Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm benmmm çok teşekkür ederim desteğin için çok dygulandım okurken asla ukalalık değil yorumun aksine bana bi yol gösterdin çevremdeki insanlardan bile böyle bi destek görmedim acıkcası sadece hayrlısı olsun diyolar ama beni bu bunalımdan cekip alacak bi tek sözleri olmadı.. kitaplardan evlendikten sonra cok uzak kaldım haklısın tekrar baslıcam okumaya.. eskişehirde yaşıyorum ben merkezde belediyelerin kursları falan var cok düşündüm ama hep erteledim sonra sonra diye.. hatta thm korosuna katılmak istemiştim gecen yıl b.belediyesinin eşim pek istememişti..
sürekli soru soran o meraklı dedikoducu kadınlara her zaman cevabı oldu ya istemiyoruz daha dedim ya da anlasın terslediğmi diye herkes cocuk yapmak zorunda değil yapsam bakacak mısın gibi cıkışlarda bulunduğum oldu ama bu üzülmemi engellemedi ne yazık kı..bi süre mevlid vs ortamlara katılmama kararı aldım..eşimin annesi özellikle bu konuda cok ısrarcıdır canta gibi tasır yanında elinden gelse beni.. ilk fırsatta onlara uslubuyla sölicem bu baskıdan vazgecmelerini..
cok sağol canm okuyunca öyle rahatladım ki sayende bi çıkış yolum varmış benmde dedim.. bu gece ilk defa rahat bi uyku çekicem sanırım düşünmeden gözyaşı dökmeden ..tekrar çok sağol kuzum çok sağoll :KK74:

bu arada canm kelem deriz biz mor lahana salatalarda kullanılır günde de onu sarımsaklı yoğrtla meze tarzı bişey yapmışlar ondan yedim.. bence cok bile canm kısır falan da var spor yapamıyorum temkinli gidiyorum..

Canim benim esini ikna edebilecegin bir kursa basla hemen erteleme. Ve sorarlarsa cocuk diye sadece istemiyorz de bence cunku dusugu soylerken yine seni uzecek seyler diyebilirler. Bosa yipratma kendini ;) kitap okurken benim icinde oku, epeydir okuyamadim.

Bu arada mor lahana metobolizmayi yavaslatir o yuzden cok yememeni tavsiye ederim ;)

Bozma moralini canim bana da evde kaldi muamelesi yapiyorlar en sevdigim atasozlerinden biri ki nasreddin hoca fikrasidir ayni zamanda elin agzi torba degil ki buzesin:)
kaptancim katiliyorum bana henüz ise girememisim o kadar okumuş ev kızı olmuşum muamelesi yapıyorlar ise girsem sırada o var belli alttan alttan soruyorlar daha bir durun derdim sizi mi gerdi diyecem yakında:-)
deadline deadline

benim dunku menum soyle
sabah 6.30

1 havuc
1 incir ( baska bir sey yiyemedim cunku ofiste yapacaktim ama bir aksilkk cjkti onu da yapamadim. Yanima da bir sey almamistim)

oglen 12.30
1 beyaz peynirli sandvic

ara
sekersiz kusburnu

aksam 19.30
2 cilbir( yumurtalar cok kucuktu)
1 kase yogurt
4 - 5 kasik patates

ara 21.00
sekersiz cay
yarim portakal
Yarim elma
1 mandalina

Gece 11.30dan sonra bogazima bir sey takildi gibiydi. Su ictim gecmedi o yuzden 2 parca ekmek yedim gecer belki diye. Gecmedi. Megerse bogazlarim sisiyormus.

2 lt su
spor yok
gecmis olsun canım ben hastaligimi topigimize bulastirdim galiba :-) menün iyi canım sabah dediğin gibi az olmuş sadece:-)
Gunaydin kizlar dünkü menüm
Gec kahvalti
sahanda yumurta 1 adet-3 zeytin-kk peynir-salatalik-dereotu-1tk recel-1 ck tereyag-1 dilim kepek ekmek-kayisi cayi
Ara
1 ck bal ve 1 ck polenli süt bogazim agriyodu..
6 adet findik
aksam
ton balikli salata- sekersiz meyve suyu
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
gecmis olsun canım sana da menü güzel spor da var aferin:-)

