Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün evlilik yıldönümümüz akşama hazırlık yapayım bari
Günaydınlarrr
Hayırlı günler olsun hepimize
Özlemcim tablon süper olmuş valla aştın kendini
Neslicimm protein bende yapamadım ya hep bozuldu evdeki hesap çarşıya uymadı bu sefer
Edacımmm süpersin yaaa özellikle soda madem suyu bilgilerin çok işime yarıcak bundan sonra dikkat ederek alıcam
Arkadaşlar hepinizee selamlarrr
güzel olmuş bende bu renk istiyorum ama beceremiyorlar
teşekkür ederim mutlucumÖzlemcimm nice mutlu seneleree bi ömür inşallahh bizede de süprizini
Nesli valla öle planlı olunca hiç olmuyo benim bide öğlen yemeklerim çok sıkıntı oluo evde gene kendim yaparım ama öğlen sırf zeytinyağlı ev yemekleri çıkıyo tavukta çok çok nadir oluyo alternatifim fazla olmuyo anlıcagın
ya aslında güzel planlarım vardı ama dün yine tartıştık biraz.araba sürüyordum bağardı bende durdurdum arabayı indim aşağı eve yürüyerek geldimay çok mutlu oldum bu hareketi yapınca
nice nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara özlemcim,çocuklarınızla birlikte inş,
eee antal bakalım ne gibi hazırlıklar yapıcan
mutlum günaydın
önceden plan yapınca bende pek uyamıyorum ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum,mesela dün akşam yemeği dışarıda yedik,ben sadece tavuk yedim,ekmeksiz yanında ayranla
sağol mutlucum sayende becerdim tablo yapmayıGünaydınlarrr
Hayırlı günler olsun hepimize
Özlemcim tablon süper olmuş valla aştın kendini
Neslicimm protein bende yapamadım ya hep bozuldu evdeki hesap çarşıya uymadı bu sefer
Edacımmm süpersin yaaa özellikle soda madem suyu bilgilerin çok işime yarıcak bundan sonra dikkat ederek alıcam
Arkadaşlar hepinizee selamlarrr
Yrn provam var ben gene aynıyım veremedim gene kilo ya off dün yürüyüşe çıkcaktım o kadar ayranı içinde kafamı kaldıramadım bile sizide çok etkiliyomu bgn çıkcam kısmet olursa 1 saat yürücem kilo vermek ne zor iş ya bide tamamen veremiorum bi üstümden defolup gitmio yapışmış gibi sabah veriom akşam gelio
artık şöle bi 5 kilo vermek istiyom yaa şu nişana kadar versem iyiydi ama çok çok zor artık aylardır 1,5 kilo anca verdim akşamları almak suretiyle kavitasyona mı gitsem ki kafamda böle saçma sapan düşünceler oluo bazen hiç gideninizz var mı
nesli fesleğenli ekmek mi nerden buluyon böyle ekmekleri kaç kaloriymiş biliyormusun
bu cuma takım olarak iyi kilo verirsek ve ortalamamız iyi olursa öğlen istediğimizi yesekmi acaba .eda bana kızacan ama bir ödül olur ne dersiniz oylama yapalım
bu cuma takım olarak iyi kilo verirsek ve ortalamamız iyi olursa öğlen istediğimizi yesekmi acaba .eda bana kızacan ama bir ödül olur ne dersiniz oylama yapalım
bugün evlilik yıldönümümüz akşama hazırlık yapayım bari