- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
sehercim kahvaltın gayet sağlam olmuş,üstelik hem ekmek hem yumurta seni oldukça tok tutmuşturacıkmaman bu yüzden olabilir
gelelim akşama sen zaten yanlışı söylemişsin,akşam karbonhidrat almamaya özen göstermeliyiz ki vücut yakmada zorlanmasın, çorbada bi nevi karbonhidrat grubuna giriyo,o yüzden ikisi bi arada cıss onun yerine sebze yemeği daha iyi bi altarnatif canım
aaa öyle düşünme canım,ben haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum,iş çıkışı gittiğim içinde akşam yemeğini es geçiyorum,spordan geldikten sonrada hafif bişeyler atıştırmaya çalışıyorum,ayran gibiyoksa karnım fena aç oluyo,gözümün önünde neler uçuşuyo ama sporda sarfettiğim o kadar emeği heba etmemek için tutuyorum kendimi
canım kilo bildirimi cuma öğlen bire kadar yapman lazım ama nesli mesajını görünce seni niye listeye almadığını söyler 2 hafta deneme süren bittimi
kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnn.
Grubumuzda ANNE olanların ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM,hep MUTLU olun evlatlarınızla beraber.
Gelelim Düne pek aktif olamadım,malum evimi için alışverişe çıkmıştık nişanlmla işlerimi hallettim.günümü de mutlu mesut kapatabildim
dün yediklerimi paylaşım sizlerle.
11/05/2012
SABAH : 2 GALETA
1 BARDAK LATTE
ÖĞLEN : 1 GALETA
AKŞAM : 1 KEPÇE YAYLA ÇORBASI
1 YT TAVUK SOTE (ÇOK AZ YAĞ İLE)
1 KASE YOĞURT
( Dün çok sevdiğimiz bitanecik dostumuz benim ve nişanlımın annesine yaş pasta almış getirmiş,anneler günü dolayısı ile çokta iyi bir yerden almış ama yemedimmmiçim gidiyooo amaaa yaaaaa ,şuan dolapta inanın gidip gelip bakıyorum pastaya )
Bugünkü kahvaltım da anneler günü dolayısı ile kayınvalidem ve annemi kahvaltıya götürücem birazdan.umarım anlımın akı ile çıkarım bu işten.ÖĞLEDEN SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE
Merhaba Arkadaşlar...
Ben geçen yıl 5. takımda yarışıyordum . Sonra bıraktım...Fakat kilolarımdan kurtulma konusunda çok başarılı değilim ..sizinle birlikte tekrar bu yarışın içinde olmak istiyorum ...
Yardımcı olursanız sevinirim ...şu an 70 kiloyum ..hedef 58 ...boyum 155 cm ..metabolimam çok yavaş , bir türlü 69 sınırını geçemiyorum ..kafama takınca daha kötü oluyor heralde ..geçen yıl spor salonuna gidiyordum ..çok sıkılaşmıştım ..ramazanda bırakınca daha kötü oldum . göbeğim ve kalçam çok çıktı . şimdi yürürüşle belki halledebilirim ..fakat beni destekleyip kontrol edecek bir gruba ihtiyacım var ....tek başıma başaramıyorum ...akşam yazabilirim ...gündüz okuldayım...cevabınızı bekliyorum ..
Allah yardımcın olsun canım ben inanıyorum başarıcaksın :) 65 uzak değil emin olabilirsin :) hepimiz başarcaz ve çıtır olcassbence o yaş pastayıda evin sınırları içerisinden çıkar birilerine anneler günü sebebiyle götür hediye et :)
Kızlar beni kürtaja aldılar hastanedeyim yatıyorum dua edin parça aldılar
bu arada birazdan anneciğime hediye almaya gidicem,henüz kafamda net bişey yok,bi kaç mağaza dolaşayım,umarım bulurum bişiler
şimdiden öncelikle kendi annemin,sonrada başta gülnihal ablamın,ve takımımızın ,güzel anneleri özlem ve semanın anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum
inş.Rabbim bu mucizevi duyguyu bebek isteyen bizlerede yaşatır
hepinizi çokkk öpüyorum canlarım,az kalorili,kaçamaksız,bol hareketli bi haftasonu geçirelim inş.
pazartesi menü+su+spor paylaşımlarınıda herkesten istiyorum ona göreee:18::18:
yarın tatlıkediyle bi yarışalım demiştik umarım iyi olur ikimiz için de
1. olmamıza hepiniz gibi bende çok sevindimmm
Lütfen artık 1.limizi kimselere kaptırmayalımBuarada neslihancım senide tebrik ediyorum 3. olmuşsun
Elifcim geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur
Geçmiş anneler gününüzde kutlu olsunnn hepicinizinn Rabbim isteyen herkesin hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallahh
Gülnihal ablacım geçen farkettimde sen katılmıomusun kilo bildirimlerine fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?