- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Burasi da oyle canim yine gel beklerizMerhaba ya da iyi geceler. Bi uğrayım demiştim. 4. Grupta kimseler yok yine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burasi da oyle canim yine gel beklerizMerhaba ya da iyi geceler. Bi uğrayım demiştim. 4. Grupta kimseler yok yine.
Selam tatlim tatil modu iste ne olsun tatildeyim diye abartiyor muyum yemeyi bilmiyorumGünaydın kızlar nasılsınız ?
Hosgeldin canim yardimci oluruz tabikiGeldim. Davet için tşkkür ederim. Ama ben kk'de yeni katıldım bundan dolayı bazı şeyler eksik yazabilirim. Bana yardımcı olursunuz umarım.
Evet canim daha cok saglikli yasamayi ogrenmeye calisiyoruzTakım kurallarını okudum. Ben iki haftalık diyetimde lahana diyeti yapmıştım. Sanırım Bu yasklar arasında
Menunun yanisira su ve spor miktarini da paylasirsan sevinirim canimBende dünki yediklerimi yazarak başlayayım;
Kahvaltı;2dilim ekmek,iki kaşık menemen,domates,salatalık,biber iki fincan yeşilçay
Öğle; sebze yemeği birkase
Akşm;sebze yemeği birkase ve meyve(erik)
ben varım da başkaları yokKizlar nerelerdesinizz
çok güzel başlamıştıım araya tabi Ramazan ve senelik izin girdi benim hevesde kaçtı ...yeniden işbaşı yapmak ve şu çok nemli sıcak hava beni bunalttı bu aralar hiç bişey yapasım yokSpor spor spor canim ben de burdayim
bende tatildeyim diye saldim iyice paso biseyler yiyorumçok güzel başlamıştıım araya tabi Ramazan ve senelik izin girdi benim hevesde kaçtı ...yeniden işbaşı yapmak ve şu çok nemli sıcak hava beni bunalttı bu aralar hiç bişey yapasım yok
Iyi aksamlar canim hosgeldinİyi akşamlar kızlar
Hemen dünki yediklerimi yazayım
Sabah; birdilim ekmek,salatalık ,domates,iki tane enginar kalbi
Ögle;2enginar kalbi,bir küçük salatalık
Akşam; bir tabak yeşil mercimek yemeği,erik,kızılcık
2buçuk saat orta tempolu yürüyüş vede üçlitre su, üç fincan yeşil çay
Gunaydin tatlimHayırlı sabahlar
Arada oluyor canim oyle malum bayaniz normal boyle seylerçok güzel başlamıştıım araya tabi Ramazan ve senelik izin girdi benim hevesde kaçtı ...yeniden işbaşı yapmak ve şu çok nemli sıcak hava beni bunalttı bu aralar hiç bişey yapasım yok