- Emoji Skoru
- 20.892
- Puanlar
- 598
50leri görmek istiyorum ilk hedefim doğru yazmissin kaptan 58 diyecektim bendeSenin hedefin kacti canim?
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50leri görmek istiyorum ilk hedefim doğru yazmissin kaptan 58 diyecektim bendeSenin hedefin kacti canim?
Gecmisteki msjlarina baktim da 59 demissin canim50leri görmek istiyorum ilk hedefim doğru yazmissin kaptan 58 diyecektim bende59da olur bu hedefime ulaşınca inşallah düşünürüm boyum 1.61 çünkü duruma göre
![]()
gerçekten mi pardon o zaman 59 olsun zaten cok farketmez oraya geleyim de en son ne zaman 60in altındayım bilmiyorum zaten hep tombik biriydim lisede bile 60 kiloydum en az o yüzden 59 u görmek istiyorum demiştim sanada zahmet vermisim kusura bakma unutmuşumGecmisteki msjlarina baktim da 59 demissin canim
Yok canim sorun degil baktim ben olsun citir olmaya calisiyoruz burdagerçekten mi pardon o zaman 59 olsun zaten cok farketmez oraya geleyim de en son ne zaman 60in altındayım bilmiyorum zaten hep tombik biriydim lisede bile 60 kiloydum en az o yüzden 59 u görmek istiyorum demiştim sanada zahmet vermisim kusura bakma unutmuşum![]()
evet kaptan..Sorma canım sıkkın aslında yürüyüş yapmaya hevesliydim ama biraz yürüyorum ayak tabanlarım ağrıdan öldürüyo basamıyorum üstüne biraz fazla ayakta kalsam yine aynı..Acaba çok hareketsiz kaldım ondan mı nedir anlamadım böylede hevesim kaçıyo işte..Bugünde tüyapa gittik öldüm ayaklarım yüzünden çok gezemedim..Gecmis olsun canim afiyet olsun da dikkat et tursuya
asure asure asure
mantarli tavuk ne kadar canim 1 tabak mi? Formlar cok lezzetsiz katiliyorum
yarım tabaktan biraz fazla :)
zumba mi superrr![]()
bende aynı canım55 edüşmek istiyorum hedefim o ama bir yandan da bebiş çalışmaları var yani 55e düşebileceğimi sanmıyorum kısa zamanda canm ama inşallah düşerim![]()
Hayirlisi olsun canimevet kaptan..Sorma canım sıkkın aslında yürüyüş yapmaya hevesliydim ama biraz yürüyorum ayak tabanlarım ağrıdan öldürüyo basamıyorum üstüne biraz fazla ayakta kalsam yine aynı..Acaba çok hareketsiz kaldım ondan mı nedir anlamadım böylede hevesim kaçıyo işte..Bugünde tüyapa gittik öldüm ayaklarım yüzünden çok gezemedim..
bende aynı canımhem zayıf olmak istiyorum hem bebek istiyorum ikiside olmuyo :)
Amin :) uyumadın mı kaptan..Hayirlisi olsun canim
anladım canım ben karatay yaptığını unutmuşum.asure extranin da extrasi oldu maalesef..sozde jKaratay yapiyorum ya onda zeytin 10 tane yiyin diyor ben yine 6-7 yiyorum..
iste bir tiramisu kurbani dahaaaa..ben ceza vermedim kendime ama ev ahalisi gece cezalandirdi beni
aynen canım yaa bende hep öyle teselli ediyorum kendimi. Oğlum ve eşim hep akşam çayın yanında bişeyler yiyiyolar içimden diyorumki bi hedefime ulaşayım bende yicem öyle durduruyorum kendimi alıyorum yeşil çayımı hedefimi düşünerek yudumluyorum. Ama intikamım feci olucak.annaaamm... herkes tiramisu ve börek yemiş..banane yaa..
bir an önce zayıflayp bende hepsinden yemek istiom
![]()
teşekkür ederim canım bende ilk defa 3 lt içebildim. Evdeyken daha rahat içiyorum. Ama dışarda bu kadar içemiyorum maledef heryerde wc ye giremiyorum çünkü.bravo canm 3 lt su içmek benm için mesele valla menu de güzel:)
İnşallah öyle olur canım dışardada problem olmaz
Su icmeye bir sure sonra alisiyor bunye eskisi kadar wcye de cikilmiyor
yildiz geliyor begendim
benim de
karatayda ekmek isi cok hirpaladi canim beni bir gun yAptim ikinci gun hic yemedigim kadar ekmek yedim diyebilirim, kahvaltiyi 1 dilim de olsa ekmeksiz yapamiyormusum demekki ogrenmis oldum
8 den sonra yemege basliyoruz biz resmen yanlisin buyugu orda iste![]()
canım yok yaa yanlış yazdım galiba hani şu formun pirinç patlaklısı var ya ondan bi adet demek istemiştimAh bu arkadaslarrr!!
