- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canim grup epey azaldi zaten biliyorsun mahmureo sen nerelerdesinniyi akşamlar kızlar nasılsınız ? evet bildirimler beklenio hadi kızlar
Canim gecen haftaki kilon kacti peki 50 den 45.4 e mi dustun sen???Sabah tartıldığımda 45.4 ' ü gördüm tartıda. Daha 2.5 kilom var. Ahhhh onlarda bi gitse.
Evet azaldı ve sıkıcı oldu böyle yeni üyeler lazım dimi canım ?C
canim grup epey azaldi zaten biliyorsun mahmureo sen nerelerdesinn
Canım o ne öyle 43 kg mu olmak istiyorsun neden o kadar az ? Boyun mu kısaSabah tartıldığımda 45.4 ' ü gördüm tartıda. Daha 2.5 kilom var. Ahhhh onlarda bi gitse.
Canım sabah kahvaltısı çok önemli mutlaka yapmalısınMenümdede;
Sabah yok.
Öğle; bir tabak sebze yemeği ,elma
Akşam; iki tabak sebze yemeği
30 dk yürüyüş,3litre su, 3 fincan yeşil çay
Canim seni haftaya listeye alalim senin icin de sorun olmazsaBu geçtiğiz haftayla beraber üç haftada 50den 45 . 4 düüştüm
Tatlim hangi konuda akil verelimKızlar bana bir akıl verin. Ben daha neyapa bilirim.
Evet maalesef boyum kısa(1.50) .onedenle 43 benim için normalCanım o ne öyle 43 kg mu olmak istiyorsun neden o kadar az ? Boyun mu kısa
Sıkı diyet yaptım, 2-3 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş yaptım birde üstüne emziriyorum. Ama bu hafta hiççççç zayıflamamışım. Hatta 600gr fazla çıktım.Tatlim hangi konuda akil verelim
Regl donemi oncesi siskinlik olmasi normal canim bi de sok diyet yapmissin o diyetlerle vucuttan su atiliyor sonra tekrar duzene girince hemen geri aliniyor bir iki haftaya duzelir canim dert etmeSıkı diyet yaptım, 2-3 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş yaptım birde üstüne emziriyorum. Ama bu hafta hiççççç zayıflamamışım. Hatta 600gr fazla çıktım.
Niye veremiyorum ,başka ne yapabilirim bu konuda akıl istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?