Haklısın canım, ancak sabah yumurta yediğimi unutmuşum, fasülye tutmayınca yedim yumurtayı. Fakat bir zararı olacağını sanmıyorum. Benim alerjim yok ve yumurtada kaliteli bir protein.günde 4 yumurta fazla değil mi canım *
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım, ancak sabah yumurta yediğimi unutmuşum, fasülye tutmayınca yedim yumurtayı. Fakat bir zararı olacağını sanmıyorum. Benim alerjim yok ve yumurtada kaliteli bir protein.günde 4 yumurta fazla değil mi canım *
Canim ben haftaya donuyorum bu hafta tatildeyim ve burda tarti yok onu dusunemedim o yuzden izinliyim haftaya burdayim artik yeni uye alimlarina devam edecegizah ah kala kala iki kişi kalmışız, mahmureo hemen zayıflar zaten, 2,5 kiloyuda kısa zamanda vereceğinden eminim.
Canım en az beş kişi lazım ama tabi aktif katılacak arkadaşlar olmalıCanim ben haftaya donuyorum bu hafta tatildeyim ve burda tarti yok onu dusunemedim o yuzden izinliyim haftaya burdayim artik yeni uye alimlarina devam edecegiz
Canim ben haftaya donuyorum bu hafta tatildeyim ve burda tarti yok onu dusunemedim o yuzden izinliyim haftaya burdayim artik yeni uye alimlarina devam edecah ah kala kala iki kişi kalmışız, mahmureo hemen zayıflar zaten, 2,5 kiloyuda kısa zamanda vereceğinden eminim.
katilmak isteyenlere bakalim beraber davet edelimCanım en az beş kişi lazım ama tabi aktif katılacak arkadaşlar olmalı
Aynen öyle canım vah ki ne vahah ah kala kala iki kişi kalmışız, mahmureo hemen zayıflar zaten, 2,5 kiloyuda kısa zamanda vereceğinden eminim.
Regline az kalmış etkiler canım , kg fazla çıkar.Daha reglimede beş gün var. Bu henüz etkilemiyordu herhalde
Inşallah ,inşallah hemen zayıflarımah ah kala kala iki kişi kalmışız, mahmureo hemen zayıflar zaten, 2,5 kiloyuda kısa zamanda vereceğinden eminim.
Hep beraber İnşallah canım gitsin kilolarInşallah ,inşallah hemen zayıflarım
Amin hepberaberHep beraber İnşallah canım gitsin kilolar
Canım senin yanında benim yolum çok uzun , tam tamına 39 kg vermem gerekiyor benim ama senin kadar sıkıntı yapmıyorum tabiki zamanla olacak İnşallah...Son üç ayda 8 kg verdim ben boyumda 1,56Eminim yazmışınızdır ama sizler kaç kilo olmak istiyoruz,kaç kilo verdiniz ,boyunuz kaç.
Ben çok zorlanıyorum siz hiç şikayetçi olmuyonuz ki zorlanmıyonuz benim kadar. Bunu nasıl yapabiliyorsunuz
Boyum 162 canim 63 kiloydum simdi 59 lardayim hedef 53 kafaya takmiyorum bir anda zayiflarsam bir anda alacagimi biliyorum sende boyle dusun benceEminim yazmışınızdır ama sizler kaç kilo olmak istiyoruz,kaç kilo verdiniz ,boyunuz kaç.
Ben çok zorlanıyorum siz hiç şikayetçi olmuyonuz ki zorlanmıyonuz benim kadar. Bunu nasıl yapabiliyorsunuz
Üç aydır beslenme şeklini düzene koymuş ve alışmışsındır. Elbetteki sen istedikten sonra olur canım. En zor ilk evre sen bunu atlatmışsın.Canım senin yanında benim yolum çok uzun , tam tamına 39 kg vermem gerekiyor benim ama senin kadar sıkıntı yapmıyorum tabiki zamanla olacak İnşallah...Son üç ayda 8 kg verdim ben boyumda 1,56
Doğru söylüyorsun da ben bir yemeği azıcık yiyerek bırakamıyorum. Onedenle ya hep ya hiç. Evet buda en zararlısı.Boyum 162 canim 63 kiloydum simdi 59 lardayim hedef 53 kafaya takmiyorum bir anda zayiflarsam bir anda alacagimi biliyorum sende boyle dusun bence
Kesinlikle zararli canim bi ara holywood diyeti yaptim 3 gun sadece meyve suyu ictim tartida dustum tabiki ama sonra fazlasiyla aldi o yuzden uzun vadede olsun ama kalici olsun istiyorumDoğru söylüyorsun da ben bir yemeği azıcık yiyerek bırakamıyorum. Onedenle ya hep ya hiç. Evet buda en zararlısı.