menünün cok iyi tatlım tartida iyi birşey gordugune eminim bendeSelam kızlar herkese günaydın. Heyecan dorukta yarın yine bi tartı günü ama ben dayanamayıp bu sabah şöyle bi tartıya çıktım sonuç benim için süper ama söylemem yarın süpriz olsun. Dünkü menüm
Sabah 09:00
2 dilim kızarmış ekmek
Kk peynir
4 zeytin
Domates salatalık maydanoz roka
Bi yemek kaşığı zeytinyağı
Şekersiz limonlu çay
Öğle 14:30
Bi parça börek ufaktı
3 adet mercimek köftesi
2 kaşık sütlaç
Akşam 19:00
Limonlu yeşil çay
Yatmadan ikibucuk saat önce
Pul biberli limonlu yoğurt
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
100 mekik
100 ip atlama
Öğlenki menüm cıslı olduğundan akşam bişey yemedim.yakmak için yani
Çok güzel canm.. Kilonu bilmiyorum ama maaşallah diyelimSelam kızlar herkese günaydın. Heyecan dorukta yarın yine bi tartı günü ama ben dayanamayıp bu sabah şöyle bi tartıya çıktım sonuç benim için süper ama söylemem yarın süpriz olsun. Dünkü menüm
2 dilim kızarmış ekmek
Kk peynir
4 zeytin
Şekersiz limonlu çay
Bi parça börek ufaktı
3 adet mercimek köftesi
2 kaşık sütlaç
Limonlu yeşil çay
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
100 mekik
100 ip atlama
Günaydın canım...Gunaydin kizlarrr
olsun canım sen bugünü sıkı tut verdiğimiz her 100 gr bizi dahada motive ediyo yani 100 gr bile vermiş olsan iyidirmenünün cok iyi tatlım tartida iyi birşey gordugune eminim bendeben iki gun cok berbat bir duzendeydim o yüzden pek iyi bir sey beklemiyorum ama belki sasiririm
sağol canım daha iki gün oldu başlayalı iki haftadan önce anlayamayız. Ama şöyleki spora başladım başlayalı göbeğim çok küçüldü şu an ayva göbek kıvamında yanlarımsa tamamen yok oldu sıkılaştım. Zaten diyet öncesi ölçülerimi almıştım ay sonunda tekrar ölçüp sizinle paylaşıcamÇok güzel canm.. Kilonu bilmiyorum ama maaşallah diyelimİradeni yönlendirebilmen çok güzel :)
yatmadan önce yediğin "pul biberli yoğurt" un etkisini görüyor musun?
ya valla bi de regl olunca şiş oluyorum yarın tartıdan alacağım sonuctan çok korkuyorumGünaydın canım.. lahmacun yemene rağmen yine de iyi bir menü olmuş bence.. çorba da içmişsin hem.. moralini bozma..
Psikolojik olsa gerek, tartı günün öncesi yani Çarşamba günleri bende de bir iştah açılımı oluyor.. anlatamamya valla bi de regl olunca şiş oluyorum yarın tartıdan alacağım sonuctan çok korkuyorum
Guncelleme olabilir canim yine rvet ben de goremiyorum ben buralardayimmkimsecikler yok mu nereye kayboldunuzbugünönceden aşağıdaburda olanlar gorunuyordu simdi niye göremiyorum ben neyse bugün cok basım ağrıyor ya :-(
Gecmis olsun canim etkilesin bosver sorun degil bozma moraliniSelam kizlar..bugünihastanede gecirdim..analık iznim bitti extra rapor almaya gittim..giremedim o yuzden..
bi de disardaydim kuru şeyler yedim maalesef. yarini etkilemez umarım. .
öpüyorum siziii..
Selam kızlar herkese günaydın. Heyecan dorukta yarın yine bi tartı günü ama ben dayanamayıp bu sabah şöyle bi tartıya çıktım sonuç benim için süper ama söylemem yarın süpriz olsun. Dünkü menüm
2 dilim kızarmış ekmek
Kk peynir
4 zeytin
Şekersiz limonlu çay
Bi parça börek ufaktı
3 adet mercimek köftesi
2 kaşık sütlaç
Limonlu yeşil çay
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
100 mekik
100 ip atlama
Çok güzel canm.. Kilonu bilmiyorum ama maaşallah diyelimİradeni yönlendirebilmen çok güzel :)
yatmadan önce yediğin "pul biberli yoğurt" un etkisini görüyor musun?
olsun canım sen bugünü sıkı tut verdiğimiz her 100 gr bizi dahada motive ediyo yani 100 gr bile vermiş olsan iyidir
sağol canım daha iki gün oldu başlayalı iki haftadan önce anlayamayız. Ama şöyleki spora başladım başlayalı göbeğim çok küçüldü şu an ayva göbek kıvamında yanlarımsa tamamen yok oldu sıkılaştım. Zaten diyet öncesi ölçülerimi almıştım ay sonunda tekrar ölçüp sizinle paylaşıcam
ya valla bi de regl olunca şiş oluyorum yarın tartıdan alacağım sonuctan çok korkuyorum
Psikolojik olsa gerek, tartı günün öncesi yani Çarşamba günleri bende de bir iştah açılımı oluyor.. anlatamambunu da bugün fark ettim..Halim duman.. Verdiğim gramları almasam bari
kimsecikler yok mu nereye kayboldunuzbugünönceden aşağıdaburda olanlar gorunuyordu simdi niye göremiyorum ben neyse bugün cok basım ağrıyor ya :-(
Dunku menum
Sabah
1 kase nesfit corn flakes sutlu
Ara
1
Nescafe
1 45 kalorilik cikolata
Ogle
1 adet eti gong
Aksam
1 porsiyon turlu
Bir tabak makarna
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Selam kizlar..bugünihastanede gecirdim..analık iznim bitti extra rapor almaya gittim..giremedim o yuzden..
bi de disardaydim kuru şeyler yedim maalesef. yarini etkilemez umarım. .
öpüyorum siziii..
benimde bugün cok midem bulaniyor basım ağrıyor kızlar cok kotuyum :-( psikolojik galiba yarın benim icin önemli işle ilgili ve bugün cok stres oldum lütfen bana dua edin cok gerginim bu aksam bu gun hiç ugrayamadim nerdeyse kafamda bir suru sey var yazmak istedim buraya :-( yarın gorusuruz sabah bildirimi yaparım yarın gorusuruz tatlılar
canım 1 saat nası tempolu yürüyosun ben yarım saatte tıkanıyorum :)menumu yzzayim
sabah omlet ,1dilim ekmek , dereotu, domates, salatalkk, 5 zeytin 1dilkm peynir 1 tatli kadigi bal
ogle: nesfit+yulaf ezmesi
aksam : ark geldi 1 kase kisir, 1 dilim limonlu cheese cake. .
ara 1 demet dereotu
su 3 lt
spor 1 saat hizli tempo yuruyus (6km )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?