- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim elifdefnem bu hafta donmedi zaten minimum iki hafta izinli olabiliyordu onu dondugunde listeye alalim diyorum ne dersin***1.TAKIM 375.ETAP***
Sinayropen: (62.8///%)
ApriL_200799.0/99.0/0/%0)
elifdefnem: (74.2////%)
Mahmureo: (45.4/44.4/1/%2,42)yeni uye hedef kilosu 43
shadoweyes(72.4/71.3/1.1/%1,51)yeni uye hedef kilosu 63
1. Takım Ortalamasi: %
Masallah canim resmen yemeden yasiyorsunDünkü menüm;
Sabah; birtabak çorba
Öğle;iki tabak sebze yemeği
Akşam;3elma
3litre su,4 fincan yeşilçay,1fincan kahve,1fincan meyve çayı
2saat yürüş(hafif tempoda) ,30dk spor bisikleti
Öyle yapalım canımmTatlim elifdefnem bu hafta donmedi zaten minimum iki hafta izinli olabiliyordu onu dondugunde listeye alalim diyorum ne dersin
Canım o nasıl enerji hem açsın hem de o kadar spor vay beeDünkü menüm;
Sabah; birtabak çorba
Öğle;iki tabak sebze yemeği
Akşam;3elma
3litre su,4 fincan yeşilçay,1fincan kahve,1fincan meyve çayı
2saat yürüş(hafif tempoda) ,30dk spor bisikleti
Ben yaparken de yerim canimEvet şuanda açıııım. Bildiniz gibi evhanımıyım. Mutfakla sürekli iç içe. Biraz uzaklaşa bilmek için kendimi dışarı atıyorum. Böylece Bol bol yürüyorum.
Hayir canim oyle dusunme bi anda gitsin istiyorsun sendeYaa kızlar ohalde bile gidemedi ,bitemedi bu kilolar.
Iyi geceler canimBen yatıyorum arkadaşlar. Sizlere hayırlı geceler
Iyi geceler canimİyi geceler kızlarrr yarın grsrzzz
Bende yerdim önceden. Ozaman nekadar yedimizide bilemiyoruz ve onu yemektende saymıyoruz.Ben yaparken de yerim canim
Hayir canim oyle dusunme bi anda gitsin istiyorsun sende
Gunaydin canim masallahHayırlı sabahlar kızlar yine yeniden sporumu yaptım (30dk sporbisikleti) geldim
afiyet olsunArtık kahvaltı denirse onuda yaptım. Şimdi ev işlerine başlıyorum. Tabi elimde yeşilçayımSizde buyrun.
2 ay cok uzun bir zaman degil benceBende yerdim önceden. Ozaman nekadar yedimizide bilemiyoruz ve onu yemektende saymıyoruz.
Kaptancım bianmı kaldı. Burada 2. Haftam ama benim ramazanda dahil iki ay olacak.