Günaydınlarr
Hafta içi sabahları kalkamıyorum haftasonu olunca sabahın köründe pörtlüyorum bgn gene 8di kalktığımda
Neyse dün giremedim yazamadım size zaten yazmayada yüzüm yoktu cumartesi diye çok mu abarttım ne insan yazınca daha çok anlıyor ne yediğini, şimdi tek tek yazıyorum dün neler yediğimi yazıyımda utanıyım biraz :2:
Sabah
2dilim ekmek
1yumurta (haşlama)
çay
peynir
zeytin
ara
elma
vişne suyu
akşam
3-4 kaşık tavuk sote
1tabak az yağlı makarna
bol yogurtlu semiz otu
çay
1küçük diet çikolata
soda
8tane cips
4kaşık profetorol
1,5saat kadar yürüyüş yaptım çılgın gibi terledim ne sıcak vardı
bütün hafta bişey yemesem olcakmış utandım valla yazarken ama iştahm çok açık buarada adet problemin varda 2 aydır olamıyorum ilaç kullanıyorum galiba onun etkisi var
inşallah bian önce olurumda rahatlarım
evet kocamın kriterleri arasında sigara içmeyen,etine dolgun hatun varmış,beni bulunca ahanda tam benlik dedi
ona kalsa kg vermemi istemiyo ama ben sağlığım falan deyince akan sular duruyo tabi
canım mikrodalga mısırları var,paket içinde,böyle kese kağıdı gibi,mikrodalgayı 3 dakikaya ayarlıyosun pıt pıt kendi kendine patlıyo,kese kağıdının içi şişip mısırla doluyo,sonrası hımmmm miss
msj saymayı devam ettiriyoruz,senin kolayına nasıl geliyosa öyle yap,ben günün sonunda menü ve sporumu paylaşırken profilime girip yazdığım cevapları sayıp toplu halde bildiriyorum
neslihancım hiç dikkat etmemişimm canım o mikrodalga mısırına aslında çok pratikmiş ama mikrodalgadan çok tırstım ya zararlı falan diyorlar ya bırak içinde bişiyler yapıp yemeği çalışırken bile etrafa zarar veriyormuş duydugum kadarıyla bide saf gibi çeyizime almıştım
çok şüpelerim var bu konuda anlıcağın:44:
Buarada kahvaltımıda saabh erken yaptım ilaç iççeğim için ama herkes uyuyo evde onlarla bida otururum muhtemeln masaya neyse çayla geçiştirirm ozaman ara öğünümü yapmış olurum yada öğlen yemeğimi yemiş olurum güzel fikir ztn kahvaltımı 8de ettim 12de anca kalkarlar
kahvaltıda 1,5diilim ekmek
2bardak çay
1dilim peynir
3tane zeytin
2-3kaşık reçel yedim
öğlene kısmet artık
gelişmelerle gelirimmm öpüldünüzz