tabiki deCanım miktarları daha açık belirtebilirsen daha iyi olur.mesela kaç kaşık gibi ...
tahinli pide disinda iyi benceprensesss016 s37556383 .!.:Ben dünkü menümü paylaşıcam ama kızmak yok biraz cıslarla dolu biraz erken ödüllendirdim kendimi galiba
Sabah
Bir dilim peynirli börek
4 zeytin
Domates biber
Şekersiz limonlu çay
Ara
Muz
Öğle
Yarın tahanlı pide
Yarım bardak portakal suyu
Akşam
Yarım kase çorba
Ispanak yemeği
Makarna
Salata
Ara
Şekersiz limonlu çay
Su 1.5 lt
Spor 100 ip
4-5 tane yersek sorun olmaz benceEki Görüntüle 1288082
kestane için bu şekilde bir tablo var ne iyi ne kötü gibi duruyor.. pek dayanılır bir lezzet değil
ama makul ölçülerde yenildiğinde bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum :)
kestane sayisi fazlaymistabiki de
sabah:
1 kepeklı tost ekmeğinde kaşarlı tost,
1 büyük çay
öğle:
150 gr ızgara tavuk,(özellikle sormuştum :) )
bulgur pilavı (5-6 kaşık )
yoğurt.(küçük bir kase)
akşam:
3 tane kara lahana yaprak sarması
1 kase yoğurt,
ara öğün:
çay,
fırınlanmış bal kabağı (küçük bir parça),
10 - 15 kestane..
bu hangi site canimEki Görüntüle 1288082
kestane için bu şekilde bir tablo var ne iyi ne kötü gibi duruyor.. pek dayanılır bir lezzet değil
Canim sadece hastalik kaynakli ise bu hafta listeye almayayim sen kendini iyi hissedince don bence canim
Hayiiir ya gitme bence. Bende suan cok hastayim ama burasi bi baslangic. Haftaya iyi olunca telafi edersn.
arkadaşlar o zaman ben bir süre izinli sayılayım, ben de ayrılmak istemiyorum zaten.Arada yine uğrarım tam iyileşince de yine burdayım o zamancanim ayrilma yaa..hastaligi atlatinca gel mutlaka..
canım ben sabah tartılmayı unutmuşum ama verdiğimi de sanmıyorum regl ödemim var, günleri bile unutmuşum ben bugün perşembe sanıyordum meğer bildirimler dün yapılmış***1.TAKIM 385.ETAP***
sosyestetik(58.7/58.7/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007(94/94/0/%0)kilosu sabit
judiee (52/51/1/%1.92) yeni uye hedef kilosu 43
jasmine53(78/78/0/%0)kilosu sabit /yeni uye hedef kilosu 65
prensesss016(61.0/59.2/1.8/%2.95) yeni uye hedef kilosu 55
ispanyol(79.4/79/0.4/%0.50)yeni uye hedef kilosu 60
mahzen77(////%) yeni uye hedef kilosu 70
dagatesi(65/64.5/0.5/%0.76) yeni uye hedef kilosu 55
1.Takim Ortalamasi: %
o zaman ölçülü yediğimiz sürece sıkıntı yok sağol canım bilgilendirdiğin içinEki Görüntüle 1288082
öylemi dersin canım o zaman çok sıkıntı yapmayayım ama yinede makarnayıda yemeseymişim olurmuştahinli pide disinda iyi bence
4-5 tane yersek sorun olmaz bence
kestane sayisi fazlaymis
evet canım böyle daha iyi olmuştabiki de
sabah:
1 kepeklı tost ekmeğinde kaşarlı tost,
1 büyük çay
öğle:
150 gr ızgara tavuk,(özellikle sormuştum :) )
bulgur pilavı (5-6 kaşık )
yoğurt.(küçük bir kase)
akşam:
3 tane kara lahana yaprak sarması
1 kase yoğurt,
ara öğün:
çay,
fırınlanmış bal kabağı (küçük bir parça),
10 - 15 kestane..
bilmiyorum valla hiç denemedim yapmayı içinde ne olduğunu da blmiyorumpaylasim icin tesrkkurler canim..ton baliginin acaba salatasi da kslorili mi..
Canim ilgin için tesekkur ederim ben biraszgeciktim isler yoğundu paylastim ama şükürMerhaba arkadaşlar. Bir sorun mu var?listenizi paylaşmamışsınız.
Paylastim tatlim geç de olsa tesekkur ederim ilgin için onursal kaptanimArkadaşlar listenizi paylasmamissiniz bir sorunmu var paylascakmisiniz sure saat 6 da bitiyor.
Gördüm gezelim...başarılar...Canim ilgin için tesekkur ederim ben biraszgeciktim isler yoğundu paylastim ama şükür
Paylastim tatlim geç de olsa tesekkur ederim ilgin için onursal kaptanim
Squatın kalçaya etki ede bilmesi içine iyice aşağı inmelisin güzelim..kızlar squat yapıorm ama dizlerime biniyo sanki yük kalçama değilde sizce bi hata mı var ?
Squatın kalçaya etki ede bilmesi içine iyice aşağı inmelisin güzelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?