- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
Çok Saolasın canım her zaman beklerim sevgiler.Slm kızlartakımın açılmasına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun birlikten kuvvet doğar takım yarışmalarının motivasyonu disipliniyle kasım ayında 88 kilo başladığım zayıflama macerama 67 kilo ile devam etmekteyimm bol paylaşım bol sohbet başarıyı getiriyor sizlerinde 1, takımla çok güzel sağlıklı kilolar vereceğinize eminim hepinize başarılar gogocum kolay gelsin 3, takım olarak her zaman yardıma hazırız bitanemm
Canım birgün önceki menü su ve sporumuzu paylasirsak daha kolay olur hepimiz için.Merhaba kizlar sabah tartildim 62.7kgyum, sabah corn flakes yedim oglen biraz kofte ve makarna yedim bu arada iki tane nescafe bi lt su ictim cok yogun bir gun ara ara yazmaya calisacagim
Opuyorum sizleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
89 kilodan kendi çabalarımla 79a indim diyet listemi kendim yptım. spora da gidiyorum. 53 günde 10 kilo verdm. 26 yasındayım. durdu kilo vermem. yarısma ile diyete devam etmek istiyorum. umarım basarırız arkadaslar hepinize basarılar.
ilk kez 55 gün önce diyete basladım erkek arkadasımn annesi ile tanıstık ve bu kız cok kilolu demş. baya zoruma gitmişti vücudum sıkı belli etmiyorum iri duruyorum ben aldırıs etmemiştm hiç. karar verdm ve insan azmedince oluyor arkadaslar. boyum 1.69 bu arada. devam edicem şimdilik hedefim 10 kilo daha
Çok Saolasın canım her zaman beklerim sevgiler.
Canım birgün önceki menü su ve sporumuzu paylasirsak daha kolay olur hepimiz için.
Tebrikler canım güzel vermissin kalaninida birlikte veririz.
Diger takimlara bakip ornek alabilirsiniz kızlar.
teşekkür ederimhttp://www.diyetsiz.com/detay.aspx?BaslikID=51&Konu=1400 Kalorilik Diyet
burdan bakabilirsin canım diyet listesi.
Geldim kızlar bakayım dedim kaynastinizmi herkes gitmiş.
Bi senle ben variz iste
Merhaba kızlar bende 4. Takimdanim hepinize sağlıklı bol kilo vermeler. Kaptanım yeni takımın hayırlı olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zamanla cogalicak sayımız canım
Ben geldimmmmmm hadi beni alınnnn
Beni alır mısınız grubunuza canımss
1 takımı tekrar açmaya karar verdik arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.
1.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
Kurallarımız da hazır.