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah 09:00
Bir bardak süt
Ara 12:30
Yarım simit
Öğle 15:00
Bir porsiyon ıslama köfte (dışardaydık)
Bir ayran
Akşam 19:00
Bir kase ezogelin çrb
Salata
2lt su
2saat yürüyüş(1 saati koşu bandı 1 saati dışarıda)
aksam az olmuş ama oglenki yediklerini dengelemissin sporda var zaten oh ne güzel:-)

selam kızlar dünkü menum buna ilave aksam meyvenin yanında 2 ceviz yedim küçük sporlar yaptım yinede kendimi cok zorlamayim diye:-) 2014-12-21 18.46.00.jpg

Selam kizlar deadline deadline
Dunku menum
Sabah gec kahvalti
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Biraz sucuklu yumurta
Domates biber
1 bardak portakal suyu

Ara
1 nescafe
Bir parca bitter cikolata

Aksam
1 et durum
1 ayran

Su 2 lt
Spor 50 adet revoflex
tamam kaptan :-) bugün spor günün yine:-) yakında beni kapı dışarı atacaksın ama salı bossun bak spor yap demiycem yarın :-) bende gideyim sporumu yapayim

selamlar..
sabah kızımı doktora götürdük kötüleşti öksürüğü..ben dinledim ciğerlerini ama hem steteskobum büyüğe göre hem de çocuk ciğer sesine alışık değilim bir gösterelim dedik..çok şükür ciğerlerde sıkıntı yok..inşallah çabucak iyileşir kuzum.. o öksürdükçe ömrümden ömür gidiyor..
dün yediklerimi tam hatırlamıyorum ara ara yedim.. dışardan söyledik az yedim .

yok canm aksine konustukça iyi geliyor cevremde pek bunları konusabileceim insan yok .. ağustosun 10unda düşük yaptım kürtajla temizlediler doktor 2ay korun dedi korundum.. sonraki ay kist cıktı bir ay da dk hapı kullandım kist eridi ama 2 seferdir de yum oluşmamış diyo doktor hep böle giderse diye korkuyorum.. yani sürekli bi sorun cıkması beni de ister istemez strese sokuyo
canım benim daha çok yeni.. biraz zaman tanı kendne..etraftakileri boşver.. bekarsın ne zaman evleneceksin, evlenirsin çocuk, çocuğun olur 2. ne zaman..
düşün benim kızım daha 3 aylık oldu.. 3. de yap menopoza girmeden diyen tanıdıklarım var..(yaşım 36)
en iyisi bunu söyleyecek insanların arasına girmemek.. bazıları düşünmeden konuşuyor, bazıları iğnelemek için..kv de güzel bir dille söyle baskı yapmasınlar..
senin ihtiyacın zaman ve destek.. biz burdayız içine atma anlat bize..
deadline deadline

benim dunku menum soyle
sabah 6.30

1 havuc
1 incir ( baska bir sey yiyemedim cunku ofiste yapacaktim ama bir aksilkk cjkti onu da yapamadim. Yanima da bir sey almamistim)

oglen 12.30
1 beyaz peynirli sandvic

ara
sekersiz kusburnu

aksam 19.30
2 cilbir( yumurtalar cok kucuktu)
1 kase yogurt
4 - 5 kasik patates

ara 21.00
sekersiz cay
yarim portakal
Yarim elma
1 mandalina

Gece 11.30dan sonra bogazima bir sey takildi gibiydi. Su ictim gecmedi o yuzden 2 parca ekmek yedim gecer belki diye. Gecmedi. Megerse bogazlarim sisiyormus.

2 lt su
spor yok

Gunaydin kizlar dünkü menüm
Gec kahvalti
sahanda yumurta 1 adet-3 zeytin-kk peynir-salatalik-dereotu-1tk recel-1 ck tereyag-1 dilim kepek ekmek-kayisi cayi
Ara
1 ck bal ve 1 ck polenli süt bogazim agriyodu..
6 adet findik
aksam
ton balikli salata- sekersiz meyve suyu
1.5 lt su
1 saat yürüyüş

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah 09:00
Bir bardak süt
Ara 12:30
Yarım simit
Öğle 15:00
Bir porsiyon ıslama köfte (dışardaydık)
Bir ayran
Akşam 19:00
Bir kase ezogelin çrb
Salata
2lt su
2saat yürüyüş(1 saati koşu bandı 1 saati dışarıda)

Selam kizlar deadline deadline
Dunku menum
Sabah gec kahvalti
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Biraz sucuklu yumurta
Domates biber
1 bardak portakal suyu

Ara
1 nescafe
Bir parca bitter cikolata

Aksam
1 et durum
1 ayran

Su 2 lt
Spor 50 adet revoflex
kızlar ne olmuş size böyle.. menüler süper.. harikasınız..:KK9::KK9::KK9:

Canim benim esini ikna edebilecegin bir kursa basla hemen erteleme. Ve sorarlarsa cocuk diye sadece istemiyorz de bence cunku dusugu soylerken yine seni uzecek seyler diyebilirler. Bosa yipratma kendini :KK66: kitap okurken benim icinde oku, epeydir okuyamadim.

