- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
diyetisyenim şu diyetkolik sitesi :)) ama msj atarım ona ilk hafta çok güzeldi fındık vardı bende gittim depolar gibi baya aldım bu hafta değiştirdi reçeller koydu kahvaltıya neyse nasılsa haftaya değiştirir listeyi onda da yoksa yazarım :)
ayyy bak havuç salatasına çok iyi gider denemeliyimmmmmm
iyimi ya site dün üye oldum ama devamini getirmek icin ödemek gerekiyormus hadi be dedim kapattim ben kendime yaparim liste :112:
mutlu bana kizcak ama bide içine misir at o havuc salatasinin süper oluyor
yok canım ya her gün tartılmıyorum bi cuma sabahları kahvaltı sonrası bide haftaiçi herhangi bi gün noolmuş acaba diye merak ederek :) ayy yaa 55 olsak ne harika olur ama :) sonra yağlar gittikten sonra spora kuvvet kas da yaptıkmı üstüne daha ne :) evlennce insan hakkatende alıyo kilo iyiki erken farketmişiz yoksa bayaa bi yolu vardı.. 58 e insek o bonusu yavaş yavaş versekte sıkıntı olmaz keyifle diyet yaparız işte bi stres sıkıntı olmadan
insallah sehercim yaa bi düssek 58'e gerisi yavas gitsede olur
sporu simdi paralel yapki cok sarkmadan gitsin giden kilolar
ben her sabah tartiliyorum ya hic iyi degil aslinda ama cok merak ediyorum napim
benim küçük sıpa 2.5 yaşında benle çatır çatır kavga ediyor pepenin bütün şarkılarını ezbere biliyor çenesi düşük hiç susmuyo ama çişini söylemiyo kafayı yiyecem 2 gündür
masallah baya akilli gibi bence cisinide bilerek söylemiyordur rahat geliyordur koyvermek