Sağol canımBence de
Geçmiş olsun canim
Öyle deme canim bzma moralini geçmiş olsun
Estf canim atilma falan yok kilo verme var burda bol bol
Hic sevmem ben zeencefili ama kuş cayi var aktarlarda satilan karisik grip cayi bronşit cayi tarzi şeyler de olabilir
Veririz izn canimmsorun değil
Günaydın kızlar bikaçgündür yoğunum bugünde öle giremiyorum pek..Dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynir ve domatesli kepekli tost
Şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Haşlanmış sebze ve körili tavuk
Ayran
Muz
Bi küçük parça çikolata
1 lt su
Spor yok her yerim tutulmuş
Ama büyün gün yürüdün koşturdum akşam yemeğinden sonra bile :) görüşürüz bayanlar
Canım güzel menünDunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
Bir dilim peynir
Yarim bardak portakal suyu
Biraz kahvaltilik sos
Ogle
1 tabak bezelye yemegi
Ara 1 turk kahvesi
1 muz
Aksam
1 tabak makarna
Ara
1 kivi
1 mandalina
Su 2lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Baktim cok meyveli bir menu olmus bu arada bi kac gundur yazamadigin icin menuleri paylasamadim kizlar malum tel hayatimiz olmus bozulunca hayat durdu benim icinkusura bakmayin lutfen bugun de karataya baslamaya calistim insallah yapabilirim
Bugun daha azimliyim ya bakalim abur cuburdan kurtarirsam kendimi tamamdirCan
Canım güzel menün
Gecmis olsun canim iyilesince duzeltirsin menuleriniKızlar fazla giremedim bugün hastalık Öksürük mahvetti beni dünkü menümü yazayım:
Sabah kahvaltı yapamadım sadece limonlu sıcak su içtim
Öğle
Yarım pide
Bir bardak ayran (pide küçüktü baya kızlar Arkadaşımın bebek mevlidine gittim sabah da yiyemeyince mecbur onu yedim)
Aksam bir yemek kasığı patates yemeği
Bir minik biber dolma
Yemekten sonra şekersiz Çay bikaç tane ceviz yedim
Spor yapamadım kızlar halim yok ama 2lt su içtim
Ben de tele indirdim canm adımsayar:)Bu arada kendime pedometre aldim adimlarimi sayacagim artik
Teldeki nasil calisiyor ki canimBen de tele indirdim canm adımsayar:)
Gecmis olsun canim iyilesince duzeltirsin menulerini
Oyle olmustur hastalik cok yoruyor insani iyi bilirimInşallah canm valla sabah tartıldım 66kg net.. Hastalıktan gitmiş küsürat
Uygulamadım henüz ama canım sabah açıp cebime koyarım yürüdükçe sayıyor farkı yok gibiTeldeki nasil calisiyor ki canim
Sarsintiyla alakali demekkiUygulamadım henüz ama canım sabah açıp cebime koyarım yürüdükçe sayıyor farkı yok gibi
geçmiş olsıun canım yaa, burun açıcı bişeyler mi kullansan acaba?canm burnum sürekli tıkalı olduğu için akıntı yüzüme baskı yapıyor sanırım sanki biri yüzüme olanca gücüyle basıyormuş gibi bir his..
aslında bu aralar çok iyi gitmiyorum Karatayda ama yumurtadan hiç bıkmadım. Karatay yapmadığım dönemlerde bile mutlaka yerim yumurta.. Sevmeyenler, hergün yemekten sıkılanlar, allerjisi olanlar için muz yumurtanın alternatifi. Köfte falan da yenebilir..İyiyiz canim çok sağol bilgiler için de çok tesekkur ederim her gun yumurta yemekten bikmadin mi canim? Degistirebiliyor muyuz başka biseyle
Hayırlı olsun canım, bende de var ama uzun süredir kullanmadım, Yarın ben de sayayım akşama kıyaslayalım canımBu arada kendime pedometre aldim adimlarimi sayacagim artik
Telefona bende indirmiştim canım, sonra çok şarj yedi kullanmadım, ama fena değil. Runtastic pedometer diye bir uygulama idi sanırımTeldeki nasil calisiyor ki canim
Kahvaltida mi muz canim? Ya ben yumurta severim ama her gun iki yumurta yemem gibime geliyor. Bugun kendime kavrulmamis findikla kavrulmamis badem aldim, bu arada 18 den sonra mi yemek yemeyecektik?geçmiş olsıun canım yaa, burun açıcı bişeyler mi kullansan acaba?
aslında bu aralar çok iyi gitmiyorum Karatayda ama yumurtadan hiç bıkmadım. Karatay yapmadığım dönemlerde bile mutlaka yerim yumurta.. Sevmeyenler, hergün yemekten sıkılanlar, allerjisi olanlar için muz yumurtanın alternatifi. Köfte falan da yenebilir..
Hayırlı olsun canım, bende de var ama uzun süredir kullanmadım, Yarın ben de sayayım akşama kıyaslayalım canım
Telefona bende indirmiştim canım, sonra çok şarj yedi kullanmadım, ama fena değil. Runtastic pedometer diye bir uygulama idi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?