Tşk ederimmm
Oleyyy çokkkk mutluyum hatta musmutluyummmm benimde artık bi takımımmm varr kendimi olimpiyatlara katılmış gibi hissediorumm şuannn
neyse tamam abartmıyım en iyisi
öğlen birazcık kaçırıdmda gaza geldim galiba
2 tane kır pidesi yedim peynirli
1 bardakta ayran içtim
ama akşama az yerimm
su içmeyede devam ediyorum spor yok gene bende bgn belki akşam biraz yürürüz :26:
haftasonu girmeye çalışcam ama giremeyedebilirim buarada evdeki bilgm son demlerini yaşıyorda
ben geçen haftasonu kocamn bi kaçamk yapmıştım
bu haftasonu yapmam inş
yapma canim tabikibi havaya girdin mi canin bile istemiyor kacamak
aynen şekerim tadından yenmez,pazartesi eksik kiloyla başladınmı benden mutlusu hatta musmutlusuolmayacak
hımmm 63 olsunda küsüratı önemli değil diyosun
mısırı bende mikrodalgada yapılandan alıyorum,3 dakikada şipsak hazır,ama benim kocam birazdaha kızarmış seviyo bi yarım dakika daha bekletiyorumgenelde cumartesi akşamları survivor eşliğinde pek güzel gidiyo,bende çok severim ama tabi abartmamak lazım
tuz sevmeyen biri olarak tussuz tercihim tabisi
aynen küsürat önemli degil nerdeyse 1 senedir görmem 63'ü
tuz sevmez misinsüpermis valla faydasini cok görürsün ilerde cok tuz kullanmamanin
Evet kötü oldu bu öğlen neyse akşamı geçiştirmeliyim
Buarada maşallah çok idealsin tam evlenmelik hatuntuz yok kola yok sigara yok
bende tuz severim ya hele mısırda hatta pislik yapıp parmaklarımı bile yalarım üstüne
buarada siz nasıl mısır yapıosunuz öle mikrodalgada fln hiç anlamadım :44::44:
bide bitek ben mi sayıyorum bu yazdıklarımı acaba kalktımı o kural:44:
***1.TAKIM 304.ETAP*** etap.5.si
T_N ( 78 / 75,6 / 2,4 / 3,08% )
spirochet ( 85 / ) izinli
fitsema ( 77 / 76,7 / 0,3 / 0,39% )
garden ( 86,1 / 84,7 / 1,4 / 1,63% )
fefilifa ( 74 / ) kilo bildirmedi
ayluhmx ( 77,9 / ) kendi isteği ile ayrıldı
tatlıkedi ( 66,1 / 65,6 / 0,5 / 0,76% )
mimu88 ( 76,6 / ) izinli
mutedeyyin ( 79,5 / 79,2 / 0,3 / 0,38% )
tasan ( 73,5 / 73 / 0,5 / 0,68% )
mutluluknerdesinbenibul ( 65,7 / 64,4 / 1,3 / 1,98% ) yeni üye hedef 57
1.TAKIM ORTALAMASI :0,81 %
Bireysel Dereceler
1)concept (%5,08) 6. Takım
2) lypsa (%5,07) 9. Takım
3) T_N (%3.08) 1. Takım
listeler hazır kızlar,bu hafta yüzdemiz çok iyiydi ama bizden çok daha iyi takımlar var,5.olduk
öncelikle merhaba arkadaşlar. uzun çabalarım sonucunda sesimi duyurdum ve ben de gruba katıldım:) 23 yaşındayım 1.66 boyum. 67 kiloyla başladım geçen cuma. bugün net kilo söyleyemiyrm çünkü ben de anlamadım:s 2 gün önce dayanamadım tartıldım 64.8 geldim. ama bugün sabah 66 geldim. sonra kahvaltı ara öğle yemeği (tabi bunlar çok değil) k flakes,elma, yoğurt, form bisküvi derken bi de böyle tartılayım dedim 65.2 geldim bugün öğlen. şöyle bişey var 1 haftadır hasta olcam olamadım karnım şişti falan; öğlen hasta oldum sonunda onun etkisi varmıdır bilemiyrm... yarın sabah tekrar tartılmayı düşünüyrm. herkese bol kilo vermeler:)
Merhaba arkadaşlar bende bir yerden başlamalı dedim ve kendimi burda buldum28 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 6 ay önce doğum yaptım normal doğum ama göbeğim çok sarktı hem toparlanmak istiyorum hem zayıflamak istiyorum 75 kiloyum emziriyorum katı diyet yapamam ama dikkat etmeye çalışacağım yürüyüşe başladım yanımda olun destekçim olun başarayım inşallah Mayıs Haziran'da akraba düğünleri var oraya zayıf gideyim herkesi şaşırtayım ne güzel olur
öncelikle merhaba arkadaşlar. uzun çabalarım sonucunda sesimi duyurdum ve ben de gruba katıldım:) 23 yaşındayım 1.66 boyum. 67 kiloyla başladım geçen cuma. bugün net kilo söyleyemiyrm çünkü ben de anlamadım:s 2 gün önce dayanamadım tartıldım 64.8 geldim. ama bugün sabah 66 geldim. sonra kahvaltı ara öğle yemeği (tabi bunlar çok değil) k flakes,elma, yoğurt, form bisküvi derken bi de böyle tartılayım dedim 65.2 geldim bugün öğlen. şöyle bişey var 1 haftadır hasta olcam olamadım karnım şişti falan; öğlen hasta oldum sonunda onun etkisi varmıdır bilemiyrm... yarın sabah tekrar tartılmayı düşünüyrm. herkese bol kilo vermeler:)
Merhaba arkadaşlar bende bir yerden başlamalı dedim ve kendimi burda buldum28 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 6 ay önce doğum yaptım normal doğum ama göbeğim çok sarktı hem toparlanmak istiyorum hem zayıflamak istiyorum 75 kiloyum emziriyorum katı diyet yapamam ama dikkat etmeye çalışacağım yürüyüşe başladım yanımda olun destekçim olun başarayım inşallah Mayıs Haziran'da akraba düğünleri var oraya zayıf gideyim herkesi şaşırtayım ne güzel olur
günaydın hepinizebu hafta çalışıyorum ama bi taraftanda diyet açısından seviniyorum
hemen dünün raporunu vereyim
sabah
2 t.buğday ekmekli yağsız tos
2 yeşil biber,1 salatalık
öğle
1 kase yayla çorbası
1 büyük hasanpaşa köfte
salata
ara
3 ad mavi yeşil mısır patlağı
akşam
1 geyfurt
3,5 litre su,2 bardak yeşil çay
toplam kalori:880
spor : 15 dakika eliptik bisiklet,
30 dakika plates
30 dakika aerobik
30 dakika yürüyüş
toplam harcanan kalori:580
günlük msj sayısı :34amma konuşmuşum dün
kızçeler şimdi farkettiyseniz yediklerimin ve harcadıklarımın kalorilerini yazdım,dün akşam nette gezinirken bi site buldum,çok hoşuma gitti,bütün bilgilerini giriyosun,yediklerin,yaptığın sporlar,boy,kg yaş,hedef kg falan neyse ben daha fazla anlatmayım linki aşağıda bi inceleyin isterseniz ben çok sevdim
Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?