ben hiç bildirmesem olmazmı :18:
ben spor yapamıyorum neslişim..kalça çıkığım var.onca kiloyu oturduğum yerden vermiştim.
ama şu yoğurt bana biraz kilo verdirebilirse moral olur tekrar başlarım inşallah..
Selam kızlar,
Ben maalesef bgn 500gr artıdayım. 64.9 kilom.
dün yediklerimi sayıyım
sabh
1dilim ekmek
1dilim peynr
1tane salatalık
ara
1tane salatalık
öğlen
2kaşık barbunya
2kaşık taze fasülye
ara
3tane yeni dünya
akşam
2dilim börek
2kaşık reçel
1dilim peynir
çay
ara
biraz çilek
2dilim ananas
öğleden sonra izinliyim haftasonuda giremeyebilirim biraz yogun olcam gibi pazar belki girerim yada pzt öpüyorum hepinizi iyi haftasonları
hımm anladım ablacım,şu kürüde ben hiç yapmadım desem inanırmısın acabatabiside yaptım ama 2-3 günmü ne,dolayısıyla faydalımı değilmi bilmiyorum,ama facedede yapanları iyi sonuç aldıklarını okudum,inş.sana faydası olur,daha doğrusu tekrar azimlenmeni sağlar
senide belliki akşamki börek yakmış mutlucum,bide baklagil şişlik yapmış olabilir,neyse haftaya telafi edersin canım
Günaydin kizlarhayirli cumalar!
ben yine güzel bi sonuç aldim çok sükür... dünkü olsa yeter diyordum 100 gram daha eksilmis veeee 64.9'dum bu sabah !
Giden 700 gram oldu(neslim seninle haftalik olarak ayni objektiflerimiz var ayni gramlari veriyoruz )
böyle devam etsin hirsimiz eksilmesin kizlar
evet canim ekledim bütün sporlari...
esinide takma kafana o öyle dedikce senin veresin gelmez sen kendin için vermelisin bu kadar basit
o ne derse desin hiiiiç alinma...
--
sporda son durum:
NO Kullanıcı adı Spor dakika sayısı 1 T_N 335 2 spirochet - 3 fitsema 60 4 garden 185 5 fefilifa 60 6 tatlikedi 215 7 mimu88 - 8 mutedeyyin 90 9 tasan - 10 mutlu 80 10 eefza 220
Dünkü yaptiginiz sporlarida verin hanimlar bi zahmet, ekleyim ki bugün birinci seçilcek
Var mi Neslihan'a rakip
elbette yapmışsındır..diyetin profesörüsün sen
slm canlarım hayırlı cumalar olsun .... affedın unutmuşum ış guc ev işlerıyle ugrasırken kilo bildirmeyı :18: neslım 76.3 canım kilom .... bu arada menu lıstesını yapıcak hıç vaktım olmadı hafta sonu yapıcam canlarım öptum guzel bır hafta diliyorum
üzgünüm ama tek kilo alan benim sanırım..
79.8
arkadasalar cok uzulerek soyluyorum kilom 76.300
valla iyice çökmüş durumdayim hic spor ve diyet yapasim yok
bu reglimin gecikmesi beni cok uzuyor hamişde degilim testte yaptim ne olacak sonum bilmiyorum ayin 3 de olacaktim bugun ayin 19 u
takima ayak bagi oluyorsam beni 2 hafta izinli gosterin ben yine size katilayim yazayim ama kilomu bildirmeyelim olmaz mi neslim?
ne diyorsun :44:
ben de verdim listeye alınacak kadar çok değil tamam ama listede adımı görmek isteim:2:
***1.TAKIM 305.ETAP***
T_N ( 75,6 / 74,9 / 0,7 / 0,93% )
fitsema ( 76,7 / 76,3 / 0,4 / 0,52% )
garden ( 84,7 / 83,2 / 1,5 / 1,77% )
fefilifa ( 74 / 76,3 / -1,15 / -1,55% ) geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü
tatlıkedi ( 65,6 / 64,9 / 0,7 / 1,07% )
mutedeyyin ( 79,2 / 79,8 / -0,6 / -0,76% )
tasan ( 73 / ) kilo bildirmedi .
mutluluknerdesinbenibul ( 64,4 / 64,9 / -0,5 / -0,78% )
1.TAKIM ORTALAMASI :0,15 %
listemizin son hali kızlar
efzacım listede olmak için çok kg vermen gerekmiyo canım,başta katıldığınızda kuralları söylemiştim,2 haftalık deneme süremiz var,merve ve seni paylaşıma devam ederseniz haftaya listeye alıcam
günaydın hatunlar..hayırlı cumalar herkese..ben de bu sabah tartıldım..tık yok maalesef....bugün iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem..akşama şu yoğurtlu karışıma başlayayım inşallah..aslında diyet konusunda hiç azimli değilim.sorun bu biliyorum.mesela akşam o leblebilerle kalmadım.yemekte menemen vardı..ekmek falan yedim yani..böyle olmaz biliyorum.kalori sepetine günlük yediklerimi yazma konusu da artık sıktı..fittingoya üye oldum.değişiklik belki iyi gelir diye ama o sitede de sürekli yemek kalorisi eklemek lazım.adamlar site için bize güvenmişler sanki..
beni gaza getirecek bişey kalmadı.etrafımdakiler senin kilon iyi dedikçe salıverdim kendimi.inşallah şu yoğurtlu karışımla birz veririm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?