Komsu arkadas aman kizlar yakmasin bizi dikkat!
tombul degiliz citir adayiyiz!
bir adet patlamis misir mi bir tanecik mi takdir ettim canim![]()
dürüm haricinde güzel olmuş canım.Dunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
Ara
1 nescafe
Ogle
Tavuk pirzola 2 adet
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 nescafe
Ara
1 yesil elma
Aksam
1 durum
1 ayran
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
menün güzel olmuş canım keşke mantıyı öğlen yiyip akşam bişey yemeseymişsin daha iyi eritirdin.ben yine unuttum menumu yazmayı![]()
sabah
yağsız menemen
1dilim ekmek
1bardak çay
ara
bir avuç fıstık(yaklaşık 10 adet)
öğlen bişi yemedim
akşam
5kaşık kadar mantı kalmıştı onu bitiriverdim:)
1tane muz
limonlu sıcak su içtim
spor 30 mekik çektim çok halim yoktu baska bişi yapamadım
yaklasık 2 litre de su içtim:)
umarım becerebilmişimdir kaptancım 800 gr vermişim benim için çok iyi bi rakam 58 ide görmüş oldum***1.TAKIM 387.ETAP***
sosyestetik(59////%)
ApriL_2007(93.8///%)
judiee (51/////)izne ayrilmak istiyor
jasmine53(77.8////%)
prensesss016(59.2/58.4/0.8/%1.35
ispanyol(77.7////%)
dagatesi(64.4////%)
mahzen77(85.1///%)
loyalty88(57.9////%)
afrodit26(67.4////%) yeni uye hedef kilosu 55
deadline(69.5////%) yeni uye hedef kilosu 59
1. Takım Ortalaması: %
Kutlarım canım çok iyi vermişsinBildirim yapıp hemen çıkıyorum kızlar, umarım herkes tartıda umduğunu bulmuştur.
***1.TAKIM 387.ETAP***
sosyestetik(59////%)
ApriL_2007(93.8///%)
judiee (51/////)izne ayrilmak istiyor
jasmine53(77.8////%)
prensesss016(59.2////%)
ispanyol(77.7////%)
dagatesi(64.4////%)
mahzen77(85.1/83,7/1.4/%1,6)
loyalty88(57.9////%)
afrodit26(67.4////%) yeni uye hedef kilosu 55
deadline(69.5////%) yeni uye hedef kilosu 59
1. Takım Ortalaması: %
evet canm doğru diyosun ama akşam da acıkırdım:)anladım canım ben karatay yaptığını unutmuşum.
aynen canım yaa bende hep öyle teselli ediyorum kendimi. Oğlum ve eşim hep akşam çayın yanında bişeyler yiyiyolar içimden diyorumki bi hedefime ulaşayım bende yicem öyle durduruyorum kendimi alıyorum yeşil çayımı hedefimi düşünerek yudumluyorum. Ama intikamım feci olucak.
teşekkür ederim canım bende ilk defa 3 lt içebildim. Evdeyken daha rahat içiyorum. Ama dışarda bu kadar içemiyorum maledef heryerde wc ye giremiyorum çünkü.
İnşallah öyle olur canım dışardada problem olmaz
canım yok yaa yanlış yazdım galiba hani şu formun pirinç patlaklısı var ya ondan bi adet demek istemiştim
dürüm haricinde güzel olmuş canım.
menün güzel olmuş canım keşke mantıyı öğlen yiyip akşam bişey yemeseymişsin daha iyi eritirdin.
yaa:) sen ne zamandır bebek istiyosun canm sağlık problemin yoktur inşallah?evet kaptan..Sorma canım sıkkın aslında yürüyüş yapmaya hevesliydim ama biraz yürüyorum ayak tabanlarım ağrıdan öldürüyo basamıyorum üstüne biraz fazla ayakta kalsam yine aynı..Acaba çok hareketsiz kaldım ondan mı nedir anlamadım böylede hevesim kaçıyo işte..Bugünde tüyapa gittik öldüm ayaklarım yüzünden çok gezemedim..
bende aynı canımhem zayıf olmak istiyorum hem bebek istiyorum ikiside olmuyo :)