Bu arada mor lahana metobolizmayi yavaslatir o yuzden cok yememeni tavsiye ederim :KK66:
doğrudur canm normalde yemiyorum da günde borek yemememk içinyedim:) tamam canm çok sağol

canım benim daha çok yeni.. biraz zaman tanı kendne..etraftakileri boşver.. bekarsın ne zaman evleneceksin, evlenirsin çocuk, çocuğun olur 2. ne zaman..
düşün benim kızım daha 3 aylık oldu.. 3. de yap menopoza girmeden diyen tanıdıklarım var..(yaşım 36)
en iyisi bunu söyleyecek insanların arasına girmemek.. bazıları düşünmeden konuşuyor, bazıları iğnelemek için..kv de güzel bir dille söyle baskı yapmasınlar..
senin ihtiyacın zaman ve destek.. biz burdayız içine atma anlat bize..

kızlar ne olmuş size böyle.. menüler süper.. harikasınız..:KK9::KK9::KK9:
sağolun canm burdaki herkes destek oldu baana bi şekilde.. çok rahatladım size anlatınca... kv de korkar benden ama arada imalarda bulunuyo işte bi şekilde ona da sölicem üzülüyorum üstüme gelmeyin diye..

selamlar..
sabah kızımı doktora götürdük kötüleşti öksürüğü..ben dinledim ciğerlerini ama hem steteskobum büyüğe göre hem de çocuk ciğer sesine alışık değilim bir gösterelim dedik..çok şükür ciğerlerde sıkıntı yok..inşallah çabucak iyileşir kuzum.. o öksürdükçe ömrümden ömür gidiyor..
tamam canım gecmis olsun bu arada bugün spor günün ama senin basın kalabalık sen zaten mümkün oldukça sporunu yapıyorsun ıstersen seni izinli yazayim bugün çocuklar ve esin umarım en kısa sürede iyileşir tam hastalık mevsimi:(
yarın tartılacak mıyız.. ben emziren annlerin zayıflama topiğine de yazıyorum.. o yüzden tartılıcam zaten..
ben tartilirim sanırım bu hafta kendimi takibe aldım:-) musait olan herkes tartilsa iyi olur ama ne durumdayiz görmek iyi olur
deadline deadline profiline kilonu koyma işini cok sevdim.. ben de yapıcam.. baktıkça utanırım da hırslanırım belki
cok iyi oluyor aklima gelen kaçamaklar da resme bakıp yememrliyim diyorum:-)
doğrudur canm normalde yemiyorum da günde borek yemememk içinyedim:) tamam canm çok sağol
iyi yapmışsın salatalari yemekle aslında hem yesene birşeyler demek zorunda kalmıyorlar kurtulmuş oluyorsun:-)

sağolun canm burdaki herkes destek oldu baana bi şekilde.. çok rahatladım size anlatınca... kv de korkar benden ama arada imalarda bulunuyo işte bi şekilde ona da sölicem üzülüyorum üstüme gelmeyin diye..
derdin olunca yaz ya iyi oluyor paylaşmak bazen insan anlatarak birilerini arıyor
hem burda seni tanimiyoruz gidip birilerine söylerler mi derdin de yok psikologla konuşmak gibi:-)

selamlar..
Cok gecmis olsun insallah hemen iyilesir ya allah sifa versin..

Ayni durumlari yasiyoruz iste canim esim üzülüyorum diye uyarmıs annesini..Dün kayinpeder kapidan girdim selam verdim pesine ibrahimin torunu olmus loyalty dedi ben böle kaldim :KK57: bisi diyemedim..Sonra ne güzel hayirli olsun dedim kactim..Esime söledim..Oda ben sölerim yeter bu ne sanki onlar bakicak, onlar torun sevecek diye ne kasıyoruz kendimizi dedi..Annesine söledik ama ciddiye almadi babasida öyleydi benim oldu dedi:KK53:Amaaan umursamiycam artik..Bida derse sen dogur dicem:KK53:

