gribim,gripsin,grip...gribiz,gripsiniz,gripler
slm kızlar bende kendime takım arıyorum ilgili bölüme yazdım takımları gezerken takımınız bana sıcak geldi 3 küçk çocuğu olan çalışan ama çok azimli olan birine yerinizvarsa habberim olsun
diytteki yeni idolüm eşiniz oldu keşke bende doyduğum an bırakabilsem
benimde pzt iznim bitiyo göreve başlıyacağım inş bende düzene girerim evde daha zor diyeet yapmak
waww süper vermişsin ben enson ilk çocuğuma hamile kalmadan önce 2008de 64 kiloydum ama kararlıyım hayatımda bir ilk yapıp 59.9 da olsa 5 li rakamları görmek istiyorum lisede bile 61 kiloydum
Merhabalarrr.... eski takimim.... ah ahh buranin kaptaniydimm neguzel gunlerdi....
Simdi neslihan ablam almis. Emin ellerde :)))
Nasilsinizzzz hepbera ablaaa neslihan ablaa
Masallah 13 kg gitti haa bravooo. Kalici busefer inaniyorum buna
Nasil gidiyo diyetleriniz...
slm kızlar bende kendime takım arıyorum ilgili bölüme yazdım takımları gezerken takımınız bana sıcak geldi 3 küçk çocuğu olan çalışan ama çok azimli olan birine yerinizvarsa habberim olsun
waww süper vermişsin ben enson ilk çocuğuma hamile kalmadan önce 2008de 64 kiloydum ama kararlıyım hayatımda bir ilk yapıp 59.9 da olsa 5 li rakamları görmek istiyorum lisede bile 61 kiloydum
günaydın hepinize,az kalorili bol hareketli bi hafta olsun hepimiz için
mirayım neden listelerde yokum dedin canım anlamadım:26::26:
Günaydinlar güzel yurdumun güzel insanlari
Güzel bi hafta olsun insallah her yönden
Haftasonu misafirlerim vardi kaçirdim bende ne yalan söyleyim
ama bugün bol su ve yesil çayla önce vücudumdan tuzu atayim, yarinda sporuma gidip diyetime tam gaz devam edeyim
Neslihan sporsuz olmuyor canim, tamam kilo veriyorsun ama paralel olarakta sıkılasıyorsun sporla..
Eger spordan bikmak istemiyorsan haftada iki kereyle basla ama en az 45dakika 1 saat kardiyo yap ter at
Hadi azimli olalim kizlar yaz yaklasiyor geçen her haftada...
Neslihancim bi ara siz gruplar yapmistiniz iki kisilik... O nasil sonuclanmisti ? Iyi bi sonuç almis miydiniz o hafta?
selamumarim istedigin kiloya düsersin sende
ay tatlım pardon karatayla karıştırmışım :) bu hafta bomba gibi geliyorum inş.D:
günaydın kızlar ay ben sizi çok özledim kızımın tahlilleri iyi çıktı akdeniz anemisi değilmiş çok şükür.siz neler yaptınız
günaydın çiğdemcimvalla canım gruplarda fena sonuçlar alınmamıştı,aslında kızlar bi toplansa düşünüyorum yine ama, maalesef takım iyice ıssızlaştı
spor konusundada haklısın,yazılıcam salonda haftada 3 kereymiş,inş.iyi sonuçlar alırım
özlemcim hoşgeldin canımbizde seni özledik,ohh kızının tahlilleride iyi çıkmış,çok sevindim
valla bizde aynı canım,yeni katılan kızçeler var,takım hareketlenecek inş,sen bu hafta girecekmisin canım listeye
ben diyet yapmadım resmen depresyona girdim sıkıntıdan sitresten.ne olduğunu anlamadan kendimi mutfakta yemek yerken buluyordum.yedim yedim tabi aynen kilo aldım burdan ayrılmak yaramıyo bana ama hayatımda yeni bir sayfa açtım bugün diyetime geri döndüm depresyondan çıkmam lazım.resmen beynim duruyordu ne olduğunu anlamadan kendimi yemek yerken buluyordum mutfağa ne zaman gittiğimi hatırlamıyordum neyse kötü günler geride kaldı
toparlanip yine yapalim onu, iyi motive eder diye düsünüyorum
Ohhh 3 kereyse süper canim, kesin alirsin sonucunu
ne kadarligina aldiniz abonmanliginizi
günaydın nesli girmek istiyorum ama artıdayım cumaya kadar sıkı diyet yapacam perşembeye günü tartılayım.eğer artıda değilsem. girerim artıdayken listeye girmek istemiyorum
özlemcim unut gitsin o günleri,maalesef hepimize zaman zaman olan şeyler,şimdi kaldığın yerden başlama zamanı,eğer yapabilirsen kalp vakfı diyetini yap cumaya kadar,artılar hemen gidecektir,ben güzel sonuç almıştım,eğer istersen listeyi paylaşayım tekrar
canım dün eşim konuşmuş,haftada 3 gün aylık 60 tl imiş,fiyatta süper,bugün iş çıkışı gidip kayıt olucam
sen bilirsin canım ama bence erteleme,listede olmak daha çok motive eder seni,zaten kilon haftalara bölüneceği için çok farketmez
kalp vakfı diyeti ve haftada 3 gün sporun 60 tele olduğu yeri çok merak ettim
gunaydin kizlar
gunaydin diyorum zira dun saat 4 te uyudum
sabah aynaya bi baktim yuzum gozum heryerim sis pijamamin pacasinda kurdela var bacagima gomulmus durumda
avcumu sıkamiyorum kizlar hani seyehat edince yere basamazsiniz ya oyle oldum yataktan kalkinca
hemen yarim demet maydanoz roka ve taze sogandan bi salata yaptim yanina limonlu yesil cay tuzu da kesecegim bi kac gun bakalim ne olacak :26:
siz ne dersiniz bi fikriniz var mi?
lodostan midir?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?