Ben bu öğlen yedim gene bide marifetmiş gibi söylüyorum galiba grup olarak biraz daha sıkmalıyız kendimizi gazla falan olmıcak bence yeni cezalar getirelim spor yapamayanlar için mesela günde 100 tane yada 500 tane mekik cezası olsun nebilim biraz beyin fırtınası mı yapsak bununla ilgili bildiğiniz kilo veremioruz kızlar hatta sadece veremesek alıyoruz bide üstüne
Umarım kimse beni yanlış anlamaz
kızlarrr kımseler yok feci yogunluk var açtım kkyı bitürlü bakıp yazamadım bişeyler
ya ınanılmaz bır daraltı ve başagrısı var şuanda bunyemdeee
bide bu ara işten daha cok kafama taktıgım sey kpss
dün akşam genel yetenek tesıne bı bakim dedım nelerı hatırlıyorum 60 soru
53 tane yaptım 42 dogru 11 yalnış
yanı ehhh dedım çok uzun zaman oldu soru cözmeyelı benım 55 nete falan cıkmam lazım yetenekte
genel kulturdede 45-50 arası yaparsam olur bu iş
şuan resmen 2013-2014 sezonuna koltuguma 3 karpuz aldım gidiyorum hadı bakalım hayırlısı
teker teker olmaz bneım hiçbirişim zaten:)
bizde kpssye girmiş olup memur olan varmı??
gülnihal abla olabılrmı acaba?
kızlarrr kımseler yok feci yogunluk var açtım kkyı bitürlü bakıp yazamadım bişeyler
yanı ehhh dedım çok uzun zaman oldu soru cözmeyelı benım 55 nete falan cıkmam lazım yetenekte
şuan resmen 2013-2014 sezonuna koltuguma 3 karpuz aldım gidiyorum hadı bakalım hayırlısı
Günaydınnn hanımlar hayırlı cumalar hepinizee
Size kötü bi haberi var çok pis kilo almışım ya nasıl oldu anlamadım :44: Tuvalet sorunumda var buarada 2 gündür ama geçen haftaya oranla bukadar etkilemez heralde geçen hafta 63.6dım bu hafta 65.1
aslında çokta yememeye çalışıorum akşamları bile kestim ama çrş günü kaçırdım yok yok bu hafta komple kaçırdım heralde bu hafta ilk defa dün akşam yemek yedim oda dün çok acıkmıştım 7gibi 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim bol yogurt yedim yanında başkada bişiy yemedim neden böyle oldu bilmiorum :26:
dün yediklerimi yazıyım dün hiç ara yapamadım gene :44:
sabah
1 küçük kutu süt
1dilim peynir
öğlen
3kaşık barbunya
1tane zeytinyalı biber dolması
biraz yogurtlu kabak
akşam
4-5kaşık bulgur pilavı
1kase yogurt
1dilim ekmek
meyve,2lt su,1fincan yeşil çay
Buarada hanımlar tatlı kedi haftaya izinli oldugu için önümüzdeki hafta çöpleri bana devretti ben toplıcam
Haftasonu kk giremeyebilirim gerçi pazar belki girerim ama cmt büyük ihtimal giremem haftasonundaki çöpünüzü pzt kapınızın önüne koyarsanız sizi rahatsız etmeden alır giderim ama yok koymazsanız ben almasını bilirim
Haftaiçi çalışma saatlerim sabah 11 akşam 3hep böyle çalışma saatim olsun istemiştim neyse tamam abartmayım haftaiçi istediniz saatte koyun çöpünüzü anacım ben alırım
Mutludan sevgilerle
Ben bu öğlen yedim gene bide marifetmiş gibi söylüyorum galiba grup olarak biraz daha sıkmalıyız kendimizi gazla falan olmıcak bence yeni cezalar getirelim spor yapamayanlar için mesela günde 100 tane yada 500 tane mekik cezası olsun nebilim biraz beyin fırtınası mı yapsak bununla ilgili bildiğiniz kilo veremioruz kızlar hatta sadece veremesek alıyoruz bide üstüne
Umarım kimse beni yanlış anlamaz
günaydın kızlar...
çok verimli bir hafta sonuydu pazar gün boyu temizlik ve ütüyle geçti ayrıca hiç abartmadım.
dün ne yedimmm
sabah: güzel bir kahvaltı bol domates yeşillik peynir ve yumurta
ara: yeşil erik
öğle: 1 adet biber dolma 1 dilim ekmek
ara: çikolatalı türk kahvesi yoğurt light dondurma
akşam: 1 adet biber dolma turşu 2 dilim ekmek
ara: marul :)
suyu az içtimbirde yoğurda başladım gülnihal ablanın yoğurdu :) ilk baharatları koydum karıştırdım kokudan bayılacağım sandım berbat kokuyordu içlerinden sadece tarçın güzel ama yoğurtla karıştırınca fena olmadı. dün akşam yemeğiyle başladım hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?