tamam canım gecmis olsun bu arada bugün spor günün ama senin basın kalabalık sen zaten mümkün oldukça sporunu yapıyorsun ıstersen seni izinli yazayim bugün çocuklar ve esin umarım en kısa sürede iyileşir tam hastalık mevsimi:KK43:

ben tartilirim sanırım bu hafta kendimi takibe aldım:-) musait olan herkes tartilsa iyi olur ama ne durumdayiz görmek iyi olur

iyi yapmışsın salatalari yemekle aslında hem yesene birşeyler demek zorunda kalmıyorlar kurtulmuş oluyorsun:-)

derdin olunca yaz ya iyi oluyor paylaşmak bazen insan anlatarak birilerini arıyor
hem burda seni tanimiyoruz gidip birilerine söylerler mi derdin de yok psikologla konuşmak gibi:-)
Evet canm cok sağolun valla rahatllattınız beni doktora da gitmekten vazgecim gidecektim bugun biraz kafam rahatlasın bebek işinin üstüne gitmicem..
evet canm salataları yedim kimse de ısrar etmedi öyle olunca ..ben de pişmanlık yaşamadım günden de kalmadım:)

aynen öyle canm evlendiğimiz ilk sene kv sağolsun her hamile doğum haberini arayıp sölerdi bana ben de aman ne salakmış kız hemen cocuk mu yapılırmış derdim bozulurdu.. ya da acıkca derdi seni gaza getirip eve yollasam bi de calışma yapsanız ohh diye.. sapık mıdır nedir artık oğluna söldim bozuntuya vermek istemedi ama o bile garipsedi.. hamile kaldım düşük yaptım üzüldüler şimdi öle acık acık bişi diyemiyolar ama imaları yetiyo işte.. baska soran olursa da kızdığıımı anlasınlar diye doğursam sen mı bakcan diyorum bazen ya da herkes cocuk yapmak zorunda değil bizim de olmayıversin diyorum.. diyorum ama sonu gelmiyo ki ondan sonra aa ne edepsiz diyolar kendileri cok edepli ya yatak odam hakkında konusurken.. amaaaaan canm valla takmıycam artık anca bana zarar boşver sen de..

Ayni durumlari yasiyoruz iste canim esim üzülüyorum diye uyarmıs annesini..Dün kayinpeder kapidan girdim selam verdim pesine ibrahimin torunu olmus loyalty dedi ben böle kaldim :KK57: bisi diyemedim..Sonra ne güzel hayirli olsun dedim kactim..Esime söledim..Oda ben sölerim yeter bu ne sanki onlar bakicak, onlar torun sevecek diye ne kasıyoruz kendimizi dedi..Annesine söledik ama ciddiye almadi babasida öyleydi benim oldu dedi:KK53:Amaaan umursamiycam artik..Bida derse sen dogur dicem:KK53:

tamam canım gecmis olsun bu arada bugün spor günün ama senin basın kalabalık sen zaten mümkün oldukça sporunu yapıyorsun ıstersen seni izinli yazayim bugün çocuklar ve esin umarım en kısa sürede iyileşir tam hastalık mevsimi:KK43:

sağol canımm.. yapıcam inşallah sporumu bugün..

üzüleceğinizi düşünemiyorlar mı yaa.. alayamıyorum bu insnları..
aynen öyle canm evlendiğimiz ilk sene kv sağolsun her hamile doğum haberini arayıp sölerdi bana ben de aman ne salakmış kız hemen cocuk mu yapılırmış derdim bozulurdu.. ya da acıkca derdi seni gaza getirip eve yollasam bi de calışma yapsanız ohh diye.. sapık mıdır nedir artık oğluna söldim bozuntuya vermek istemedi ama o bile garipsedi.. hamile kaldım düşük yaptım üzüldüler şimdi öle acık acık bişi diyemiyolar ama imaları yetiyo işte.. baska soran olursa da kızdığıımı anlasınlar diye doğursam sen mı bakcan diyorum bazen ya da herkes cocuk yapmak zorunda değil bizim de olmayıversin diyorum.. diyorum ama sonu gelmiyo ki ondan sonra aa ne edepsiz diyolar kendileri cok edepli ya yatak odam hakkında konusurken.. amaaaaan canm valla takmıycam artık anca bana zarar boşver sen de..
cevap versen bir türlü vermesen bir türlü.. en güzeli kulaklarına tıkaç takacaksın.. ne söylerlerse hıı hıı diyeceksin..millete ne acaba .. konuşacak konu mu yok..

Back