kızlar merhabalarrrrrrrrrrr :)
cumadan cumaya gireyim dedim ama dayanamıyorum :) gündüzleri ders çalışıyorum en azından geceleri uyumadan gireyim dedim
esra :tebrik ediyorum sıralamadaki başarını canım :) darısı bizim başımıza
neslihancım : bende hafta sonu saldım bir saldımki sorma. çikolata yedim birde.... ama yarından itibaren yani salı günü 15 günlük kampa giriyorum
kendime hedefler koydum bakalım inşallah hırsım böyle devam eder... ben cok yavaş kilo verdim katıldıgımdan beri... amaabur cuburu kesip akşam 6-7 den sonra bir şey yemeyerek verdim. yani hiç zorlanmadım.tatlı istegim dışında....
ama biraz hızlandırmak istiyorum süreci umarım nisan sonuna kadar güzel bir sonuç veririm .mayısta deniz sezonunu acıcam cünkü
tabi sınava calışırken canım cok abur cubur çikolata istiyor ama hafta sonu yaptıgım kaçamak bana 15 gün yeter
edacım :senin yazdıklarını okumak bana cok zevk veriyor ..köşe yazısı gibi yazıyorsun uzun uzun ayrıntılı... bence kitap yazma fikrini hayata geçir
öpüyorum diger arkadaşlarımıda.... iyi geceler diliyorum ... sabah okuyacak olsanızda
gunaydin fistiklarrrrrrr
bugun kepenkleri ben acayim dedim hafta sonu kacamagi yaptik esimle dun gece gelebildik eve keyifler nasil?
gecmise bakip geliyorum
dün televizyonda izledim selahattin dönmez anlattı haftada 1.5 kilo verdren çorba
2 tane enginar
1 tane patates
1 tane soğan
4_5 diş sarımak
az zeytinyağ
1 tatlı kaşığı hardal(bu arada hardal metabolizmayı hızlandırıyormuş)
hepsini kaynatın ve blendırdan geçirin 1 öğün bunu yiyin yanında sadece salata
bide sabahlar aç karnına 1 bardak ılık su 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limon sıkıp için
ve metebolizma hızlandıran çay
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşıği ada çayı
1yemek kaşığı yeşil çay
1 litre su ve yarım limon
ben hiç enginar yemedim ilk defa deniyecem
Günaydin kizlar
sizlere haber veremedim üzgünümcuma ve pazartesi izindeydim is yerinde yoktum o yüzden yazamadim buraya..
Kilom 66.2.. kaçamaklara ragmen orda burda disarda yememe ragmen 200 gram fazlayim geçen haftaya nazaran.. ama tahminen bol su yesil cay ve sporla gider o 200gr bu hafta
ne var ne yok cok bisey kacirdimmi geçmisi okuyamadim
ohh sonunda geldi eminim bak o işten gelen stresin bile dağılacaktır :) stresin dağılacak diye dışarlarda almışsınız be güzelim soluğudışarda kahvaltı helede açık büfe kahvaltı benim en azılı düşmanım şundan bundan az az derken hem ölçü kaçıyor hemde akşama kadar az az şundan bundan yiyorsun alışkanlıkla olsun sen telafi edersin... içelim bol bol sularımızı gitsin kötü yağlargelsin su gibi berrak dümdüz tenler
aynen yaa hatta o gün tartıda değişiklik yok diye seviniyorum ama ertesi gün hoop birden şişmisim,almak 1 gün vermek 1 haftamı alıyo vallabirde bozduğumda dikkat ediyorum da ben ilk gün bozduğumda karnımda aynı düzlük duruyor hani değişim olmuyor ona güvenerek 2. günde bir aşırılık oluyor o gün farkedip hemen toparlarsan iyi 3. 4. güne bırakırsan birde noluyor yahu durumuna geliyorsun :S
az çok tanıdık kendimizi de ah ahhhhhhhhh
Bakalım ben diyeti bozmadıktan sonra çok fark
edicegini sanmıyorum biraz yürüyüş eklemeye
çalışıcam
kızlar merhabalarrrrrrrrrrr :)
cumadan cumaya gireyim dedim ama dayanamıyorum :) gündüzleri ders çalışıyorum en azından geceleri uyumadan gireyim dedim
esra :tebrik ediyorum sıralamadaki başarını canım :) darısı bizim başımıza
neslihancım : bende hafta sonu saldım bir saldımki sorma. çikolata yedim birde.... ama yarından itibaren yani salı günü 15 günlük kampa giriyorum
kendime hedefler koydum bakalım inşallah hırsım böyle devam eder... ben cok yavaş kilo verdim katıldıgımdan beri... amaabur cuburu kesip akşam 6-7 den sonra bir şey yemeyerek verdim. yani hiç zorlanmadım.tatlı istegim dışında....
