- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet canım sadece bitane yedim hemde okadar çok severim ki ama o anda hiç iştahım yoktu bitik haldeydim oyüzden de çok kolay oldu...anladım canım düzelttiysen sorun yok
1 tanecik sarma mı yedin aprilcim. tebrik tebrik tebrik ediyorummm
Çok güzelmiş acaba sadece kaptanlara mı ? Banane bende isterimmben kaptanım canım. teşekkür ediyorum attım msj olur inşallah
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Canım geçmiş olsunn ...pek yazılacak da bişey yoktur tabii o durumdakızlarr nerelerdesinizz pek bi sessiz olmuş bugün burası ben dün ne yediğimi yazmamışım ki agzım 3 saat kadar uyuşuktu diş hekimine gittiğim için çok bişey yiyemedim yani sıkıntı yok![]()
Canım kalorileri 150 /200 arası bişey oluyor genelde...tabii yazarım canımdürüm lafı çok caydırıcı geliyor ama bilmiyorum tabi kalorisini birde canım çorbaların türünü de yazsan rica etsem
Tşkrler iyiyim sen nasılsın ? Koşuşturmacalara devam işte ne zaman bitcek bu yoğunluklar sakin bi günüm olmuyor ki hiçslm kızlaarnasılsınız
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Canım aynı arkadaşın erkek versionu da bizde var hiç bilmiyor yemek isimlerini yiyor yemeği ama ...ne vardı yemekte diye sorunca anlatıyor anlatıyor sonuç tuhaf bişeydi işte deyip kapatıyor konuyu :) bi kerede bilmez mi insan bilmiyor :)bi tane arkasaşım vardı eskilerden iş yerinde içtiği çorbaların ismini bilmezdi içeriğinin de ne olduğunu anlayamazdı. bugün ne yediniz dediğimde içeriğinin garip olduğunu anlatmak için garip çorbası derdi o aklıma geldi sen türünü sorunca tatlımiş yerinde yiyorsa büyük ihtimalle o tarz bir çorbadır
![]()