- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
Merhaba Arkadaşlar...
Ben geçen yıl 5. takımda yarışıyordum . Sonra bıraktım...Fakat kilolarımdan kurtulma konusunda çok başarılı değilim ..sizinle birlikte tekrar bu yarışın içinde olmak istiyorum ...
Yardımcı olursanız sevinirim ...şu an 70 kiloyum ..hedef 58 ...boyum 155 cm ..metabolimam çok yavaş , bir türlü 69 sınırını geçemiyorum ..kafama takınca daha kötü oluyor heralde ..geçen yıl spor salonuna gidiyordum ..çok sıkılaşmıştım ..ramazanda bırakınca daha kötü oldum . göbeğim ve kalçam çok çıktı . şimdi yürürüşle belki halledebilirim ..fakat beni destekleyip kontrol edecek bir gruba ihtiyacım var ....tek başıma başaramıyorum ...akşam yazabilirim ...gündüz okuldayım...cevabınızı bekliyorum ..
öncelikle hoşgeldin canım,daha önce yarıştım demişsin,en son ne zaman ayrıldın takımdan bu önemli,birde bizim için öncelik paylaşım,gün içinde aktif olman lazım,ama sen akşam yazabilirim demişsin,maalesef bizim takım akşamları çok sessiz olur,yinede bu açığı kapatırım dersen 2 haftalık deneme süremiz var,ve cuma öğlen 1 e kadar kilo bildirimi
Günaydınlar kızlar hayırlı haftalar hepimizee
Yorgunum ya gene anlamadım bu haftasonu nasıl geçti
o kadar konuştum konuştum ama haftasonu hiç dikkat etmedim desem yeridir
cmt
sabah (9.00)
2dilim kızarmış ekmek
bol yeşillik domates biber ama zeytinyağlı
1-2 tane zeytin
1dilim light peynir
1yumurta
çay
ara (12.00)
yarım kurabiye (tadımlık)
akşamüstü (16.00)
yarımekmek köfte
1ayran
akşam (20.00)
meyve
yarım saat yürüyüş, 1lt su
pzr
sabah sınavım vardı kahvaltı edemedim apar topar çıktım maalesef
öğlen (13.00-14.00)
2-3dilim ekmek
bol domates salatalık
peynir
yumurta
akşam (19.00)
1 dilim pizza (ama marketlerde satılan küçük pizzaların 1 dilimi)
çay
meyve
yarım saat yürüyüş,1lt su
günaydın mutlum ahh bu haftasonları yokmu,bende dikkat edeyim diye o kadar kasıyorum kendimi ama ucu bi yerden sonra kopuyo,sonra 1 hafta onu toparlamaya uğraşıyorum
günaydınlaarrr...
geçmiş olsun elifcim..sonraki sayfalarda okudum iyiyim demişsin çok şükür..
teşekkür ederim bidenemseneye ben de senin anneler gününü kutlarım belki
günaydın ablacımminş.canım benim hayırlısı olsun
kızlar 1. olmuşsunuz..tebrikler...bu takımdaki azmi seviyorum yaa
nihayet ablaa
1. olmamıza hepiniz gibi bende çok sevindimmm
Lütfen artık 1.limizi kimselere kaptırmayalım Buarada neslihancım senide tebrik ediyorum 3. olmuşsun
Elifcim geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur
Geçmiş anneler gününüzde kutlu olsunnn hepicinizinn Rabbim isteyen herkesin hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallahh
Gülnihal ablacım geçen farkettimde sen katılmıomusun kilo bildirimlerine fln
teşekkür ederim tatlımmbu haftada sıkı tutucaz mutlum,1.olmanın tadı herşeye değiyo valla