et ...Sonra ben yemek yapmiyo oluyorumHic sinirlenme canim izgara biseyler ye sen diyetteyim vs dedikce millet bozmak icn ugrasacak ben dikkat ediyorum diyorum sadece
kaptan bir spor yapacam yapamadım yarım kalıp duruyor 15 dk yaptım biri geldi tam spor yapayım diyorum kapı çalıyor akşam yapacam artık yeter diyesim var ev yol gecen hanı sankimE kizlar neler yapiyorsunuz
diyet yemekten kastı ne acaba şu ızgara et pirzola falan sanırım erkeklere diyet diyince akıllarına sadece o geliyor benceGitmedim bile dün esime niye diyet yapmiyosun dedim..Evde yemek yapmiyosun ki dedi..Diyet yemek yap zayiflim dedi ben şok oldum sebze yemeklerini saymiyo evde sebze varsa tok geliyo,yada ariyo disarda yiyelimben salata yiyorum o et ...Sonra ben yemek yapmiyo oluyorum
evet dagatesi burası renklendi birde iş ciddiye bindi ben kendi adıma da söylüyorum biraz sallamıştık sankiKizlar ben yine kosusturmadan yazamadim ama hemen alinti yapmadab yazayim.
loyalty88 cok iyi yapmissin canim ya.
ispanyol canim ya cocuklu ev dagilir bence hic toparlanmasa da olur :) ayrica ben yarin da tartilacagim verdim mi bilmiyorum.
deadline guzel oldu degil mi bu uygulama renk geldi resmen gruba
A afrodit26 insanlar ne merakli isi olmayanlara burnunu sokmaya.@sosyestetik kaptaaaaan nasilsin ) (sana ne yazagimi unuttum ya,yine toplantida yaziyorum araya baska birseyler girdi )
bende tartıldım bu sabah 66,5 geldi bak resmide değiştirdim profilde ama hala geçen haftaya göre artıdayım nedense 66,3 tü de sinirlerdeyimBn dayanamadim bu sabah tartilmistim ama cok az bir oynama var. Bakalim yarinda ayni cikarsa son iki gunu iyi degerlendirmeli
ben de senin gibiyim.. 10 dk yürüdüm tlf ,5 dk kapı çaldı, sonra kzı uyandı bi dha çıkamadım koşu bandına..kaptan bir spor yapacam yapamadım yarım kalıp duruyor 15 dk yaptım biri geldi tam spor yapayım diyorum kapı çalıyor akşam yapacam artık yeter diyesim var ev yol gecen hanı sankimsenden naber biraz geç geldim kusura bakma
diyet yemekten kastı ne acaba şu ızgara et pirzola falan sanırım erkeklere diyet diyince akıllarına sadece o geliyor bencesen de ki kalk diyetisyene gidelim listenin dışında da birşey vermiycem sana dışarda da yemek yok de
evet dagatesi burası renklendi birde iş ciddiye bindi ben kendi adıma da söylüyorum biraz sallamıştık sankineyse şimdi böyle iyi oldu
o zaman dip not: bu yazıyı gözden kaçırmayın kırmızı yazıyorum
yarın tartılıyoruz canlar sabahtan bakalım ne durumdaymısız benim gibi artıda olan varsa perşembeye toparlanmamız lazım 2 günümüz var sayılır ben tartılamam falan diyen varsa haber versin ama tartılmak grup yararına diyelim sabah tartılın kilonuzu akşama da yazarsınız vaktiniz olmazsa
bak yine gidemedim şimdide babam geldi delireceğimben de senin gibiyim.. 10 dk yürüdüm tlf ,5 dk kapı çaldı, sonra kzı uyandı bi dha çıkamadım koşu bandına..
tamam yarın tartılıyoruuzzz... artıda olan vars bir gün protein diyeti yapabilir..
Iyiyim canim ne olsunKizlar ben yine kosusturmadan yazamadim ama hemen alinti yapmadab yazayim.
loyalty88 cok iyi yapmissin canim ya.
ispanyol canim ya cocuklu ev dagilir bence hic toparlanmasa da olur :) ayrica ben yarin da tartilacagim verdim mi bilmiyorum.
deadline guzel oldu degil mi bu uygulama renk geldi resmen gruba
A afrodit26 insanlar ne merakli isi olmayanlara burnunu sokmaya.@sosyestetik kaptaaaaan nasilsin ) (sana ne yazagimi unuttum ya,yine toplantida yaziyorum araya baska birseyler girdi )
kaptan gelmiş hoşgelmişIyiyim canim ne olsun
Erteleme canim yap sporunubende tartıldım bu sabah 66,5 geldi bak resmide değiştirdim profilde ama hala geçen haftaya göre artıdayım nedense 66,3 tü de sinirlerdeyimneyse benim 66,3 ü görüp birde altına inmem lazım 2 günüm var bakalım onun için her gün yarın tartılıp ona göre devam edicem ama hala sporumu yapmadım dagatesi ben bugün spor günüm de pilates yapayım geleyim bari diyorum gidiyorum yapmadan geliyorum ama bu kez yapayım olamz böyle ertele ertele
Aynen canim iyi yapiyorsun evet arkadastaydim bende kisir yedimkaptan gelmiş hoşgelmişben biri beni durdursun topiğinde takılıyorum hem durmaya hem durdurmaya ihtiyacım varmış neyse ben durdum başkalarına yardımım olsun dimi ama
Erteleme canim yap sporunu
kaptan kısırdan çok yemediysen ve az yağlıysa bir sıkıntı yok diğer yediklerine bağlı tabi ama olsun afiyet olsunAynen canim iyi yapiyorsun evet arkadastaydim bende kisir yedim
Tamam tatlim oglen bisey yemedim kisir yiycem diye ki sporumu da yaptimmm soda iccm simdi dekaptan kısırdan çok yemediysen ve az yağlıysa bir sıkıntı yok diğer yediklerine bağlı tabi ama olsun afiyet olsunben gideyim hakikaten sporumu yapayım artık haklısın buralar sana emanet gelirim ben spordan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?