geçen yaz başında ordaydım eda.dokumada bi ev vardı.onu satmak için geldik.kepezden aşağı inildikçe nem bastı..aman iyi ki gitmişiz burdan dedik.tatil için bikaç hafta çekilir ama aylar bitmiyo yaz gelince..
ama bi künefe 500 küsür kalori olmaz ki yaainsanı yediğine pişman ediyorlar..nolcek şimdi..bence bu kaloriler fazla hesaplanmış..devlet bu işe el atmalı..kalorileri azaltmalı
Kaç gündür felaket hirs yaptim.........
Bugün ögle molamda sporuma gittim, yazdigina göre 450 kalori yaktim! (kosu bandinda 45dakika hizli yürüyüs)
Geldim is yerinde öglen yemegimi yedim: 1 tas sebze corbasi (100kal.)
1 kücük konserve bezelye (100 kal.), havuç salatasi (80kal.)
ve sabahki yediklerimle beraber etti 620 kalori yedim 450 kalori yaktim!
yani bugün sadece 170 kalori yemis gibi oldum
kaloriyle kafayi yicem, su fazlaliklar gitsin yediklerime dikkat etme aliskanligini kazanayim bidaha kalori hesaplamicam
yakilan kaloriyle alinan kalori ayni es degerde mi sizce?
biz geçen sene agustosta gittik resmen günesin altinda eriyorduk valla
yinede simdiki karli havaya kavrulmayi tercih ederim
insaallah kuzucum cok pis azmettim
ayyy katiliyorum 2 sene once gitmistim agustosta öldüm terden bogucu gecti
ama gecen sene mayista gittik harikaydi
bu sene de nisan sonu yada mayis gibi dusunuyoruz tatili ama nereye gidecegimize karar veremedik
bir an once zayiflamam lazim :18::18::18:
nasıl hazırlanmam gerekiyordu acaba?benim hazırlanma şeklim böyle herkesin bi tarzı vardır.bi soru daha sormuşsun bu ilk mi diye ikinci isveç diyetim ilkinde de çok memnun kaldım şimdi de irade meselesi herkesin harcı değil cicim.herkes yapamaz bunu ve herkesin metosu farklı çalışır.ve hamileyken canım ne istediyse yedim emzirme dönemimde de yedim çocuğuma faydalı ne varsa.kızım nur topu gibidoktorlar bile yaşıtlarının üstünde gelişimi diyordu.bu da kesinlikle beslenmeyle alakalı.dedim ya herkesin bi tarzı vardır.20 kilom gitti evet hiç sorun etmedim kilolarımı memnun bile oldum çünkü ben çocuk doğurdum çocuğumu sık sık emzirdim göğüslerim yara olmasına rağmen dişimi sıka sıka emzirdim ve hala emziriyorum bu kadar sıklıkla emzirilince kiloların bi kısmı EVET gidiyor.evet şimdi ne yorum yapacaksın daha doğrusu tırnak içinde espri merak ediyorum.
günaydın kızçelerimmregl olucam galiba karnım ağrıyo,bide şiştim sanki,sanırım bu cuma 1200 gr hayal olucak
böyle bir cevaptan sonra ben sana yorum yapmam pardon tırnak içerisinde espri... Allah yolunu açık etsin güzelim...
ayy dayanamadım yazim dedim , 1. takım var oldugundan berı babex gıbı bı üye görmedim , burda destek olmak için varsınızz ve oyuzden takıma girmek istedi ama takım arkadasına sarf ettıgı sözler cok yanlış
kızzz azıcıkta vücuduna kalori bırak sonra açlık sinyalleri verir tüm giren kalorileri depolarsa görürsün zayıflamayı anca hayallerini süsler bırak kalori hesabını önce sağlık sonra sağlıklı beslenme bunları yapınca kendiliğinden her daim diyette oluyorsun :)
güzelim biz araplar gibi yaşıyoruz yazın evlerde işte kapalı alanlarda klimalı yerlerde en açık alanımız plaj...
günayddınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnn günaydınnnn sevgi pıtırcıklarıı
hepınıze kucak dolusu sevgiler bol öpücüklerr
benım bu haftakı elma diyetım yalan oldu ama okadar düzgün ve dengelı beslendım kı kaçamağın ka sı yok:)
spor konnusunda 2 gündür sıkıntı yaşadım müsait olamadıgım için ama bu akşam ve yarın aksam mutlaka yapacagım yürüyüşümü
kendımı hafıf hıssedıyorum he bide tavuk yiye yiye sanırım ibibik çıkarıyorum saç diplerım kaşınıyor
Bunları Biliyor muydunuz?
Bir çok hastalığın ana sebebini anlamak için, lütfen aşağıda aktarılan bilgileri dikkatlice ve özenle okuyalım, paylaşalım.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.
* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.
* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...
Hasta olmamak için vücüdumuzu susuz bırakmamalıyız.
Alkali - Canlı su içmeliyiz. Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!!...
Çağımızın en büyük problemi ; içilen ölü sulardır !!!
Hasta değil susuzsunuz .....
Günaydin kizlar,
Dün aksam kayinvalidemlerde yedigim için kaçirdim, saolsun hamur isi yapmis patateslisini görünce dayanamadim
ama sabah ve öglen menümü 700 kaloride tamamlayinca icim rahatti. (Gidende 450 kalorim oldu)
yok canim yemege saldirma hiç olmuyor böyle durumlarda çok sükür.. zaten aksamda bi corba 2 kücükte hamurdan yedim..
ah ah ne güzel
Günaydin kizlar,
Dün aksam kayinvalidemlerde yedigim için kaçirdim, saolsun hamur isi yapmis patateslisini görünce dayanamadim
ama sabah ve öglen menümü 700 kaloride tamamlayinca icim rahatti. (Gidende 450 kalorim oldu)
yok canim yemege saldirma hiç olmuyor böyle durumlarda çok sükür.. zaten aksamda bi corba 2 kücükte hamurdan yedim..
ah ah ne güzel
ahh ahhh bu hamurlar ekmekler nasıl yapsakta kalori almasakta bunlardan bolca yesek... ??
ben bu ekmeğe olan aşkımı silmek istiyorum gıda sildirme gibi şeyler yapıyorlar ama ekmeği sildirmeye kıyamam ki ben hem onun silinebileceğine hiç inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?