- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hic sorma canim iki gundur sadece sitede yasadiginz sorunlar kismina yazabildim nasilsin neler yapiyorsuncanım bende diyorum ki iki gündür niye kimse yok burda telden giriyorum ya , bugünde işyerindeyken kaçkez denedim yazamadım msj haberim yoktu güncellemeden ....
Hic bir fikrim yok canim ben telden giriyorum ama uygulamadan degil mobil versiyonundan googledan girebilirsinAma ben telefondan da girmek istiyorum ne zaman düzelecek acaba bilen var mı?
Gofrett 3 dilim ekmekkkdünkü menüm :
sabah :
Bir simit
klasik kahvaltı domates peynir zeytin
2 bardak çay
öğle :
çeyrek ekmek arası 6 patates kızartması
bir bardak çay
akşam :
7 kaşık çoban salata
üç dilim ekmek
1 çikolatalı gofret,3 lt su ,sporsuz
canım bugün ptesi çok yoruldum erken yatacağım ,idare ederim.sen nasılsın napıyosun tatile mi gittin ?Hic sorma canim iki gundur sadece sitede yasadiginz sorunlar kismina yazabildim nasilsin neler yapiyorsun
Evet tatildeyim cok ihtiyacim vardi ciddn ama burda tarti yok onu dusunemedimcanım bugün ptesi çok yoruldum erken yatacağım ,idare ederim.sen nasılsın napıyosun tatile mi gittin ?
bu haftayı pas geçersin tatlımEvet tatildeyim cok ihtiyacim vardi ciddn ama burda tarti yok onu dusunemedim
Evet canim muhtemelen oyle yapcz listeyi beraber yapariz zaten 4 kisi falan varbu haftayı pas geçersin tatlım
Tamam canımEvet canim muhtemelen oyle yapcz listeyi beraber yapariz zaten 4 kisi falan var
Bizim burda da buMerhaba ya da iyi geceler. Bi uğrayım demiştim. 4. Grupta kimseler yok yine.
Hoşgeldiniz , tabiki yardımcı oluruzGeldim. Davet için tşkkür ederim. Ama ben kk'de yeni katıldım bundan dolayı bazı şeyler eksik yazabilirim. Bana yardımcı olursunuz umarım.
Canım sağlıklı bir şekilde kg vermek esas burda , yağdan kaybetmeliyiz kastan değil .Takım kurallarını okudum. Ben iki haftalık diyetimde lahana diyeti yapmıştım. Sanırım Bu yasklar arasında
aynen canim kacamak hemen belli ediyor kendini dikkat etmek lazimmerhaba kızlar
dünkü menümü paylaşıyorum
sabah: domates, peynir, yumurta, yeşil çay
öğle: kısır, bol yeşillik içeren
akşam: ton balıklı salata
saat 21'de 3 dolma, 3 elit bayram çikolatası
su:2,5 lt
spor: yok
spor yapmadığımda kaçamak yapmaya daha meyilli olduğumu fark ettim. Kaç gündür ilk kez kaçamak yaptım. Bu arada hafta sonu tartıldığımdan daha ağır çıktım dün sabah oysa her şeyi kuralına uygun yapmıştım. Sanırım kaçamak yapmamda bu moral bozukluğu etkili oldu. Ama istikrar, istikrar, istikrar şu aralar tek sloganım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?