- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Ne yapayim canim ben de guldur guldur izliyorumCanım daha yeni geldim eve bugün çok yoğun bir gündü bacaklarımı uzattım tv bakıyorum .sen napıyosun
Evet canim dikkatli olmalisinmalesef yedim bile ama yok yarından itibaren daha dikkatli olucam
Gunaydin :) epey kosusturmali bir gun olmus. Bence bebek gormeye gelenler kisacik oturmali ve ikram yapilmamali ( anneye eziyet oluyor bence)gunaydinlar..
dun ogleden sonra acayip yogun geçti girenedim ..esim aradi aksam bebrk görmeye arklar gelecek diye. .daha haxirliga baslamadan tekrar aradi bankaya gitmem gerekiyormus imza atmalimisim..kredi cektik de ..cocuk uyandı emzir giydir kendin giyin banksta gittik..döndüğümde saat 5 olmus .ortalığı topka ikram haxirla derken yoruldum..onlar da saat 9 a dpgru geldiler 1 e dogru gittiler..cook yoruldum. .bi de esine tatli bişeyler kurabiye vs al çocuk vok dedim..ayy sevdiğim ne varsa toplamis gelmis sagolsun..hicbirinin ucundan bile tatmadim...
neyse cok konustum..
dünkü menm
sabah: 2hadl yumurta 2 dilim peynir5 zeytin 4-5 tane ceviz salata 2 gunkurusu
öğle: z.yagli kabak ( bulgur da var içinde) yogurt10 badem
aksam : maslesef nesfit yitebildim yaninda 1 avuc fındıkla.
su 3,5 lt
spir yok
guzel olmys da öğle niye yemedin vaktin mi olmadi bilerek mi yemedin..Benim dunku menum de soyle
Sabah
2 dilim ekmek arasi domatesli kahvalti sosu
1 mandalina
ara
1 elma
Oglen yok
ara
15 igde
aksam
4/5 kasik corba
1 tabak kiymali makarna
ara
1 greyfurt
ada cayi
yarim saat yuruyus. 1.5 lt su.
canım günkurusu ne:) az yemişin canm yaa bebekle nasıl ayakta duruyosun :)dünkü menm
sabah: 2hadl yumurta 2 dilim peynir5 zeytin 4-5 tane ceviz salata 2 gunkurusu
öğle: z.yagli kabak ( bulgur da var içinde) yogurt10 badem
aksam : maslesef nesfit yitebildim yaninda 1 avuc fındıkla.
su 3,5 lt
spir yok
canım hazır sos muydu kahvaltıdaki çok kalorili değil mi o soslar..Benim dunku menum de soyle
Sabah
2 dilim ekmek arasi domatesli kahvalti sosu
1 mandalina
ara
1 elma
Oglen yok
ara
15 igde
aksam
4/5 kasik corba
1 tabak kiymali makarna
ara
1 greyfurt
ada cayi
yarim saat yuruyus. 1.5 lt su.
dun boyle oldu maalesef canim..normalde aksam tavuk ya da et yemegi olurdu ama yetistiremedim..canım günkurusu ne:) az yemişin canm yaa bebekle nasıl ayakta duruyosun :)
hmm iyi bakalım canm :)dun boyle oldu maalesef canim..normalde aksam tavuk ya da et yemegi olurdu ama yetistiremedim..
dünü güzel değerlendirmişsin canm :)Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta
2 çeri domates
2 yeşil biber
4 zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
Öğlen
Yarım tabak kabak yemeği
1 ayran
Akşam
Yarım tabak bulgur pilavı
Çeyrek tabak kuru fasulye
1 ayran
1 lt su
40 dk yürüyüş
Teşekkürler canım yürüycem inşallah hergün kendimi deniyorum ağrı durumuma göre azaltcam yada artırıcam artıkdünü güzel değerlendirmişsin canm :)
İyi eğlenceler tatlım.. Ama hamur işlerine çok dalmayasın.. olursa da çok az tadımlık olsun.. hatta ben böyle durumlarda anneminkine sulanıyorum.. onun tabağındakilerden az az tat bakınıyorum :)kızlar ben bugun güne gidicem annemle söz az yicem salata falan ancak akşam bakabilicem buraya:)
Günaydın canım.. yaww.. ben bu kahvaltı olayına bitiyorum yaa..Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta
2 çeri domates
2 yeşil biber
4 zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
Öğlen
Yarım tabak kabak yemeği
1 ayran
Akşam
Yarım tabak bulgur pilavı
Çeyrek tabak kuru fasulye
1 ayran
1 lt su
40 dk yürüyüş
sabah yumurtanı da yemişsin.. ohhh miss.. ben evde kahvaltı yapamadığım için, ve iş yerinde de yumurta biraz sıkıntılı bir durum olduğu için sadece h.sonları yiyebiliyorum..günaydın kızlar benm dünkü menüm:
sabah:
sahanda yumurta domatesli
2 dilim kepek ekmek
küçük bir parça peynir
salatalık
şekersiz çay
ara:1tane mandalina
öğle:yemedim
ara: nescafe
akşam:
(küçük tabak) 1 porsiyon patates yemeği
1adet biber dolması
1dilim ekmek
1adet salatalık turşusu
miktarını bilmiyorum ama baya yedim bahçe marulu:)
spor 20 dk egzersiz
1.5lt su :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?