Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dondurma mi
1.GÜN
Kahvaltı
Yarım greyfurt
1 dilim tost ekmeği
2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Şekersiz çay / kahve
Öğle
Yarım porsiyon ton balığı
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz kahve/çay/soda
Akşam
2 dilim et
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük elma
1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)
2.GÜN
Kahvaltı
1 yumurta
Yarım muz
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz çay/kahve
Öğle
1 tabak lor peyniri
3 tuzlu kraker
Akşam
2 sosis
1 tabak brokoli veya karnıbahar
Yarım tabak havuç
Yarım muz
Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)
3.GÜN
Kahvaltı
5 tuzlu kraker
1 dilim cheddar peynir
1 küçük elma
Şekersiz kahve/çay
Öğle
1 katı yumurta
1 dilim tost ekmeği
Akşam
1 tabak ton balığı
1 tabak karnıbahar
Yarım kavun
kalp vakfı diyeti üstte canım,hızlı kg vermek için yapılan 3 günlük bi diyet,hızlı gelen kg lar hemen gidiyo,ben sevdim valla,bide her akşam dondurma var daha ne olsun
ee miraycım küçük şehirde olmanın avantajları,çorumdayım ben,o yüzden büyük şehirlere oranla herşey daha ucuz,mesela 3-1 evde oturuyorum kiram 2 senedir 320 tl
spor salonuda bu yüzden çok uygun,pahalı olsa kimse gitmezki
günaydın elifcimlodosun etkisi olabilir,geç uyuduğun içinde olabilir canım,maydonoz,bol su,kivi,yeşil çay ödem için birebirdir,bide tuzu kestinmi şişlikler inecektir
günaydın kızlar ay ben sizi çok özledim kızımın tahlilleri iyi çıktı akdeniz anemisi değilmiş çok şükür.siz neler yaptınız
kızlar hardal metabolizma hızlandırıyor günde 1 kaşık yiyin ve basen eriten makarna tarifi
100gr makarna (kalın makarna tercih edin dedi ve az haşlayın
az zeytinyağ
kekik
1 tane közlenmiş kırmızı biber
1 çorba kaşığı biber salçası
fesleğen
selahattin dönmez verdi tarifi bayılırım makarnaya
dondurma mi
3+1 320 mi
ben 3+1 de oturuyorum 1250 kiram + 120 aidat
günaydin kizlar nasilsiniz ,söyle bi bakinirken 3 günlük kalp vakfi diyetine niyetlendiginizi gördüm de deneyilerimi paylasayim dedim bi arkadasimla beraber yapmistik biz gayet güzel verdiriyor ve o dondurmalar himmmm miss
yooohhhhh yaaaaaaa inanmiyom ben
makrnayi bende cok seviyorum hafta sonu kiymali yaptim
Eki Görüntüle 660557
1.GÜN
Kahvaltı
Yarım greyfurt
1 dilim tost ekmeği
2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Şekersiz çay / kahve
Öğle
Yarım porsiyon ton balığı
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz kahve/çay/soda
Akşam
2 dilim et
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük elma
1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)
2.GÜN
Kahvaltı
1 yumurta
Yarım muz
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz çay/kahve
Öğle
1 tabak lor peyniri
3 tuzlu kraker
Akşam
2 sosis
1 tabak brokoli veya karnıbahar
Yarım tabak havuç
Yarım muz
3.GÜN
Kahvaltı
5 tuzlu kraker
1 dilim cheddar peynir
1 küçük elma
Şekersiz kahve/çay
Öğle
1 katı yumurta
1 dilim tost ekmeği
Akşam
1 tabak ton balığı
1 tabak karnıbahar
Yarım kavun
kalp vakfı diyeti üstte canım,hızlı kg vermek için yapılan 3 günlük bi diyet,hızlı gelen kg lar hemen gidiyo,ben sevdim valla,bide her akşam dondurma var daha ne olsun
ee miraycım küçük şehirde olmanın avantajları,çorumdayım ben,o yüzden büyük şehirlere oranla herşey daha ucuz,mesela 3-1 evde oturuyorum kiram 2 senedir 320 tl
spor salonuda bu yüzden çok uygun,pahalı olsa kimse gitmezki
dondurma mi
3+1 320 mi
ben 3+1 de oturuyorum 1250 kiram + 120 aidat
canım ben bunları yesem kilo alırım çok ciddi :) 320 tl kira hemde 3+1 çorumu seviyorsan sakın kıpırdama derim, çok şanslısın gerçekten.
valla ben almadım üstüne 1800 gr verdim mirayım,ama tabi herkesin bünyesi farklı
canım ben seviyorum çorumu ama eşim sevmiyo,o eskişehirli ve bi an önce oraya gitmek istiyo,bakalım tayin işini hallederse bu sene sonu gidebiliriz:26::26:
seninkide baya çokmuş be elifim:26::26:yani benim maaşım kadar senin kiran var
canım hoşgeldin,nasılsın
bu diyeti bende çok sevdim,bide acaip hafif hissettiriyo bana kendimi,2 haftada bir yapıcam artık
elifim naptın sen yaabenimde en dayanamadığım şeydir,kıymalı makarna üstüne yoğurt ohhh missbazen kıymaya mantarda ekliyorum dahada güzel oluyo,ama en son 1 ay önce falan yedim,73 lü kilolara bi geleyimde kendime ödeül vereyim bari
öncelikle hoşgeldin canım
takımda yer olmasa bile senin gibi azimli,üstelik takıma kendi isteği ile gelmiş birine her zaman yer açarız
bu arada ben takım kaptanı neslihan evliyim,31 yaşındayım,çocuğum yok,kilocukları verip öyle hamiş kalmak istiyorum
birazda seni tanıyalım,şimdiden azmin daim olsun,bol paylaşım bekliyorum