- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Masallah valla metabolizma da hizli demekkiIlk hamileliğimin kilolarını günde bisaat dans ve bisaat bisiklet kullanarak vermiştim. Birbuçuk ayda on kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah valla metabolizma da hizli demekkiIlk hamileliğimin kilolarını günde bisaat dans ve bisaat bisiklet kullanarak vermiştim. Birbuçuk ayda on kilo
Yok canım nerdee. Sadece çooooooooooooook çaba sarfettimMasallah valla metabolizma da hizli demekki
İyiyim canım teşekkür ederim. Bugün kahvaltıda tazecik çıtır,çıtır sıcacık ekmekleri reddetim. Hiç zorlanmadan. MutluyumNasilsiniz kizlar
İnşallah Allah'ın yardımıyla bu hafta 2.5kiloyu vereyim, tabi sizlerde bibukadar verince birinci oluruz.Bu hafta besinci olmusuz kizlar hadi bakalim yukselelim devam edelim
2.5 kilo cok zor bir haftada canim ki verilse bile saglikli olmaz diye dusunuyorumİnşallah Allah'ın yardımıyla bu hafta 2.5kiloyu vereyim, tabi sizlerde bibukadar verince birinci oluruz.
Çooook imkansız bihayal dimi ama
Hoş geldin canım. Şeyyy kahve kalmamışda çay ikram etsekMerhabalr ben 4. Tkimdan geldm bi kahvenizi icmeye
Hosgeldin canim nasil 4. Grup hareketli di mi dedigim gibiOlur o zaman bi sekersiz cayinizi alirim diyeti bozmayalm yesilcayda olabiliir
Evet canim zamanla alisirsin herkes her an online olamayabiliyorEvet konusunca anlasnca hersey dahada guzelmis zamanla dahada cok oluruz insallah :)
Evet tabiki herkesn isi tatiili bisysi olabilir ama gruptakilerde ole dyince bi an karamsarliga kapildim ama neyseki simdi aceleci davrandigmi anladim.:)Evet canim zamanla alisirsin herkes her an online olamayabiliyor
Evet canim persembe 18:00 a kadarKızlar perşembeden mi bildiriyoruz kiloları