- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Iyi geceler tatli ruyalar canimkızlar iyi geceler bugünüm çok yoğun geçti . Şimdi uyku vakti geldide geçti bile yarın malum iş var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler tatli ruyalar canimkızlar iyi geceler bugünüm çok yoğun geçti . Şimdi uyku vakti geldide geçti bile yarın malum iş var
gunaydinlar canimHayırlı sabahlar kızlar
Super canim bozma aynen boyle devamHemen yazım canım menümü
Sabah;domates,salatalık,kırmızı biber,iki kasık hindieti
Öğle; dolu birtabak sebze yemeği
Ara;4erik,küçükkase yoğurt
Akşam;iki tabak sebze yemeği
3litre su,4fincan Yeşilçay,birfican rezene
30dk sporbisikleti,45dk bebek arabasıyla yürüyüş,45 dk hareketli dans
annesi diyette nerden bilsin oglusunYazarken oğlumda bitaraftan elindeki poğaçayı bana yedirmeye uğraşıyogs
5kisiyiz canimBurda sadece üç kişiyiz galiba
bende reglm ve cok yogun bugun uyukluyorum surekliBuarada reglim başladı normalden ikigün önce . 36 beden pantolonum belime rahat rahat oluyo
ben kaptanim canim april de yardimciTakımın kaptanı kim kızlar
Kaptancım konu sahibi kelebek yazıyoda .5kisiyiz canim
bende reglm ve cok yogun bugun uyukluyorum surekli
ben kaptanim canim april de yardimci
O konuyu acan kisi canim yil olarak bakarsan 2007 lere gider kim konuyu actiysa konu sahibi o oluyor ama kaptanlar farkliKaptancım konu sahibi kelebek yazıyoda .
Evet canim spor falan yok bende dinlenmece modundayim kaptanlar su sekildeİlk gününmü? Bende sabah zor kalktım 7'de. Eşime yemek vermek için kalkmıştım geri yatmadım. Biraz spor yaptım
Nezamana kadar ?
Evet canim spor falan yok bende dinlenmece modundayim kaptanlar su sekilde
Canim april her gun ugrar ama bu aralar yogun gelemeyen arkadaslarin gerekceleri var ben motive ederim seni merak etmeBide kaptancımmm bizden başka yorum yapan yazan yok. Ben motive istiyorummm. Çünkü evde baklava var.
Ne ne zamana kadar dinlenmece mi yarina falan heehaldeNezamana kadar ?