- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
Ben bu öğlen yedim gene bide marifetmiş gibi söylüyorum galiba grup olarak biraz daha sıkmalıyız kendimizi gazla falan olmıcak bence yeni cezalar getirelim spor yapamayanlar için mesela günde 100 tane yada 500 tane mekik cezası olsun nebilim biraz beyin fırtınası mı yapsak bununla ilgili bildiğiniz kilo veremioruz kızlar hatta sadece veremesek alıyoruz bide üstüne
Umarım kimse beni yanlış anlamaz
ben ümitliyim vericez canim yapabiliriz pekala
kimse kimseyi kinamiyor sadece zor bi haftaydi esra anacigina gitti, bu hafta carsambada tatildi herkese, kaciran kacirana...
kitliktan cikmis gibi oluyoruz tatillerde halbuki az yemeyi saglikli beslenmeyi yasam biçimi haline getirmemiz lazim... bunlari bilipte uygulamamak çok koyuyor bana ama yinede elden birakmiyoruz tam gaz haftaya devam ediyoruz...
haftaya kaçirmicam ve bol hareketle en azindan kilomu korumaliyim :26:
yeni hedefim mayis sonu 63 diyorum... 63.9 bile olsa raziyim tekki 63 olsun :26:
simdiiii bugün ne yedim...
sabah: 1 tas kellogs
ara: 1 parça ekmek
öglen: bitmeyen mücverimden bir dilim daha napim az az yiyorum içinde un var diye yaninda bol yesil salata ve 2 meyveli yogurt
ara: 1 elmam var yermiyim bilmem
aksam: arkadaslarla restorana gidicez hafif yemeye calisicam
veee 45 dakika sporum mutlu için gelsin
**
semacim bu arada haklisin öglene kadar beklemeliydim sporlar için bgn hizli davrandim isim var belki bi daha girmem diye