günaydın hepinize
dün tatildi ama ben iştekinden daha çok yoruldum,öğlen doktora gittik,çok şükür patoloji sonucum temiz çıktı,ama polipin devamı varmış ve cumartesi günü anestezi ile alınacak:18::18:
ayrıca dr.rahim içine falan baktı gayet temiz,üstelik embriyonun yerleşebileceği genişlikte dedi,yumurtalıklardada problem yok,yanlız miyomlar ameliyatlık:26::26:
dr.aşama aşama gidicez dedi,önce polip alınacak,sonra rahim filmi çekilecek,sonra aşılama,sonra tüp bebek,hiçbirinde gebelik olmazsa,en son miyom ameliyatı olucam:26::26:
biraz tırsmıyo değilim,bayıltılacak olmak ürkütüyo beni,hatta ya bayılamazsam,ya ayılamazsam gibi saçmalıklar yapıyorumgecede doğru dürüst uyuyamadım
2 gündür doğru dürüst diyetede adapte olamadım,sadece sporumu aksatmıyorum,dün akşam 80 dakika sporum var(çiğdemcim)
spordan sonrada kışlık yazlık ayırdım,bütün yazlıkları yıkadım,akşama bi ton ütüm var
bende durumlar böyle,yarın için çok ümitli değilim,inş.sizde durumlar iyidir
günaydın hepinize
dün tatildi ama ben iştekinden daha çok yoruldum,öğlen doktora gittik,çok şükür patoloji sonucum temiz çıktı,ama polipin devamı varmış ve cumartesi günü anestezi ile alınacak:18::18:
ayrıca dr.rahim içine falan baktı gayet temiz,üstelik embriyonun yerleşebileceği genişlikte dedi,yumurtalıklardada problem yok,yanlız miyomlar ameliyatlık:26::26:
dr.aşama aşama gidicez dedi,önce polip alınacak,sonra rahim filmi çekilecek,sonra aşılama,sonra tüp bebek,hiçbirinde gebelik olmazsa,en son miyom ameliyatı olucam:26::26:
biraz tırsmıyo değilim,bayıltılacak olmak ürkütüyo beni,hatta ya bayılamazsam,ya ayılamazsam gibi saçmalıklar yapıyorumgecede doğru dürüst uyuyamadım
2 gündür doğru dürüst diyetede adapte olamadım,sadece sporumu aksatmıyorum,dün akşam 80 dakika sporum var(çiğdemcim)
spordan sonrada kışlık yazlık ayırdım,bütün yazlıkları yıkadım,akşama bi ton ütüm var
bende durumlar böyle,yarın için çok ümitli değilim,inş.sizde durumlar iyidir
günaydınlar fıstıklarrr
hemşerim önce yeme düzenini oturt yine olmazsa spora başlarsın.çünkü öğrenciyken spor falan zor işler.şimdi senin menüleri didikleyecem kusura bakma
kahvaltına domates,salatalık,biber,maydanoz ekle hemşerim.öğleyin ana yemek yememişsin tabi aç kalırsın.akşam da aynı şekilde yemek yok aslında.açlık zor canım ya..böyle diyet yapamazsın elbet.bir de kim ne ikram ederse getirin de.kırma.ama yanına salata iste,bir de yoğurt.onların ikramından kaşığın ucuyla ye.sonra salata ve yoğurdu bitir.ayy şiştim,çok güzel olmuş,elinize sağlık de kalk
yine aynı hatalar var hemşom.kahvaltı ve ana yemekler yok neredeyse.makarnayı eminim vücudun açlıktan istemiştir.ne de olsa karbonhidrat önemli..inşallah daha güzel menüler ve inen kiloları konuşuruz..kızmadın değil mi fıstık
8.30
1 bardak sütle k flakes
1 avuç fındık
13.30
2 kepçe mercimek çorbası yarım dilim ekmek
2 kaşık salata
ara 16.30
1 bardak soda
5 tane biskrem
19.30
1 dilim börek
1 kaşık yoğrt
1 saat yürüdüm bugün
Kuzum bunlar hep karbunhidrat agırlıklı olmuş, sen hiç meyve yemiyormusun kız
Günaydınnn hanımlar hayırlı cumalar hepinizee
Size kötü bi haberi var çok pis kilo almışım ya nasıl oldu anlamadım :44: Tuvalet sorunumda var buarada 2 gündür ama geçen haftaya oranla bukadar etkilemez heralde geçen hafta 63.6dım bu hafta 65.1
aslında çokta yememeye çalışıorum akşamları bile kestim ama çrş günü kaçırdım yok yok bu hafta komple kaçırdım heralde bu hafta ilk defa dün akşam yemek yedim oda dün çok acıkmıştım 7gibi 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim bol yogurt yedim yanında başkada bişiy yemedim neden böyle oldu bilmiorum :26:
dün yediklerimi yazıyım dün hiç ara yapamadım gene :44:
sabah
1 küçük kutu süt
1dilim peynir
öğlen
3kaşık barbunya
1tane zeytinyalı biber dolması
biraz yogurtlu kabak
akşam
4-5kaşık bulgur pilavı
1kase yogurt
1dilim ekmek
meyve,2lt su,1fincan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?