HARIKAAAAAAAAAyakismis neslimmm
Selam kizlar
islerim cok baya bugün gelemeyebilirim kizlar
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurta + beyaz peynir + maydanoz
Ara: 1 meyveli yogurt
Öglen: 1 porsiyon hazir balik (üstü paneli gibiydi aynen dedigin gibi eda o yüzden ekmek yemedim ) + meyveli yogurt
Ara: yok
Aksam: 2 kepçe çorba (sehriyeli tavuk sulu çorba) + yesil salata + Avuc ici kadar ekmekte salamli sandvic
2 litreden fazla su hatta belki 3 olmustur evde.
yesil cay spor yok
Neslicimm saçların çok güzel olmuş benceee güle güle kullan sanada çok yakışmış sende sarıyı düşündümde bu renk daha çok gitmiş bencee
Özlemcim ben bişiy yapmadım ki cnm ben hazıra konmuştum tablodaspor yapcam artık inşallah yürüyüş yapcam evde kendimde yapcam bide o lensi mi ne onuda denicem bakalım
Buarada kızlarr bu haftaki spor dakkalarınız sölermisiniz listeyi güncelleyelimmmben artık kimsede spor göremiyorum kışın daha çok yapıyorduk sanki sen yapıomusun derseniz maalesef bende yapamıyorum ama bu akşam hem yürüyüş hem spor yapmak istiyorum kısmet olursa
Nesli buarada sandivçlerde ne iyiymiş tam benlik sabahları bişiy getirmekte zorlanıyorum aceleden fln burda pastanede buldugum en masum şey kepekli simit oluyor bazende kellogs kraker yiyorum kahvaltı niyetine
msj 1
selam arkadaşlar ..
dün uğrayamadım , çok yoğundum akşam da başım çok ağrıyordu , hemen uyumuşum ..neler yapıyorsunuz ..
ben hiç keyifli değilim , böyle bir yorgunluk ve can sıkıntısı , bunalım sendromları var ..hayırlısı bakalım ne zaman atlatacağım..
sehercim bak bu liste benim daha önce diyetisyenimin verdiği liste,belki sana fikir olur
DİYET LİSTESİ
SABAH
07.00 -08.00 2 kibrit kutusu peynir(4-5 kaşık çökelek-lor)
1 ad.yumurta(haftada 1 gün)
açık şekersiz bitki çayı
2 ince dilim esmer ekmek
bol çiğ sebze
ARA ÖĞÜN 1
09.30 - 10.30 1 porsiyon meyve(1 yk kan üzümü veya 3 ad kuru kayısı
1 fincan bitki çayı
1 avuç leblebi,yada 1 galeta,grisini
ÖĞLE
12.00 - 13.00 2 yumurta büyüklüğünde et,tavukveya balık
2 ince dilim esmer ekmek
yarım su bardağı yoğurt,yada 1 bardak ayran
bol salata,1 tk zeytinyağı
ARA ÖĞÜN 2
14.30 - 15.00 1 su bardağı süt+3 yk nesfit veya 2 galeta
ARA ÖĞÜN 3
16.30 - 17.00 2 porsiyon meyve
AKŞAM
18.30 -19.30 8-10 yk. sebze yemeği(susuz)
1/2 bardak yoğurt veya cacık
1 kase çorba
2 ince dilim esmer ekmek
bol salata
ARA ÖĞÜN 4
21.30 -22.00 2 porsiyon meyve
not: günde 2 litre su,2 fincan yeşil çay,haftada 3-4 gün 45 dakika yürüyüş
ekmeğe çok ağırlık vermişim şu aralarmenülerimi okuyunca farkettim.. eşim zaten dün hemen dikkat etmediğimi farketti ve göbüşün belirginleşmeye başladı gene dikkat etmiyomusun dedi yaa hayat yaşam sitilim haline getirmenin bir yolu yok mu şu sağlıklı beslenme işini??? (((
msj 2
Özlemcim ve edacım sizin sporlarınızı listede güncelledimm tşk ederimm
Kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
kızıyorummm amaaaa yaaaaa
nerde sporlarınızzz yapmadınız mı geneeeeee
Nesliiiiiiiii
Çiğdemmmmm
Melekkkk
crystallife arkadaşım (adını bilmiyorum kusuruma bakmaa)
tgdg arkadaşım (adın tugçe miydi yanlış hatırlamıyorsam)
bugün perşembe son 1 gün kaldı en az veren 60 dk versinn yeter ama yaaa ben bile yaptım yaaa
nannn mutlu cadısııı
menülerimin altına bakmıyonmu hergün 30 dakika yürüyüş yazıyom,dünde 1 ssat yürüyüşüm var bi kere
ettimi sana 3 günde 120 dakikaaa
çok güzel bir menüeğer öğleden sonra ve gece ara öğünü yapmamak sorun yaratmıyorsa (mesela gece canının birşeyler çekmesi gibi) mükemmel olmuş
sabah geç kalkıyorum kahvalıtımı geç yapıyorum gidip kahvaltımı yapayım sonra görüşürüz
msj 2
Özlemcim ve edacım sizin sporlarınızı listede güncelledimm tşk ederimm
Kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
kızıyorummm amaaaa yaaaaa
nerde sporlarınızzz yapmadınız mı geneeeeee
Nesliiiiiiiii
Çiğdemmmmm
Melekkkk
crystallife arkadaşım (adını bilmiyorum kusuruma bakmaa)
tgdg arkadaşım (adın tugçe miydi yanlış hatırlamıyorsam)
bugün perşembe son 1 gün kaldı en az veren 60 dk versinn yeter ama yaaa ben bile yaptım yaaa
aslında son bir haftadır böyle ekmeğe ağırlık verdim ondan önce çok güzel bi şekilde kızarmasız ekmeksiz sürüyordu diyetim benim önce bi pisikolojik destek almaya ihtiyacım var ben buna karar verdim.. moralim sürekli bozuk sürekli mutsuzum sürekli ağlayasım var sürekli kalbimde acıyan bi yer var.. hayattan keyif alamıyorum tat alamıyorum..ekmek çok fazla ayrıca öğle yemeğin kaymış dengesiz oluyor öyle olunca... sabah 7 zeytin bile fazla kızartmayı çıkar listenden akşam ekmek tüketimini biraz daha az olsun 1 dilim olsun mesela akşamı da direk ekmeği kesme böyle bir şekilde ekmeğe alıştıysan yavaş yavaş kes zorlanmadan yaşamın olacak şekilde....
Günaydin kizlar, bugün benim için cuma yarin calismiyorum sükür
mutlum;
tgdg => arkadasimizin adi Derya
crystallife => ise Seher
yavrum ben spor yapmadim ama dün aksamki yaptigim hangi kategoriye giriyor
anam agladi be 5 saat insan temizlik yaparmi bide hafta içi
aslında son bir haftadır böyle ekmeğe ağırlık verdim ondan önce çok güzel bi şekilde kızarmasız ekmeksiz sürüyordu diyetim benim önce bi pisikolojik destek almaya ihtiyacım var ben buna karar verdim.. moralim sürekli bozuk sürekli mutsuzum sürekli ağlayasım var sürekli kalbimde acıyan bi yer var.. hayattan keyif alamıyorum tat alamıyorum..Rabbim yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?