oyle canim benim hayatin kanunu iste :26:ben burdayımmmm kaçmadım bir yerlere :)
tşk ederim güzelim iyi dileklerin için buda geçecek bizde yaşlanacağız
bende yatmadan 2 saat önce yemek istiyorum ama yemeklede arada 2 saat bırakmak istiyorum bu kargaşaya girince ben genelde 1 saat sonra uyuyorum daha erken de oluyor hiç yemiyim dersemde kazınıyor midem ben yinede yemiyim daha iyi sanırsam :)
ben sut icemiyorum ama bi parca kasar peyniri atiyorum agzimabu gerçekten iyiymiş ya yatmadan önce bende çok acıkıyorum akşam yemeği erken yiyiyorum özellikle ama buseferde çok acıkıyorum genellikle 7-8 gibi yemek yiyorum 9-10gibi 1 bardak süt içsek bilde yeter aslında o tutar
acaba tarcinli sut mu denesen :26:süt iyi fikir ama sizde gaz yapmıyor mu arkadaşlar
ben süt içince karnım patlayacak gibi oluyor varmı çözüm önerisi olan
ben sutu pek sevmiyorum ama ayranda ayni sekilde sisiriyor bir lokma cavdar ekmegi yada kasar deneyin oda ise yariyor hem insulini de hizli arttirmiyorevet sütün böyle bir eksisi var yatarken hatta insan uyumakta zorlanıyor
off..diyet deyince valla takılmayacak gibi değil.şu an üzerimde geçen yaz aldığım kot etek var.zor giydim(oysa yazın beli bol geliyordu..üff yaaa...sitede bi başlık buldum.zerdeçal,tarçın,bişey daha 2 kaşık yoğurtla yemek öncesi yiyormuşsun.haftada 500 gram diyor yazan hatun..denesem mi acep:26:
özlem ve mutedeyyin (melek) kaç gündür yok,umarım önemli bişi yoktur:26:
cnm meraba öncelikle ben yeni katıldım gruba yani katılma aşamasındayımMenüm:
Sabah:
2 dilim ekmek
Domates salatalık
Az peynir ve çay
Öğle:
1 tabak yeşil fasülye
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Akşam:
1 dilim tost
toplam 60 dk. spor
merhaba merve hosgeldin..
elif ben istanbulda yasiyorum 28 yasindayim 7 yillik evliyim ve bebek istiyorum
memnun oldummmmm
alma da ben bir deneyeyim bakalım etkisi olacak mı ona göre al... bir ara jel aldıydım inceltici jel o yaradıydı bana tabiki diyetle filan yanlız günde 3 kez jelle masaj yapmak zor oluyor diye bıraktım ne kolay şeylere zorlanıyoruz şikayet ediyoruz sabretmiyoruz ah ahhhhhhhhh
bende yapayım abla bir kahve içelim beraber
aaa zerdeçalım var 3. yü bulursan söyle abla yapalım yaa
merhaba merve hosgeldin..
elif ben istanbulda yasiyorum 28 yasindayim 7 yillik evliyim ve bebek istiyorum
memnun oldummmmm
canim afiyet bal seker olsun ne guzel bir menu
ben bu aralar saglikli beslenemiyorum gun boyu yemeyince aksam gec yiyorum
ne yapsam soyle bi detoks falan yapip yine duzenli beslenmeye mi gecsem sen ne dersin?
mesela elma diyeti lahana diyeti gibi 1 haftalik ?
dusunuyorum ama kizlar siz ne dersiniz?
bu gerçekten iyiymiş ya yatmadan önce bende çok acıkıyorum akşam yemeği erken yiyiyorum özellikle ama buseferde çok acıkıyorum genellikle 7-8 gibi yemek yiyorum 9-10gibi 1 bardak süt içsek bilde yeter aslında o tutar
süt iyi fikir ama sizde gaz yapmıyor mu arkadaşlar
ben süt içince karnım patlayacak gibi oluyor varmı çözüm önerisi olan
evet sütün böyle bir eksisi var yatarken hatta insan uyumakta zorlanıyor
şu cihazın ayarlarını yapayım.geliyom...........
günaydın hepinize
maalesef bende çok yoğunum bu ara,cumartesi evimde dua okutulacak,kayınvelidemin 3.ölüm yılı,her sene nisan ayında mevlüt okutuyoruz allah kabul etsin,bugün öğleden sonra izin alıp eve gidicem,annemle temizlik yapıcaz,halıları dünden yıkamaya verdim,bugünde tüller yıkanacak,ev temizlenecek,önceki gün 2 tencere dolma sardıkbide sporada devam ediyorum,işyerindede işler çok yoğun,sürekli bi koşturmaca
yinede halimden çokk memnunum,diyetimi hiç bozmadım,sadece şu kadarını söyleyim haftalık vermem gereken kg yu çoktan verdim bile
dünün raporunuda veryim,işlere koyulayım
sabah
beyaz peynirli,domatesli tost
1 elma
ara
3 ceviz
öğle
1/2 etli pide (191 kalori)
salata,ayran
ara
portakal
akşam
greyfurt
3 litre su,2 bardak yeşil çay,
45 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika aerobik
30 dakika plates
toplamda:105 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?