diyetisyenim şu diyetkolik sitesi :)) ama msj atarım ona ilk hafta çok güzeldi fındık vardı bende gittim depolar gibi baya aldım bu hafta değiştirdi reçeller koydu kahvaltıya neyse nasılsa haftaya değiştirir listeyi onda da yoksa yazarım :)
ayyy bak havuç salatasına çok iyi gider denemeliyimmmmmm
yok canım ya her gün tartılmıyorum bi cuma sabahları kahvaltı sonrası bide haftaiçi herhangi bi gün noolmuş acaba diye merak ederek :) ayy yaa 55 olsak ne harika olur ama :) sonra yağlar gittikten sonra spora kuvvet kas da yaptıkmı üstüne daha ne :) evlennce insan hakkatende alıyo kilo iyiki erken farketmişiz yoksa bayaa bi yolu vardı..58 e insek o bonusu yavaş yavaş versekte sıkıntı olmaz keyifle diyet yaparız işte bi stres sıkıntı olmadan
benim küçük sıpa 2.5 yaşında benle çatır çatır kavga ediyor pepenin bütün şarkılarını ezbere biliyor çenesi düşük hiç susmuyo ama çişini söylemiyo kafayı yiyecem 2 gündür
iyimi ya site dün üye oldum ama devamini getirmek icin ödemek gerekiyormus hadi be dedim kapattim ben kendime yaparim liste :112:
mutlu bana kizcak ama bide içine misir at o havuc salatasinin süper oluyor
insallah sehercim yaa bi düssek 58'e gerisi yavas gitsede olur
sporu simdi paralel yapki cok sarkmadan gitsin giden kilolar
ben her sabah tartiliyorum ya hic iyi degil aslinda ama cok merak ediyorum napim
masallah baya akilli gibi bence cisinide bilerek söylemiyordur rahat geliyordur koyvermek
bencede rahata alıştı. bence de kötü bir alışkanlık her sabah tartılmak malesef bende her sabah tartılıyorum hatta gün içindede tartılıyorum bırakmam lazım bu alışkanlığımı
MISIR YOK
Çiğdem hanımm çiğdemmm hanımmmmm
gün içinde hiç iyi degil tartilmakyiyip içtigimiz için moralimiz baya bi bozulabilir sabah aç karnina tartilmak en güzeli
tamam Mutlu hanim yokkk
ben sana kiziyor muyum hiç spor yaptin diye
Bu arada bugün benimde 47 dakikalik sporum var yürüyüs yaptim geldim :122::122::122:
selamlar kızlarrr
Dünki menümü yazayım ilk sonra anlatcaklarım var
sabah
1kaşarlı poğaça
1fincan yeşil çay
öğlen
3 minik köfte 2patates ama bunlar 1 kaşıga sıgıcak kadar
1 tane zeytinyaglı minik dolma
yogurtlu semiz
yogurtlu biber
akşam
bol salata
1tane ton balıgı
1dilim ekmek
3 çay kaşığı nutella
3dilim karpuz
1bardak ıce tea
2,5lt su,2bardak yeşil çay,1saat spor
evet arkadaşlar ben gene agzımı tutamadım nutellayı yedim buarada öğle yemeklerim çok gözükmesin çünkü burda yediğimiz yer bi küçük tabaga 4 çeşit yemek alınıyor öle yer kaşık kaşık alıyoruz yani hepsi küçük porsiyonlar oluyor neyse onuda geçtim uzun zamandır ilk defa yürüyüş yaptım hareketler yaptım hemde aralıksız 1 saat yürüyüşe gitmeden önce yemek yedim saat 7bçk gibi 64.1 çıktım yürüyüşten döndüm 65.1 çıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 739699
şimdi kızçeler kararsız nesli bu sefer farklı bi renkle karşınızda,şimdi deyin bakalım bu nasıl,aslında tam olarak benim istediğim böle bişi gibi:26::26:
evet diyetisyen menüleri çok güzeldi sende iyi yaptın birde onunla iyi verdin... filmi koparma olmayacak mı gitgellerimiz olacak ama yeni kuralları neden getirdiler sence burası yarışma yarışın daha hızlı verin diye ben bile kendimi hafif kovulur hissettim :) bizde dediklerini yapalım güzelim burda bir güzel zayıflayalım sonrasında hep beraber 2014 anneleri grubu yapalım sonrada buraya geri döneriz :)))
benim küçük sıpa 2.5 yaşında benle çatır çatır kavga ediyor pepenin bütün şarkılarını ezbere biliyor çenesi düşük hiç susmuyo ama çişini söylemiyo kafayı yiyecem 2 gündür
