Enginarın tam ortası güzelim. Hazır konserve olarak alıyorumGuzel menun canim enginar kalbi ne enginar yemegi mi yoksa cig mi yeniyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enginarın tam ortası güzelim. Hazır konserve olarak alıyorumGuzel menun canim enginar kalbi ne enginar yemegi mi yoksa cig mi yeniyor?
Sakin ol canim tok tutacak ve kalorisi az olan seyler ye elma gibiKızlar yardım lütfen. Mutfaktaki herşeyi yemek istiyorum
Malesef erkeklerin metabolizmasi bizden hizli calisiyor benim erkek arkadasim da oyle ayni seyleri yeriz ertesi gun ben tartida gorurum o ayni kalir bogasim gelir onuBu gibi durumlar için bişey almayayım diyorum. Olmuyor eşim uykusunun ortasında bile kalkıp kola,çikolata yiyip geri yatıyor (oooo çok zayıf).
Ayyyy gerçektende. Ama çooook sinir bozucu. Makarnaları ,mantıları akılnıza kilo yapabilecek negelirse saat gözetmeksizin yer. Görseniz birderi bir kemik.Malesef erkeklerin metabolizmasi bizden hizli calisiyor benim erkek arkadasim da oyle ayni seyleri yeriz ertesi gun ben tartida gorurum o ayni kalir bogasim gelir onu
eğer abur cubur seviyorsan sende , eve sokmamalısınız canımBu gibi durumlar için bişey almayayım diyorum. Olmuyor eşim uykusunun ortasında bile kalkıp kola,çikolata yiyip geri yatıyor (oooo çok zayıf).
Sevmiyorum. Normaldede sebze ve meyve yi çok severim. Geneldede sadece onları yerim. Çayımı şekersiz içerim.eğer abur cubur seviyorsan sende , eve sokmamalısınız canım
Spora donuss guzel olmus aprilcimdünkü menüm :
sabah:
bir simit
bir küçük meyve suyu
öğle :
bir kase çorba
4 kaşık sebze sote
2 kaşık çoban salata
bir dilim ekmek
ara :
bir magnum
akşam:
bir dolma biber
bir kase yoğurt
3 lt su ,30 dk yürüyüş
Oyleler canim malesefSevmiyorum. Normaldede sebze ve meyve yi çok severim. Geneldede sadece onları yerim. Çayımı şekersiz içerim.
Anlatmak istediğim eşim istediği gibi yiyip içiyor hemde en kalorili biçimde ona rağmen 178 boy 61,62 kilo
***1.TAKIM 374.ETAP***
Sosyestetik: (59.6///%)izne ayrilmak istiyor
Sinayropen: (62.8///%)
ApriL_2007: ( 99.5 / //%)
elifdefnem: (75.3/74.2/1,1 /1.46/%) 373. Etapta izne ayrilan uye geri dondu.
1. Takım Ortalamasi: %
günde 4 yumurta fazla değil mi canım *merhaba kızlar
dünkü menümü yazıyorum hızlıca
sabah: 2 haşlanmış yumurta, yeşil çay
öğle: çeyrek peynirli gözleme
akşam: yoğurtlu taze fasülye , 2 yumurta
su:2,5 lt
spor: yok
bu arada dört gözle bildirimleri bekliyorum, herkese sevgiler