- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
İnşallah canim***1.TAKIM 389.ETAP***
sosyestetik(59////%)
ApriL_2007(93.8///%)
jasmine53(77.5/ 77.0/ 0.5/ %0.64)
prensesss016(58.4/ 57.3/ 1.1/%1.88)
ispanyol(77.7///%)
dagatesi(65.2////%)
mahzen77(83,7////%)
loyalty88(57.7////%)
afrodit26 (65.5/64.7/0.8/%1.22)
deadline(68.5/ 67.7/ 0.8/ %1.17)
1. Takim Ortalamasi: %
bu sefer reglimden dolayı sonuc böle ama haftaya daha iyi olacak :)
Aynen iyi bence sonucun tatlimevet ben daha kötü bekliyordum ama 800 gramda ili bu halimle:):)
Evet sabah tartilmak daha sagliklikaptana bi sor yarın sabah erken tartilip yazsan daha sağlıklı bir durum olur sanki sakıncası olmazsa ben aksam tartilinca rahat 1 kg fazla çıkıyor da:-(
Sen bilirsin canim ama yazmissin sonradan zatenhaklısın. olmadı sabahki kilomu yazarım.
Kesinlikleeeebende hep az az veriyorum canım.. olsun her hafta 1 kilo olmasın yarım olsun ama sürekli olsun
Çarşamba sendromu bende de oluyorivit.. öğlen maalesef dayanamadımdöner olmayaydı aslında gerisi iyiydi ama.. Çarşamba gününün gafleti, perşembenin heyacanı derken.. böyle oldu işte
Katiliyorum bendeeaslında en idealı 500 gram haftalıkbir ara diyetisyene gitmiştim. Daha cok verdiğimde kızıyordu, vucudunu az kaloriye alıstırırsan kilo verdikten sonra koruman zor olur diye
Rica ederim ben hepinize tesekkur ederim canimsağol canm .. şimdi şimdi anlıyorum ki diyet yaparak kendimi bugune kadar sadece sıkıntıya sokmuşum.. halbuki şu anda her istediğimi yiyorum diyet de yapmıyorum ama 2 haftada yaklaşık 3 kilo vermişim ben diyet yaparak da en fazla 4 kilo veriyordum stresi cabası.. beni de aranıza aldığınız motive olmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepiciğinize
Verirsin canim bozma moralinihamilelikte 21 kilo aldim maalesef...ilk cocuktada 25 almostim.sadece anne sutu aldi..full enzirmeye yagmen birak vermeyi ustune kilo aldom..6 aylik olunca diyete basladim 8 ayda 25 kilo verdim..
simdi de almamaya hatta mumkunse vermeye calisiyorum..
Evet canim spor artsa guzel olurdünkü menüm:
sabah
1haslama yumurta
2 dilim kepek ekmek
bi parca peynir
5 tane zeytin
1tane saltalık
1küçük domates
1bardak çay
ara
tablet çıkolatadan 2küçük kare parca yedim bitter
öğlen yemedim
ara
1mandalina
1elma
akşam
1kase yoğurt çorbası
1porsiyon sulu köfte
1dilim ekmek
karışık salata küçük kase
yarım tabak makarna
bir kase kadar da patlamış mısır yedim annemlere gitmiştik yemediğim zaman küsüyo mecbur yemeklerini de yedim mısırı da:)
2lt su
50mekik
2saat ev işi sporu arttırmam gerek:)
Geçmiş olsun canim dikkat et kendineselam kızlar, yoğunluktan bu ara giremedim, bel fıtığı ağrım da pik yaptı maşallah, 3 gündür sağ bacağım full uyuşuk ayakta iken, resmen topallıyorum, sağ ayağım sürünüyor, dün hastanelerdeydim, bugün biraz daha iyiyim. bu ara diyet de gitti. Ben maalesef sabitim. verenleri tebrik ediyorum, inşallah biz de haftaya verenlerden olucaz :)
sosyestetik(59////%)
ApriL_2007(93.8///%)
ispanyol(77.7///%)
dagatesi(65.2////%)
mahzen77(83,7////%) Kilosu sabit
loyalty88(57.7/57.0/0.7/%1.21)
Kesinlikle olcut hep maddiyat bizim ülkemizde isin manevi boyutu çekilen acilar hic dusunulmuyor sikma caninimaalesef canım, herşey maddiyatla ölçülüyor, maddiyattan kasıt para olmamalı aslında, senin şuan spor yapaman, bisiklete binememen vs. hepsi maddi kayıp ve değer biçilemez, Bunun yanında yaşadığın ruhsal sıkıntılar da cabası.. Umarım herşey senden yana olur :)
@İspanyol canom sen aslında emzirdiğin için azcık dikkat etsen verirsin. bence diyet yapmana gerek yok, sadece tatlı yemesen ya da azaltsan bile yeter. Kilo verememenin nedeni stres yapman olabilir. Çok istiyorsan gidebilirsin de diyetisyene ama bence stress yapma, nasıl olsa verirsin..
selam kızlar, yoğunluktan bu ara giremedim, bel fıtığı ağrım da pik yaptı maşallah, 3 gündür sağ bacağım full uyuşuk ayakta iken, resmen topallıyorum, sağ ayağım sürünüyor, dün hastanelerdeydim, bugün biraz daha iyiyim. bu ara diyet de gitti. Ben maalesef sabitim. verenleri tebrik ediyorum, inşallah biz de haftaya verenlerden olucaz :)
sosyestetik(59////%)
ApriL_2007(93.8///%)
ispanyol(77.7///%)
dagatesi(65.2////%)
maalesef canım, herşey maddiyatla ölçülüyor, maddiyattan kasıt para olmamalı aslında, senin şuan spor yapaman, bisiklete binememen vs. hepsi maddi kayıp ve değer biçilemez, Bunun yanında yaşadığın ruhsal sıkıntılar da cabası.. Umarım herşey senden yana olur :)
@İspanyol canom sen aslında emzirdiğin için azcık dikkat etsen verirsin. bence diyet yapmana gerek yok, sadece tatlı yemesen ya da azaltsan bile yeter. Kilo verememenin nedeni stres yapman olabilir. Çok istiyorsan gidebilirsin de diyetisyene ama bence stress yapma, nasıl olsa verirsin..
