- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
sehercim kahvaltın gayet sağlam olmuş,üstelik hem ekmek hem yumurta seni oldukça tok tutmuşturacıkmaman bu yüzden olabilir
gelelim akşama sen zaten yanlışı söylemişsin,akşam karbonhidrat almamaya özen göstermeliyiz ki vücut yakmada zorlanmasın,çorbada bi nevi karbonhidrat grubuna giriyo,o yüzden ikisi bi arada cıssonun yerine sebze yemeği daha iyi bi altarnatif canım
aaa öyle düşünme canım,ben haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum,iş çıkışı gittiğim içinde akşam yemeğini es geçiyorum,spordan geldikten sonrada hafif bişeyler atıştırmaya çalışıyorum,ayran gibiyoksa karnım fena aç oluyo,gözümün önünde neler uçuşuyo ama sporda sarfettiğim o kadar emeği heba etmemek için tutuyorum kendimi
evett neslihancım dün akşam pilavı yedikten sonra bin pişman oldm ama kayınvalidemlerdeydik yakın olunca bazen onlara davetli oluyoruz yemişde bulundum.. bide diyette oldugumu bile bile ye ye die ısrar edilmesine deli oluyorum en azından ısrarı kırdım ama vicdan azabımı kıramadım ole işte bugün daha sağlıklı besleniyorum inşallah sonuclar çok iyi olur :) tebrik ediyorum seni doğrusu o kadar enerji sarfından sonra dayanabiliyosun :)