- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet canım sadece bitane yedim hemde okadar çok severim ki ama o anda hiç iştahım yoktu bitik haldeydim oyüzden de çok kolay oldu...anladım canım düzelttiysen sorun yok
1 tanecik sarma mı yedin aprilcim. tebrik tebrik tebrik ediyorummm
Çok güzelmiş acaba sadece kaptanlara mı ? Banane bende isterimmben kaptanım canım. teşekkür ediyorum attım msj olur inşallah
Canım geçmiş olsunn ...pek yazılacak da bişey yoktur tabii o durumdakızlarr nerelerdesinizz pek bi sessiz olmuş bugün burası ben dün ne yediğimi yazmamışım ki agzım 3 saat kadar uyuşuktu diş hekimine gittiğim için çok bişey yiyemedim yani sıkıntı yok
Canım kalorileri 150 /200 arası bişey oluyor genelde...tabii yazarım canımdürüm lafı çok caydırıcı geliyor ama bilmiyorum tabi kalorisini birde canım çorbaların türünü de yazsan rica etsem
Tşkrler iyiyim sen nasılsın ? Koşuşturmacalara devam işte ne zaman bitcek bu yoğunluklar sakin bi günüm olmuyor ki hiçslm kızlaarnasılsınız
Canım aynı arkadaşın erkek versionu da bizde var hiç bilmiyor yemek isimlerini yiyor yemeği ama ...ne vardı yemekte diye sorunca anlatıyor anlatıyor sonuç tuhaf bişeydi işte deyip kapatıyor konuyu :) bi kerede bilmez mi insan bilmiyor :)bi tane arkasaşım vardı eskilerden iş yerinde içtiği çorbaların ismini bilmezdi içeriğinin de ne olduğunu anlayamazdı. bugün ne yediniz dediğimde içeriğinin garip olduğunu anlatmak için garip çorbası derdi o aklıma geldi sen türünü sorunca tatlımiş yerinde yiyorsa büyük ihtimalle o tarz bir çorbadır
o zaman biber ek canım tuz değilikisi de aynı renk aynı tatama evet dikkat bugnüm ağır geçti ama yarına telafi etmeye çalısıcam artk
yo yo çok yemesin sakınmiss gibi öğün ohh :) afiyet olsun
hayır canım kaptan olmak şart değil 4. takımda bi kaç kişide gördüm hemen kıskandım biz de yaptıralımEvet canım sadece bitane yedim hemde okadar çok severim ki ama o anda hiç iştahım yoktu bitik haldeydim oyüzden de çok kolay oldu...
Çok güzelmiş acaba sadece kaptanlara mı ? Banane bende isterimm
Canım geçmiş olsunn ...pek yazılacak da bişey yoktur tabii o durumda
Canım kalorileri 150 /200 arası bişey oluyor genelde...tabii yazarım canım
Tşkrler iyiyim sen nasılsın ? Koşuşturmacalara devam işte ne zaman bitcek bu yoğunluklar sakin bi günüm olmuyor ki hiç
Canım aynı arkadaşın erkek versionu da bizde var hiç bilmiyor yemek isimlerini yiyor yemeği ama ...ne vardı yemekte diye sorunca anlatıyor anlatıyor sonuç tuhaf bişeydi işte deyip kapatıyor konuyu :) bi kerede bilmez mi insan bilmiyor :)
henüz bir hareket yok canım sırayla takımlar yapıyor sonuç listelerini. en kötü yarın belli olur. sen dinlen istersen gelince kontrol edersin yine açıklanmış olur diye umuyorumyarısma sonucu ne zaman açıklanacak uykuya kaçıcam 2saatçik felan :)
Sakın sakın :)yo yo çok yemesin sakın
çok tabi yemesin yayo yo çok yemesin sakın
Sevindim canım evvet çok istiyorum bende yapılırsa çok iyi olur takımımı çokk seviyorum hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla....Canım diyet konusu iyi gidiyor bu aralar ama sıkılıyorum tabi bazenhayır canım kaptan olmak şart değil 4. takımda bi kaç kişide gördüm hemen kıskandım biz de yaptıralımbu arada süpersin dikkat etme konusunda diyetine maşallahh diyorum
tahmin edebiliyorum diyet artık yaşam tarzı gibi bişey oldu bendeSevindim canım evvet çok istiyorum bende yapılırsa çok iyi olur takımımı çokk seviyorum hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla....Canım diyet konusu iyi gidiyor bu aralar ama sıkılıyorum tabi bazen
Eve geldim biraz önce eşimi bekliyorum canım .Ahh maç varmış uyuzz oldum tabi ama elden bişey gelmiyor neyse o maç izlerken bende yürürüm .Sen nasılsın napıosun canımm?e aprilcim neler yapıyorsun tatlım?
ne maçıymış ki. iyi canım bende bi türk kahvesi içmeyi düşünüyorum şu anda. tvde de izleyecek bişey yok sanki bugünEve geldim biraz önce eşimi bekliyorum canım .Ahh maç varmış uyuzz oldum tabi ama elden bişey gelmiyor neyse o maç izlerken bende yürürüm .Sen nasılsın napıosun canımm?
Gs-Kasımpaşa.Afiyet olsun canım.Canım ben zaten pek tv bakmıyorum o konuda rahatım...ne maçıymış ki. iyi canım bende bi türk kahvesi içmeyi düşünüyorum şu anda. tvde de izleyecek bişey yok sanki bugün
saol canım :) çok yemicem.Bide istikrarlı olursam sağlıklı beslenmekte inşallah..Eşimide alıştırsammiss gibi öğün ohh :) afiyet olsun
İşin zor canım desene.Peki eşinin kg problemi varmı ?saol canım :) çok yemicem.Bide istikrarlı olursam sağlıklı beslenmekte inşallah..Eşimide alıştırsamKızlar tatlı bağımlısı yemeyince çok mutsuz oluyo..Dünde makarnanın yanına ekmek istedi ,kızdım 2 dilim ver bari diyo..Akşamları eve hep elinde bisküvi tatlı gibi bişeylerle geliyo..3 gündür aldıklarını saklayıp unutturuyorum..Film izletiyorum,meyve doğrayıp veriyorum yada şekersiz meyve suyu veriyorum..Bugün sabah bulmuş işe giderken tırtıklamış..Bende görmedim napcam ben..
Merhabalar, Sosyestetik kaptanımız.tabiki en kısa zamanda elinize ulaşacaktır çok tşkrler bu güzel değişim için :)Merhaba,
1. takım kpatanı kim ? konuyu ona devredelim. Buna ek olarak kimler 1. yakımda bunun bana listesini yollayabilir misiniz ?
10 kg fazlası var ama göbeği bile az yani nerde o kilo bilmiyorum..Ben tatlıyı azaltmak istiyorum..Hem kendine hem bana zarar benide zorluyo bu kadarcıktan bişey olmaz diye diye..Neyse bakalım bugünlerde biraz sert çıktım en azından baklavayla gelemiyo bisküviyle geliyo buda bişeydirİşin zor canım desene.Peki eşinin kg problemi varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?