dagatesi ispanyol ApriL_2007 haric herkes bildirim yapmis sanirim onlar da yarin yapacak sorun yok sanirim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar
daha dogrudurust veremedimki..cok var hedefime 17-18 kilo..Masallah cok iyi vermissin. Insallah zorlanmadan yine verirsin. Kac kilon kaldi hedefine
evet aksam birazcik fazla olmus..arada olur bosver..benim de haftadonu annemlet gelecek..sut olsun diye tikar agzima ne bulursa..36 yasindayim ama anneme gire cocuk...dünkü menüm:
sabah
1haslama yumurta
2 dilim kepek ekmek
bi parca peynir
5 tane zeytin
1tane saltalık
1küçük domates
1bardak çay
ara
tablet çıkolatadan 2küçük kare parca yedim bitter
öğlen yemedim
ara
1mandalina
1elma
akşam
1kase yoğurt çorbası
1porsiyon sulu köfte
1dilim ekmek
karışık salata küçük kase
yarım tabak makarna
bir kase kadar da patlamış mısır yedim annemlere gitmiştik yemediğim zaman küsüyo mecbur yemeklerini de yedim mısırı da:)
2lt su
50mekik
2saat ev işi sporu arttırmam gerek:)
coook gecmis olsun..dikkat et kendine..opere olmayi dusunuyor musun..selam kızlar, yoğunluktan bu ara giremedim, bel fıtığı ağrım da pik yaptı maşallah, 3 gündür sağ bacağım full uyuşuk ayakta iken, resmen topallıyorum, sağ ayağım sürünüyor, dün hastanelerdeydim, bugün biraz daha iyiyim. bu ara diyet de gitti. Ben maalesef sabitim. verenleri tebrik ediyorum, inşallah biz de haftaya verenlerden olucaz :)
sosyestetik(59////%)
ApriL_2007(93.8///%)
ispanyol(77.7///%)
dagatesi(65.2////%)
dogru canim cok stres yapiyorum veremiyorum..iki gun cok iyi gidiyor ucuncu gun tatli krizibe giriyorum..yesem sucluluk duygusu yemesem yemeliuim duygusu stres yapiyor bende..maalesef canım, herşey maddiyatla ölçülüyor, maddiyattan kasıt para olmamalı aslında, senin şuan spor yapaman, bisiklete binememen vs. hepsi maddi kayıp ve değer biçilemez, Bunun yanında yaşadığın ruhsal sıkıntılar da cabası.. Umarım herşey senden yana olur :)
supersin canim maasallah sana...Kızlar eve geldim, hadi kilom fazla cıkar ama bir tartılayım dedim. Şok oldum.İnanamadım 2 kere baktım :)) Sabah tartıldıgımdan 400 gram daha az cıktı. O yüzden şimdiden yazıyorum, sabah girmem cok zor olacaktı.
***1.TAKIM 389.ETAP***
sosyestetik(59/58.9/0.1/%0.16)
ApriL_2007(93.8///%)
ispanyol(77.7///%)
dagatesi(65.2/63.9/1.3/%1.99)
mahzen77(83,7/83.7/0℅0)kilosu sabit
1. Takim Ortalamasi: %
evet annelere göre büyümüyoruz biz hep çocukuz:)daha dogrudurust veremedimki..cok var hedefime 17-18 kilo..
evet aksam birazcik fazla olmus..arada olur bosver..benim de haftadonu annemlet gelecek..sut olsun diye tikar agzima ne bulursa..36 yasindayim ama anneme gire cocuk...
coook gecmis olsun..dikkat et kendine..opere olmayi dusunuyor musun..
dogru canim cok stres yapiyorum veremiyorum..iki gun cok iyi gidiyor ucuncu gun tatli krizibe giriyorum..yesem sucluluk duygusu yemesem yemeliuim duygusu stres yapiyor bende..
supersin canim maasallah sana...
yarın baslıyorum canm pump it up yapıcam bakalım becerebilirsem..:)Verirsin canim bozma moralini
Evet canim spor artsa guzel olur
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine
Kesinlikle olcut hep maddiyat bizim ülkemizde isin manevi boyutu çekilen acilar hic dusunulmuyor sikma caninidagatesi tatlim
teşekkür ederim canmm:)İnşallah canim
Aynen iyi bence sonucun tatlim
üzülme canım ve her gün tartılma, ya eksi çıkmazsam stresi seni eksi çıkarmıyor olabilir. Ben mesela ne zaman stres yapmazsam daha kolay veriyorum.. Stress yaptığım dönemde totomu da yırtsam veremiyorum :) Yediklerimizi de dikkat edip sporumuzu yapalım, gerisini yukarıya havale edelim. Yanlış hatırlamıyorsam emziren bir annenin çok kilo vermesi bebeğe olumsuz yansıyormuş. Bu dönemde vücut terle toksin attığı gibi süte de geçiyormuş, doğruluk payı nedir bilmiyorum ama o yüzden sen akışına bırakmayı bir düşün derim. Ben emzirirken doğru dürüst diyet yapmadan 13 kg vermiştim :)gunaydinlaarr..
seviniyimm üzüleyimmi..insan 100 gram bari verir yaaaa..anlamadim ben bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?