- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Menun guzel canim benim tatil yarin bitiyor bakalim tartida ne durumdayimDünkü menüm ?
Sabah =
Bir simit
Öğle =
Bir kase çorba
İki kaşık tavuk döner
İki kaşık sütlaç
Akşam=
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
3 lt su ,30 dk yürüyüş
Iyi canim ne olsun bugun belki 2 saat yuruduk gezme moduKızlar nabersiniz ?
Canım biraz düzeltmeye çalışıyorum , artık disiplinli olmak şart gevşekliğe son vermek lazım.Menun guzel canim benim tatil yarin bitiyor bakalim tartida ne durumdayim
canım güzel iyi olmuş spor , keşke hergün yapabilsek okadar ...Iyi canim ne olsun bugun belki 2 saat yuruduk gezme modu
Aynen ama hic tartida ne haldeyim bilmiyorum gidince diyet yogun bi sekilde beni bekliyor[QUOTE
canım güzel iyi olmuş spor , keşke hergün yapabilsek okadar ...
Düşmüştür canım aktivite bol oluyor yüzme falan da varsa .birazcık canlanmalar olmuş burda görünce çok sevindim canımAynen ama hic tartida ne haldeyim bilmiyorum gidince diyet yogun bi sekilde beni bekliyor
Aynen aynen misafirler de geliyor aradaDüşmüştür canım aktivite bol oluyor yüzme falan da varsa .birazcık canlanmalar olmuş burda görünce çok sevindim canım
Buyursunlar gelsinler herzaman son zamanlarda motivasyonum çok düşük valla çok ihtiyacım var burdaki canlılığaAynen aynen misafirler de geliyor arada
Canim yesil cayi kaynatip mi iciyorsun masallah sendeki spor azmine tebrik ediyorumMenüm;
Sabah;minicik birdilim ekmek,domates,salatalık,kırmızı biber
Ara da birkase yoğurt
Öğle;dolu dolu bir tabak çorba
Arada iki şeftali,biraz üzüm
Akşam; iki tabak sebze yemeği
3 litre su,4 fincan yeşil çay
30dk spor bisikleti,1saat hafif tempoda yürüyüş,30dk hareketli dans
Kaynatıp derken demleyipte içiyorum.ikisini sabah ikisini akşam.Canim yesil cayi kaynatip mi iciyorsun masallah sendeki spor azmine tebrik ediyorum
Yemek proğramlarını bile hemen kapatıyorum. O derecedeyim yani.Kizlar ne alemdesiniz
o enerjiyle veremezsen pes diyorum canımKızlar bu haldede kilo veremezsem artık gerisini bilemiyorum.
Bakalım Perşembe bi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?