Hosgeldin sefalar getirdin canim :) evet bi sure dinlendikten sonra bir azimle tekrar basliyor insan hadi insallah sende de oyle olur :)Evet baya hareketlenmiş burası. Benim tatil iyi geçti. Dinlendim geldim. Sanırım mdinlenmek de kilo vermeme yardımcı oldu :)
Canim tebrik ederim ya masallah sen de cok cok iyi gidiyoraun nazar degmesinBugünün menüsü (düzenleme son hali)
Sabah
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 domates 19 kcal
1 yeşil biber 1 kalori
1 yemek kaşığı çilek receli 27 kcal
1 tatlı kaşığı tereyağı 38 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
305 kcal
Ara
1 elma 78
1 kuru hurma 35 kcal
Öğle
Zeytinyağlı yeşil fasulye 1 porsiyon 73 kcal
1 kase tam yağlı yoğurt 39 kcal
Ara
1 fincan Türk Kahvesi 22 kcal
Aksam
1 Çay bardağı haşlanmış nohut 57 kcal
1 porsiyon salata 87Kcal
ara
3 badem 23 kcal
719 kcal
2 litre su
30 dk yürüyüş
Evet canim oyle olmus malesefTatlım evet bugün sessiz kalmış buralar ...
su nesfit cdsinden cikan mi samba? Ben de almistim bi ara ama yapamadim bi anda cok hareketleniyor brezilyali olmak lazim tam anlamiyla yapmak icin herhaldeHaklısın canım gene unutmuşum.
Nesfit promosyonu olan cdyi açtım, hem eğlence hem spor. Brezilya sambası.. Ama tabi daha çok türk işi samba oluyor,cünkü beceremiyoruz:) 20 dakikada iyi terletiyor ama.
Yarım saatlik yuruyuşüm de vardı.
Su 2 litre
Evet evet. Çok değişik figürler vardı ben deEvet canim oyle olmus malesef
su nesfit cdsinden cikan mi samba? Ben de almistim bi ara ama yapamadim bi anda cok hareketleniyor brezilyali olmak lazim tam anlamiyla yapmak icin herhalde
Menun guzel canim begendim aynen biz uzagiz dans kulturuneEvet evet. Çok değişik figürler vardı ben de
yapamadim. O kültüre uzağız demekki.
Bir de bollywood dansları vermişti. O daha kolay geliyor
Dünku mönüm.
Sabah
Nesfit bir kase yarm yagli sütle..
Arada
Kahve
Oğle:
Bir yumurta yagsız tavada
2 közlenmiş biber
1 dikim kepekli ekmek
Akşam:
1 kumpir
1 limonlu soda
Spor
1 saat yürüyüş
Su 2 litre kadar
Bu arada yarin carsamba yaa ben simdi hatirladim bildirimler persembe ve ben bu gunu carsamba saniyorum
Evet canim hormonel bi sikinti diyeyim baska seyler de var gecsin insallah ayrintili anlatacagim, tesekkurler ilgin icinBeni de şaşırttın bir an cnm he. Bugün hangi gün diye düsündüm salı oldugundan emin oldugum halde :)
Olur öyle bazen.
Sağlıkla ilgili bir problem mi var?
canım iyi gidiyorsun , amann dikkat kumpir de çok kalori var aklında bulunsun...Evet evet. Çok değişik figürler vardı ben de
yapamadim. O kültüre uzağız demekki.
Bir de bollywood dansları vermişti. O daha kolay geliyor
Dünku mönüm.
Sabah
Nesfit bir kase yarm yagli sütle..
Arada
Kahve
Oğle:
Bir yumurta yagsız tavada
2 közlenmiş biber
1 dikim kepekli ekmek
Akşam:
1 kumpir
1 limonlu soda
Spor
1 saat yürüyüş
Su 2 litre kadar
canımm çokk geçmiş olsun, sen işini hallet ben buralardayım canını sıkma.stres yapma , Allah'tan acil şifalar dilerim en kısa zamanda geçsin İnşallah...Nasilsiniz kizlar ben cok yogun ve skntili bi donem icerisindeyim yazamiyorum kimse kusura bakmasin lutfen saglik problemleri var musait olunca yazacagim ayrintili
canım ne demek sen kendine dikkat et iyi bak yeterr ...Bugun hemen hemen hic bisey yemedim diyebilrim kizlar onemli o yuzden menuleri de paylasamiyorum kusura bakmayin tekrardan hepinizden ozur diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?