dün sizinle de paylaştım.BMR değeri önemliymiş kızlar..şimdiii...bende boy 157 cm..kilo 68...yaş 41..şu yukarıdaki hesaplamalrı kullanınca günlük kalori değerim 1677 çıkıyor..BMR ise1397..yani bu 1397 nin en az 500 altında almalıyım ki yağdan kilo verebileyim..doğru mu anlamışım......
ama sen hep oturuyormusun ki???
bazal metabolizma hiç bir şey yapmıyorken ki harcadığımız kalori diye biliyordum ben :S dur o yazdığını tekrar okuyayım yanlış mı anlamışım????
sizce 1 porsiyon kadınbudu köftede kaç tane vardır:26:
günaydın hepinizegüzel bi gün olur inş.
ben nihayet tekrar eksiye geçmeye başldım,ohhh keyfim dahada bi yerine geldi,bakalım cumaya sonuç ne çıkacak:26::26:
günaydın hepinizegüzel bi gün olur inş.
ben nihayet tekrar eksiye geçmeye başldım,ohhh keyfim dahada bi yerine geldi,bakalım cumaya sonuç ne çıkacak:26::26:
tam bi bilgim yok ama 3 taneyi geçmez heralde :44:
Günaydin canim
ne güzel, darisi bana sabah hala 66.2'de sürünüyodum
spor yapamadim henuz bu hafta, persembe cuma gidicem insallah
merhaba kizlar nasilsiniz?
sonunda soyle evimde yayilip gecirecegim bir gunum oldu
kahvaltimi biraz gec yaptim
buzdolabimi duzenledim
sanki evcilik oynuyormusum gibi geldi
cok eglenceli saklama kaplari rengarek olunca dolabim cok neseli oldu :131::131:
:124::124:
simdi yesil cayimi aldim sizlerleyim :126::126:
kahvaltim
roka maydanoz
peynir kasar peyniri
siyah ve yesil zeytin
5 badem
2 kayisi
1 dilim ananas
1 dilim cavdar ekmegi ve yesil cay
ogle salata ve kofte dusunuyorum
aksamda pazi kavurmasi yogurt
arkidisler nirdesinüüüzzzzzzz
ya bende sporu duzenli hale getiremiyorum bir spor salonuna yillik yazilacaktim esim dedi ki sen hergun spora gitmezsin
çiğdemcim aslında bende hala çizelgeme göre artıdayım ama pazartesi gününe göre baya bi eksideyimnasıl kilo aldıysam artık
sporamı gidiyosun canım,ne kaa güzel,bende bi türlü spor işini oturtamadım
elifcimm hoşgeldin,insanın kendi evi gibisi yok dimi,bende ennemde kaldım bir haftada,ne kadar orda rahatta olsan kendi evin gibi olmuyo
evine geçince hemen düzeninde eski haline gelmiş,afiyet olsun canım
ben buralardayım ama kızlar maalesef yok
ya bende sporu duzenli hale getiremiyorum bir spor salonuna yillik yazilacaktim esim dedi ki sen hergun spora gitmezsin
evinde kosu bandin var onda duzenli kosmuyorsun
ama yine de sen bilirsin dedi ne yapsam bilmiyorum :26:
evinde kosu bandin var onda duzenli kosmuyorsun
ama yine de sen bilirsin dedi ne yapsam bilmiyorum :26:
bende spor salonu çok istiyorum ama aynen devam konusunda sıkıntı yaşarım kesinevde o kadar spor aleti var koyacak yer bulamadım,balkona koydum bende iyice tozlandılar valla
sadece yürüyüş yapabiliyorum elifim,ama bu aralar hava buzz gibi eve tıkılıp kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?