- Emoji Skoru
- 1.746
- Puanlar
- 448
Ben bisey gormedimmevet en mantiklisi o sen bize bakma hiç iyi bişey yapmadık bence:-(
aynenkendi kendini cezalandırmışın iyi
Su icmeye bir sure sonra alisiyor bunye eskisi kadar wcye de cikilmiyor
yildiz geliyor begendim
benim de
karatayda ekmek isi cok hirpaladi canim beni bir gun yAptim ikinci gun hic yemedigim kadar ekmek yedim diyebilirim, kahvaltiyi 1 dilim de olsa ekmeksiz yapamiyormusum demekki ogrenmis oldum
8 den sonra yemege basliyoruz biz resmen yanlisin buyugu orda iste
ooh dürüm ayran ooh pirzola ben sizden korkuma yiyemiyorm vallaDunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
Ara
1 nescafe
Ogle
Tavuk pirzola 2 adet
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 nescafe
Ara
1 yesil elma
Aksam
1 durum
1 ayran
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
ara ogunlerin hep nescafeDunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
Ara
1 nescafe
Ogle
Tavuk pirzola 2 adet
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 nescafe
Ara
1 yesil elma
Aksam
1 durum
1 ayran
Su 2 lt
Dunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
Ara
1 nescafe
Ogle
Tavuk pirzola 2 adet
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 nescafe
Ara
1 yesil elma
Aksam
1 durum
1 ayran
Su 2 lt
Izgaraydi o pirzola amaa, durum de arkadasa uyduk cok da rahatsiz oldum bugun yemedim amaaaooh dürüm ayran ooh pirzola ben sizden korkuma yiyemiyorm valla
ben cay icmedigim icin tercih ediyorum bagimli gibi bisey de olabilirim bilmiyorumara ogunlerin hep nescafemidemi ağrıtıyor icemiyorum ya kiskandim
bu arada bir sey sorsam bir takımda en fazla kac kişi oluyor merak ettim yarışmaya katılmak isteyenler diye bir alan varmış ben yeni farkettim ben kafama göre geldimde buraya kaptan adını cok begendim geldim sorun olmaz değil mi orayami yazcaktik
Evet canimkaptancım kilo bildirimini yarın yapcaktık dimi
ay mantı mi canım çekti neyse unutuyorum onu görmedim benben yine unuttum menumu yazmayı
sabah
yağsız menemen
1dilim ekmek
1bardak çay
ara
bir avuç fıstık(yaklaşık 10 adet)
öğlen bişi yemedim
akşam
5kaşık kadar mantı kalmıştı onu bitiriverdim:)
1tane muz
limonlu sıcak su içtim
spor 30 mekik çektim çok halim yoktu baska bişi yapamadım
yaklasık 2 litre de su içtim:)
hadi öyle olsun bakalım :) canm nasıl yapıcaz şimdi ben yarın hesabını yaparken ilk sölediğim kiloyu mu baz alcamIzgaraydi o pirzola amaa, durum de arkadasa uyduk cok da rahatsiz oldum bugun yemedim amaaa
ben cay icmedigim icin tercih ediyorum bagimli gibi bisey de olabilirim bilmiyorumtakimda en fazla 12 kisi oluyor canim oylama ile 15 de olabilir evet katilmak isteyenler diye bir bolum
Var ama baska konularda tanisip davrt ettigim arkadaslar da var sorun olmaz yani canim hemen yarinki listemi de alayim hazir hale getireyim
Olsun guzel olmusben yine unuttum menumu yazmayı
sabah
yağsız menemen
1dilim ekmek
1bardak çay
ara
bir avuç fıstık(yaklaşık 10 adet)
öğlen bişi yemedim
akşam
5kaşık kadar mantı kalmıştı onu bitiriverdim:)
1tane muz
limonlu sıcak su içtim
spor 30 mekik çektim çok halim yoktu baska bişi yapamadım
yaklasık 2 litre de su içtim:)
Evet canim hedefin kacti bi de?hadi öyle olsun bakalım :) canm nasıl yapıcaz şimdi ben yarın hesabını yaparken ilk sölediğim kiloyu mu baz alcam
ay mantı mi canım çekti neyse unutuyorum onu görmedim ben
anladım canım teşekkürlerIzgaraydi o pirzola amaa, durum de arkadasa uyduk cok da rahatsiz oldum bugun yemedim amaaa
ben cay icmedigim icin tercih ediyorum bagimli gibi bisey de olabilirim bilmiyorumtakimda en fazla 12 kisi oluyor canim oylama ile 15 de olabilir evet katilmak isteyenler diye bir bolum
Var ama baska konularda tanisip davrt ettigim arkadaslar da var sorun olmaz yani canim hemen yarinki listemi de alayim hazir hale getireyim
55 edüşmek istiyorum hedefim o ama bir yandan da bebiş çalışmaları var yani 55e düşebileceğimi sanmıyorum kısa zamanda canm ama inşallah düşerimEvet canim hedefin kacti bi de?
yaaa sinir oluyorum kendimeeeeBörek,tiramisu ve aşure üçlüsü çok fena duruyor.. Allah ım ne den bu kadar boğazıma düşkünüm ben
ama 1,5 saatlik spor ve 3 litre su da çok hoşuma gitti yani.. yanlış anlaşılmasın sadece yemekleri değil her şeyi görüom ben
keske biz de zayif olsak da oyle yeseydikannaaamm... herkes tiramisu ve börek yemiş..banane yaa.. bir an önce zayıflayp bende hepsinden yemek istiom
afiyet olsun canimDunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
Ara
1 nescafe
Ogle
Tavuk pirzola 2 adet
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 nescafe
Ara
1 yesil elma
Aksam
1 durum
1 ayran
Su 2 lt
Senin hedefin kacti canim?anladım canım teşekkürlerbende burda iyiyim zaten bende cok kahve içiyordum ama artık icemiyorum afiyet olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?