47 dakika hee aferim ozaman sanabida mısır yemezsen afederim seni
kızlarr bu hafta nekadar spor yaptınız yazsanızaabi liste güncelleyelim
Şimdilik bu şekilde
[TABLE="width: 500, class: Outer_border, align: Center"]
[TR]
[TH]NO[/TH]
[TH]Kullanıcı adı[/TH]
[TH]Spor dakika sayısı[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]T_N[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]spirochet[/TD]
[TD] - [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]tasan[/TD]
[TD] - [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]garden[/TD]
[TD] - [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]tgdg[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]mlkfth[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]tatlikedi[/TD]
[TD]47[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]mutlu[/TD]
[TD]60 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mervishnaz[/TD]
[TD] izinli [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]crystallife[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
mutlucum sen benim sporlarımı niye yazmıyon47 dakika hee aferim ozaman sanabida mısır yemezsen afederim seni
kızlarr bu hafta nekadar spor yaptınız yazsanızaabi liste güncelleyelim
Şimdilik bu şekilde
[TABLE="width: 500, class: Outer_border, align: Center"]
[TR]
[TH]NO[/TH]
[TH]Kullanıcı adı[/TH]
[TH]Spor dakika sayısı[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]T_N[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]spirochet[/TD]
[TD] - [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]tasan[/TD]
[TD] - [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]garden[/TD]
[TD] - [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]tgdg[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]mlkfth[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]tatlikedi[/TD]
[TD]47[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]mutlu[/TD]
[TD]60 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mervishnaz[/TD]
[TD] izinli [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]crystallife[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
msj 4
en zor dönemdesiniz , biraz sabırlı olmak gerekiyor ..öyle böyle öğrenir tatlı minik ..en güzel , sevilme dönemleri , hep konuşup sürekli soru soruyorlar değil mi ...bizimkiler delikanlı oldu , arkadaşların çocuklarını seviyoruz biz de ..
msj 1
mutlu spordan sonra tartılma , çünkü daha fazla gelirsin , biz geçen yıl spor salonuna giderken hoca tartmıyordu ..önce tartı sonra spor ...hem sadece cuma sabah tartılacaktık , gün içinde tartılınca benim motivasyonum sıfırlanıyor ..
msj 3
E dacım çok haklısın 2 kez farklı diyetisyenlere gittim , ikisi de hemen hemen aynı menüyü verdi , ama maymun iştahlı ve iradesiz ben bir türlü deneyip zayıflayamadım ..hem de sağlıklı ve aç kalmıyorsun ..benimle birlikte giden arkadaşım 2 ayda 7 kilo verdi ..7 kilo versem daha ne isterim ..şu an inan gelgitlerdeyim ..kendimi mutsuz hissediyorum ve birtürlü toparlanamıyorum , 200-300 gr vermek de beni çok etkilemiyor , şöyle haftada 1 kilo ne güzel olurdu ..
mutlucum sen benim sporlarımı niye yazmıyon240 dakika toplam hafta başından bu yana.bende tablo yaptım ama buraya yükleyemedim tablo şeklinde çıkmıyo normal yazı olarak çıkyo sen nasıl oluşturdun tabloyu
haklısın en zor dönemi.bu arada ortak yine bu hafta 1. olucaz inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?