- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.294
- 398
Tebrikler arkadaşlarKizlar bu hafta 3. Olmusuz tebrik ediyorum hepinizi bakinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayıflama-yarışması-sonuç-listeleri.153328/page-95#post-36603794
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler arkadaşlarKizlar bu hafta 3. Olmusuz tebrik ediyorum hepinizi bakinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayıflama-yarışması-sonuç-listeleri.153328/page-95#post-36603794
Canim asil tebrik bizden size birinci olmak yakistiTebrikler arkadaşlar
aynen canim tebriklerÇokk iyi bir haber bu çok sevindim , tebrikler hepimizee kızlar
Alistm canm hemde cok o gun erkenci davrandm iyikide beni uyardn tekrardan tesekkr ederm takimimida karrdes takimida cok sevdmSagol canim ne yaptin alisabildin mi
Hosgeldin canim tesekkurler
Bende seni tebrik ediyorum canimHayırlı geceler kızlar.3. Olmuşuz ben özellikle shadoweyezi sonrasında takımımı tebrikediyorum.
Bende kaptancımmm bu hafta seni ve aprilide tebrik etmek istiyorumB
Bende seni tebrik ediyorum canim
Sporu iyi yapiyorsunuz tebrik ederim.Yatmadan menümü yazayım;
Sabah; salatalık ,biber,çorba
Öğle; havuç,salatalık,yağsız yeşilfasulye yemeği bitabak
Akşam;sebze yemeği bitabak,bir köfte
Bir saat sporbisikleti, 30dk yürüyüş
3litre su,4fincan yeşilçay,iki fincan şekersiz kahve
Hepinize iyi geceler
Normalde benim vitamin eksikliği problemim var. Özellikle D. Onedenle sürekli doktorun verdiği vitaminleri kullanıyorum. Galiba busebeple dayanıyorum. Yinede bazen bendede oluyor çok aşırı yemek yeme isteği. Dayanamayıp bazen yiyorum. Hemde aklınıza ne gelirse....Sporu iyi yapiyorsunuz tebrik ederim.
Enerjiniz düşüyor mu?
Bunu engellemek ve yemek yememek için neler yapıyorsunuz?
Gecmis olsun canim seni her seyi yemen bizim diyetimiz herhaldeNormalde benim vitamin eksikliği problemim var. Özellikle D. Onedenle sürekli doktorun verdiği vitaminleri kullanıyorum. Galiba busebeple dayanıyorum. Yinede bazen bendede oluyor çok aşırı yemek yeme isteği. Dayanamayıp bazen yiyorum. Hemde aklınıza ne gelirse....
Sağolasın kaptan. Ben herşeyi yersemmm ......Gecmis olsun canim seni her seyi yemen bizim diyetimiz herhalde
Sakin ol canim yeme aman sonra cok uzuluyorsunAyyyy buakşamda canım fenahalde aburcubur şeyler ,baklavalar istiyoooooo
Dolaptadada eşimin çeşit,çeşit çikolataları duruyor
tv falan izle canim biseylerle ilgilenYatsamamı aca erkenden . Akşam sporumuda yapmadım . Yoksa engel olamayacağım kendime
Yemedim canım. Kalktım sporumu (30dk sbsklt) yaptım. Şimdide azsütlü şekersiz kahvemi içiyorum.Sakin ol canim yeme aman sonra cok uzuluyorsun
tv falan izle canim biseylerle ilgilen