Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canm :)Selam kızlar dünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Kk peynir
3 yeşil biber
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağ
3 çeri domates
Şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
Öğlen
Yarım kavurmalı pide
1 ayran
3 kestane
Akşam
1 kase yeşil mercimek
1 ayran
Ara
1 elma
1 ayran
1 lt su
( dün köye gittik ayran ve yoğurt almaya o yüzden hep ayran içtim bide kv sayesinde pide ve kestane yedim)
canm gec oldu ama yazayım dedim güzel olmuş menün :)Günaydınlar olsun kızlarr...
Hemen dünkü menümü paylaşmak istiyorum:
sabah:
büyük bir fincan çay,
2 kk kadar beyaz peynir,
3 cherry domates
2 dilim buğday ekmeği..
öğlen:
1 kepçe tarhana çorbası,
mevsim salatası,
akşam:
1 kepçe domatesli-köfteli çorba,
2 dilim beyaz ekmek..
yarım saat tempolu yürüyüş..
1 lt su..
geçen hafta 79
bu hafta 77,7
fark 1,3
% 1,64
pazartesi başladım ve farki hemen gördüm ..bayramdan beti uğraşıyorum ama 300 gr vetip 200 gr aliyorum..hedefim yılbaşına kadar 72 olmak..karatay kitabinivokumadim netten arasturdim..ama şimdilik cok iyiyim..tatli istegim oldukca azaldi..herkese günaydın kızlar, umarım herkes iyidir.
Karatay konuşulmuş, ben daha önce yaptım 2.5 ayda 6 kilo verdim.Araya bayram girim anne yanına gidince bozuldu sonrasında da bir türlü tam başlayamadım. Kratay aç kalmadan, kıtlık moduna girmeden yapaılabilen tek diyet. Menülerde miktar önemli değil, doyana kadar. Sadece karatayın bazı kırmızı çizgileri var. Unlu ve şekerli gıdalar ile hertürlü hazır diyet ürün yasak. Meyve de oldukça kısıtlı. Bir de leptin hormonu var, onu aktive ederek depo yağlar yakılıyor.Mantığını tam kavramanız için kitabını okumanız şart. Kitabı temin edene kadar hocanın videolarını izleyebilirsiniz.. Ben de size yardımcı olurum. Ekmek, tatlı ve mevye düşkünlüğünüz yoksa, yada üstesinden gelirim diyorsanız hemen başlayın derim.
pazartesi başladım ve farki hemen gördüm ..bayramdan beti uğraşıyorum ama 300 gr vetip 200 gr aliyorum..hedefim yılbaşına kadar 72 olmak..karatay kitabinivokumadim netten arasturdim..ama şimdilik cok iyiyim..tatli istegim oldukca azaldi..
fark×100/gecen haftaki kilongeçen hafta 64.5
bu hafta 64.4
fark 0.1
%
yuzdeyi nasil buluyorduk ispanyol ?
fark×100/gecen haftaki kilon
10/64.5
0,15 olacak yuzdenfark×100/gecen haftaki kilon
10/64.5
Günaydın canım... Aşure çok şekerli değil ise gayet güzel bir menü olmuş cnaım..dünkü menümü paylaşayım:)
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1 küçük kutu kadar beyaz peynir
yarım domates ve salatalık
3adet zeytin
1 dilim ekmek
ufacıcık bir dilim börek:)
öğle:
bir tabak bulgur pilavı
bir kase aşure
ara:
2 bardak şekersiz çay
2 adet bisküvi
akşam:
1 tabak taze fasulye
1dilim ekmek
karısık salata
2 litreye yakın su içtim
sporum yeğenim oldu dün geceye kadar benmleydi dolayısıyla bişey yapamadım :)
huuu huuuu..bu hafta listede yokum ama ben 600 gr vermişim sanırsam :)
Miribaa... Sikinti yok tatlım.. aramızda çok bi fark yok .. ama hepiciiini vericiiiz el birliğiyle.. gidecek o fazlalıklarBu arada yeni gelen arkadaşlarımız var, hoşgelmişler..
Bugün tartıldım ve sonuç:85.1Etap başlangıç kilom
![]()
Günaydın canım.. bilgilendirme için teşekkür ederim. Bence denenebilir.. Evet biraz katı, kısıtlayıcı ama bunlar olmasa nasıl kilo verebiliriz ki.. :)herkese günaydın kızlar, umarım herkes iyidir.
Karatay konuşulmuş, ben daha önce yaptım 2.5 ayda 6 kilo verdim.Araya bayram girim anne yanına gidince bozuldu sonrasında da bir türlü tam başlayamadım. Kratay aç kalmadan, kıtlık moduna girmeden yapaılabilen tek diyet. Menülerde miktar önemli değil, doyana kadar. Sadece karatayın bazı kırmızı çizgileri var. Unlu ve şekerli gıdalar ile hertürlü hazır diyet ürün yasak. Meyve de oldukça kısıtlı. Bir de leptin hormonu var, onu aktive ederek depo yağlar yakılıyor.Mantığını tam kavramanız için kitabını okumanız şart. Kitabı temin edene kadar hocanın videolarını izleyebilirsiniz.. Ben de size yardımcı olurum. Ekmek, tatlı ve mevye düşkünlüğünüz yoksa, yada üstesinden gelirim diyorsanız hemen başlayın derim.