• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım bende diyorum ki iki gündür niye kimse yok burda telden giriyorum ya , bugünde işyerindeyken kaçkez denedim yazamadım msj haberim yoktu güncellemeden ....
Hic sorma canim iki gundur sadece sitede yasadiginz sorunlar kismina yazabildim nasilsin neler yapiyorsun

dünkü menüm :

sabah :
Bir simit
klasik kahvaltı domates peynir zeytin
2 bardak çay

öğle :
çeyrek ekmek arası 6 patates kızartması
bir bardak çay

akşam :
7 kaşık çoban salata
üç dilim ekmek

1 çikolatalı gofret,3 lt su ,sporsuz
Gofrett 3 dilim ekmekkk

merhaba kızlar

dünkü menümü paylaşıyorum

sabah: domates, peynir, yumurta, yeşil çay
öğle: kısır, bol yeşillik içeren
akşam: ton balıklı salata
saat 21'de 3 dolma, 3 elit bayram çikolatası
su:2,5 lt
spor: yok

spor yapmadığımda kaçamak yapmaya daha meyilli olduğumu fark ettim. Kaç gündür ilk kez kaçamak yaptım. Bu arada hafta sonu tartıldığımdan daha ağır çıktım dün sabah oysa her şeyi kuralına uygun yapmıştım. Sanırım kaçamak yapmamda bu moral bozukluğu etkili oldu. Ama istikrar, istikrar, istikrar şu aralar tek sloganım bu

merhaba kızlar

dünkü menümü paylaşıyorum

sabah: domates, peynir, yumurta, yeşil çay
öğle: kısır, bol yeşillik içeren
akşam: ton balıklı salata
saat 21'de 3 dolma, 3 elit bayram çikolatası
su:2,5 lt
spor: yok

spor yapmadığımda kaçamak yapmaya daha meyilli olduğumu fark ettim. Kaç gündür ilk kez kaçamak yaptım. Bu arada hafta sonu tartıldığımdan daha ağır çıktım dün sabah oysa her şeyi kuralına uygun yapmıştım. Sanırım kaçamak yapmamda bu moral bozukluğu etkili oldu. Ama istikrar, istikrar, istikrar şu aralar tek sloganım bu
aynen canim kacamak hemen belli ediyor kendini dikkat etmek lazim

Back