hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkürler
3 mayıstan sonra ne yapcaz benim hedefim çok yolum uzun beni bırakmayın:26:
neyse 3 mayısa kadar 71 olmak istiyorum bende inşallah
bu arada çocuklu anneler sorum olacak ben şu anda emziriyorum oğlum 6 aylık siz emziriken ne yediniz içtiniz emziriken diyet yaptınız mı
günaydın nesli tablo süper olmuş umarım hedefimize ulaşırız
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
gelmişken menümü yazayım
sabah:1 yumurta peynir zeytin yeşillik(bu ara tere ve dereotu yiyom oysa hiç yemezdim)
ara:yok
öğle;simit 1tane ve ayran(simiti çok seviyorum),
ara;sade kahve 3 tane diyet bisküvi
akşam çorba ve salata
2 litre su ve tabiki yeşil çay 1 saat yürüyüş
çok güzel bir site bende üye oldum kalori sepetinden daha güzel bence
canım bana net kg lazım not almak için,o yüzden bu sabah aç karnına kıyafetsiz tartıl ve o kilonu başlangıç olarak kabul edelim,
tabi birde hedef kilonu istiyorum
75 kg olarak not aldım tatlım,hedef kilonuda belirtirsen sevinirim
canım benim emin olmak için sabah aç karına, kıyafetsiz tartıldım 64.9 geldim, eve geldim biraz önce tekrar tartıldım aynı geldim. ama sen yine 65 olarak not al olurmu tatlım
merhaba arkadaşlar ben de 65 le başlıyorum. bu haftalık hedefim minumum 1 kg ama 2 kg için uğraşıcam inşallah. uzun vadede ise temmuz 1 e kadar 58 olmak istiyorum inşallah sonrası Allahkerim:))
kilo cetveli oluştursam iyi olacak sanırım:)
hadi bakalım gazan mübarek olsun
haftasonu takım biraz ıssız oluyo,pazartesi kalabalıklaşırız,diğer kızlarlada tanışırsın
tamam tatlım inşallah gaza geldim şimdi bak:))
o zaman bugünkü menümle başlayayım ben akşam yazamayabilirim
öncelikle kalkarkalkmaz 2 bardak sıcak su içiyorum
7.30 1 kase sütle k flakes
11.00 ara 1 tane meyveli top kek
14.00 öğlen 1 elma
ara 16.30
1 tane kivi 1 avuç ceviz
akşam yemeğe gideceğiz yemekte ne var bilemiyorm:))
ama muhtemelen
1kase çorba
köfte varsa ondan yerim pilav yemem artık, ekmek yemezsem pilav yiyebilirmiyim ki; değişiklik olursa tekrar yazarım:)
ben bi de hazır bilgisyarın başına oturmuşken biraz kendimi tanıtayım:)
nickten de anlaşılacağı gibi adım merve, 23 yaşındayım. 1.66 boyum; 67 kiloyla başlamıştım şimdi 65 kiloyum. üniversite son sınıfta okuyorum kpssye hazırlanıyorum yoğun bi maratondayım denemez pek çalışmıyorum:) neyse bi da başıma bu kilo derdi çıktı. inşallah burda birbirmize destek olup vereceğiz kiloları:))
sen benden önce davranmşsınmervecim inş.hedefine bizimle birlikte sağlıklı bi şekilde ulaşıcaksın,yaşında küçük olduğu için metebolizman daha iyi çalışıyodur eminim
bu arada nerdesin şehir olarak,bide hangi bölüm okuyosun merak ettim:26:
inşallah tatlım beraber verelim şu kiloları:) çok da küçük olduğu söylenemez 22den sonra 23 demek garip oluyor:) denizliliyim denizlide okuyorum, bölümüm pdr, sen canım
bi de birşey soracağım; ben şu smile ifadeleri kullanamıyorum göremedim nerde:))
hemşehriyiz yanıi onunla gelince tanışalım:)) tatlımm dua edelim sana inşallah, sağlıklı sıhhatli ol, tez zamanda da bebişiniz olsun :) cnm benim ben şimdi hazırlanacağım uzun uzun tekrardan tanışalım, tüm üyelerle de. hadi çok öpüyorum:)
evet kocamın kriterleri arasında sigara içmeyen,etine dolgun hatun varmış,beni bulunca ahanda tam benlik dedi
ona kalsa kg vermemi istemiyo ama ben sağlığım falan deyince akan sular duruyo tabi
canım mikrodalga mısırları var,paket içinde,böyle kese kağıdı gibi,mikrodalgayı 3 dakikaya ayarlıyosun pıt pıt kendi kendine patlıyo,kese kağıdının içi şişip mısırla doluyo,sonrası hımmmm miss
msj saymayı devam ettiriyoruz,senin kolayına nasıl geliyosa öyle yap,ben günün sonunda menü ve sporumu paylaşırken profilime girip yazdığım cevapları sayıp toplu halde bildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?