ama biraz hızlandırmak istiyorum süreci umarım nisan sonuna kadar güzel bir sonuç veririm .mayısta deniz sezonunu acıcam cünkü
tabi sınava calışırken canım cok abur cubur çikolata istiyor ama hafta sonu yaptıgım kaçamak bana 15 gün yeter
edacım :senin yazdıklarını okumak bana cok zevk veriyor ..köşe yazısı gibi yazıyorsun uzun uzun ayrıntılı... bence kitap yazma fikrini hayata geçir
öpüyorum diger arkadaşlarımıda.... iyi geceler diliyorum ... sabah okuyacak olsanızda
gunaydin fistiklarrrrrrr
bugun kepenkleri ben acayim dedim hafta sonu kacamagi yaptik esimle dun gece gelebildik eve keyifler nasil?
gecmise bakip geliyorum
özlemcim günaydın,nasılsın canım,kızın nasıl oldugünaydın kızlar bu aralar pek giremiyorum ama nesli seninde dediğn gibi burdan ayrılmak yaramıyo bize
Günaydin kizlar
sizlere haber veremedim üzgünümcuma ve pazartesi izindeydim is yerinde yoktum o yüzden yazamadim buraya..
Kilom 66.2.. kaçamaklara ragmen orda burda disarda yememe ragmen 200 gram fazlayim geçen haftaya nazaran.. ama tahminen bol su yesil cay ve sporla gider o 200gr bu hafta
ne var ne yok cok bisey kacirdimmi geçmisi okuyamadim
kızlar bu arada melek bayadır yok,umarım önemli bişey yoktur:26::26:
çok fazla geçmiş yok neredesiniz ya geçmişi okuyayım geleyim diyen gidiyoreşim şehir dışında bu akşam evden uzakta iner yürürüm ayakkabılarımı da düze yakın giydim oh ohhhhhh
günaydın çiğdemcimm,bu hafta listeye alıcam seni,cuma bildirim yapmayı unutma olurmu tatlım
200 gr hiç bişey değil canım,hemen uçup gider,eksiye bile geçersin
geldim geldim gecmisi okumaya niyetim yok
ne güzel valla yürüme imkanin varsa yap hiç durmaeve gidince sicak bide dus ohhh mis gibi valla
demeeee o zaman ne yapip edip daha bi dikkat ediyorum bu hafta!
tamam canim cuma Allahtan bi mani olmazsa buralardayim!
ögleden önce yaparim insallah bildirimi...
bugün kumpir yedim kaç kaloriki
1 normal patates bile 80 ken heralde içindekiler falan 500'ü buluraksam hafif geçicek anlasildi
bide temizlik yapicam evde biraz yakarim umarim
yürüme imkanım varda yok servisten erken inip yürüyeceğim. eşim burdayken sinirleniyor akşam nerde yürüyorsun diye ama yok nasılsa yürürüm... :)
[1] Kumpir (Mayonezli) 1 adet 1000
kalorisepeti.com bak bu sitede aradığın herşeyin kalorisi var pişmiş çiğ hatta yaptığın hareketler kaç kalori ben kumpiri yazdım ehh 1000 kalori baya bir olmuşakşam salata yoğurt çorba yada sebze yemeği filan etkisini azaltırsın
bugün gülnihal abla gelmedi neden acaba ???? o girerdi ama:2:
geldim gülüm..bugün salı..salı ver perşembeleri milletin kanı fazla geliyor sanırsam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?